Caţavencii sunt transcedentali, imemoriali şi atemporali

Fiind eu într-o dispoziţie bună, am zis să îmi fac abonament la Caţavencii, să îl mai ajut pe colegul PAH să îşi plătească leasingul la restaurantul din parcul Herăstrău.
Am sărit peste faptul că abonamentele sunte emise de Adevărul, lucru dureros pentru mine, eu urându-l pe Patriciu cu mult elan şi avânt revoluţionar.

Dar ffs, peste asta cum pot sări? Adică mai exact, cum aş putea prezenta chitanţa cu abonamentul pe ultimele 12 luni, când caţavencii există de vreo 3 luni maxim? Plus că, chiar dacă ar fi aşa, nu ar fi mai normal ca eu să exist în baza de date respectivă şi să primesc discountul automat? Cine păstrează chitanţa de la abonament timp de 1 an??

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. marketing facut de femeia de serviciu de la casa lui patriciu..asa se intampla cand nu esti atent la detalii

 2. Mda, adevarul e ca unii se preocupa prea mult de domeniul propriu si uita de celelalte. Din pacate, se intampla si la case mari

 3. nu stiu exact… dar eu cand am citit rubrica de abonamente din ziar parca scria ca primesti discount daca ai avut abonament la revista Catavencu. Cred ca nu gresesc. Vezi in ziar mai cu atentie.

 4. Plătești cu cardul. Peste un an te prezinți frumușel cu extrasul de cont și… That’s all :D

 5. #6

  M-am insurat cu Sandra Romain :)))))))

 6. #7

  Baza de date cu abonatii a ramas in partea cealalta…

 7. asta da marketing..ei is pe piata de 3 maxim 4 luni si cer sa ai abonament de minim 12 luni,ce tare:X :))) si mai trb si sa le trimiti mail nu pot sa iti faca discountul automat..ce tare

 8. #9

  Acolo la urma scrie „copie scanata….platii VECHIULUI abonament”. Dupa logica mea e clar ca se refera la abonamentele vechii reviste Academia Catavencu.

 9. #11

  eu zic sa photoshopezi o chitanta ceva, si sa le-o trimiti.

  ai toate sansele sa te faci cu discountul respectiv :)

 10. Adică ei vor să dovedești că ai plătit? Naiba, să dovedească ei că n-ai plătit!
  Ei au contabilitate în care se păstrează fiecare chitanță emisă timp de X ani, să facă bine să caute prin arhivă!

 11. #14

  Cred ca a fost hackuit site-ul realitatea.net, apar stiri in maghiara pe coloana din mijloc :) Nu stiam sa aiba si varianta maghiara site-ul, caz in care probabil e un bug. Mostra de titlu: „Ponta: A fűtéstámogatás megszüntetése, támadás az USL-es polgármesteri hivatalok ellen”

 12. #16

  Cauti nod in papura. E clar ca e vorba de vechiul abonament la Academia Catavencu.

  • #17

   octav » dude, cei de la catavencii imi sunt prieteni, nu caut nod nimanui. cum e clar ca e vorba de abonamentul vechi?

  • Dude, daca le esti prieten, spune-le in plm sa scrie ceva sa ma rad si eu. Au ajuns de tot rahatu’. In ceea ce ma priveste, au pierdut clar in fata Kamikaze. Si crede-ma, o cumparam inca de la numarul 32.

 13. Cetin, știi bine că existăm dintotdeauna. Când a fost făcut Adam ni s-a cerut părerea. Cum eram într-o zi mai slabă, a ieșit ce a ieșit. Ne-am mai scos cu Eva, care a trecut prin redacție imediat după ce a ieșit din coastă. Unde credeai că a văzut primul Apple?
  Oricum, o să trimit imensului aparat birocratic un link, să vadă și ei cum arată puse în practică strategiile lor de marketing.
  (Până atunci, ar fi trebuit să spui, că-ți trimiteam pdf-ul în fiecare nopate de luni)

  • #20

   PAH » pai trimite-mi-l :D
   pentru restul: ati vazut cum a functionat santajul in presa? pac, i-am lovit, ei repede au marcat banul

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]