Cat tine bateria la DigiMobil

M-a intrebat nustiucine intr-un comentariu, cat tine bateria la Digi Mobil, ca vrea sa faca un studiu.
Dude, bateria tine 2 zile, fara sa vorbesti deloc la el. Adica destul de slab, ca sa nu zic infect. Ma intreb cat naiba o tine cand chiar vorbesti.
Si nu, nu am cum sa vad cat tine cand vorbesti, epntru ca nu merge reteaua.

13 comentarii

 1. pentru ca nu a mers reteaua… telefonul facea sfortari sa caute o retea si sa se logheze deci si-a consumat bateria ultra rapid.

  In general o sa te tina 4 zile din ce am citit…

  Ma rog… daca ai prins un lot bun…

  0

  0

 2. nu cred, ca e mucul ala de 1220S

  0

  0

 3. Cu cat e mai muc… cu atat tine mai mult

  Functiile suplimentare consuma si ele.

  Sper ca ai prins un telefon facut miercurea. Ca in bancul cu Dacia…

  0

  0

 4. Eu am U120S si bateria tine cam 7 zile (nevorbite). Reteaua de cateva zile e jalnica, si azi am vrut sa sun de pe el si nimic.

  0

  0

 5. Este un telefon ieftin. Tinand cont ca l-ai primit gratuit … no comments! daca vrei un telefon performant stii bine ce ai de facut Arhi ;).

  0

  0

 6. Gratuit in custodie.

  0

  0

 7. Mai nou sunt nustiucine… bineeee
  Teoria mea era astfel: am primit baterii refurbished. Mie imi tine telefonul o saptamana si altora cate 2-3 zile. Nu ti se pare dubios?

  0

  0

 8. tu nu ai vazut filmul in care aia de la rds jucau fotbal cu cutiile de huaweiuri? ce draq sa ceri? aia e, momentan e pe post de mobila.

  0

  0

 9. Al meu sta pe mileu :D

  0

  0

 10. langa pestisorul de sticla?

  0

  0

 11. #11

  Napster, se spunea despre Dacia ca e bine sa prinzi un exemplar facut miercurea cand lumea avea chef de munca… nu vinerea cand toti stateau sa plece acasa si lucrau in sila.

  La fel e si cu telefoanele Huuuuuaei. Calitatea lor variaza la fiecare bax.
  Vorbesc serios.

  0

  0

 12. Hilar de-a dreptul! :)):)):))

  0

  0

 13. mda, si al meu tine destul de mult… atunci cand gaseste reteaua… sa nu va duceti in Rm Valcea, ca acolo nu e retea… ;))

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]