Cat tine bateria la DigiMobil

M-a intrebat nustiucine intr-un comentariu, cat tine bateria la Digi Mobil, ca vrea sa faca un studiu.
Dude, bateria tine 2 zile, fara sa vorbesti deloc la el. Adica destul de slab, ca sa nu zic infect. Ma intreb cat naiba o tine cand chiar vorbesti.
Si nu, nu am cum sa vad cat tine cand vorbesti, epntru ca nu merge reteaua.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. pentru ca nu a mers reteaua… telefonul facea sfortari sa caute o retea si sa se logheze deci si-a consumat bateria ultra rapid.

  In general o sa te tina 4 zile din ce am citit…

  Ma rog… daca ai prins un lot bun…

 2. nu cred, ca e mucul ala de 1220S

 3. Cu cat e mai muc… cu atat tine mai mult

  Functiile suplimentare consuma si ele.

  Sper ca ai prins un telefon facut miercurea. Ca in bancul cu Dacia…

 4. Eu am U120S si bateria tine cam 7 zile (nevorbite). Reteaua de cateva zile e jalnica, si azi am vrut sa sun de pe el si nimic.

 5. Este un telefon ieftin. Tinand cont ca l-ai primit gratuit … no comments! daca vrei un telefon performant stii bine ce ai de facut Arhi ;).

 6. Gratuit in custodie.

 7. Mai nou sunt nustiucine… bineeee
  Teoria mea era astfel: am primit baterii refurbished. Mie imi tine telefonul o saptamana si altora cate 2-3 zile. Nu ti se pare dubios?

 8. tu nu ai vazut filmul in care aia de la rds jucau fotbal cu cutiile de huaweiuri? ce draq sa ceri? aia e, momentan e pe post de mobila.

 9. Al meu sta pe mileu :D

 10. langa pestisorul de sticla?

 11. #11

  Napster, se spunea despre Dacia ca e bine sa prinzi un exemplar facut miercurea cand lumea avea chef de munca… nu vinerea cand toti stateau sa plece acasa si lucrau in sila.

  La fel e si cu telefoanele Huuuuuaei. Calitatea lor variaza la fiecare bax.
  Vorbesc serios.

 12. Hilar de-a dreptul! :)):)):))

 13. mda, si al meu tine destul de mult… atunci cand gaseste reteaua… sa nu va duceti in Rm Valcea, ca acolo nu e retea… ;))

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex