33 comentarii

 1. #1

  S-a sinucis prin pontificare.

  0

 2. te-ai apucat de făcut caricaturi sau ai uitat sa specifici sursa „internet”?

  0

  • #4

   Pozele sunt antice, le-am vazut de mult de tot pe net. Probabil acum le-a descoperit. :D

   0

 3. #5

  pai parca era soricel, nu iepuras…

  0

 4. #8

  Ms! M-ai facut sa youtuberesc dupa happy three friends :D

  0

 5. #9

  Poate l-au ajutat alții sa se sinucidă, glorie mielului!

  0

 6. #10

  Pontăială.

  N-a aparut inca nimeni care sa spuna ca asta si-a dorit de fapt tot timpul si toate cracile alea pe care si le-a taiat singur PSD-ul au fost doar din dragostea pentru popor, putandu-i astfel vedea pe oameni cum se bucura in strada ?

  Adica oricum orice infrangere e de fapt o victorie.

  0

 7. #12

  Asa-i in politica. Acum astept capul lui Basescu. Sper ca pesedeii vor livra.

  0

  • #13

   Cam cate minusuri crezi ca o sa primesti pe o scara de la zero la Sabina?

   Orice poti sa faci pe lumea asta dar fara nasoale de saint basescu.

   0

  • Base nu exista,vezi ce se intampla daca te uiti la a3?

   0

  • #15

   @Mihnea nu stiam ca e un concurs de popularitate.

   0

 8. #16

  Zvonul bate Pontul. Atat am avut de zis ;)

  0

 9. #17

  Mai e si faza cu iepurasul care a avut ghinionul sa o confunde pe Olguta cu Gabi Firea

  0

  • #18

   Pana la urma iepurasul e combinat cu Olguta sau cu Firea?! Cu care dintre ele?

   0

 10. #19

  Nu ştiu dacă e adevărat, dar se spune că dacă laşi mai mulţi iepuraşi in cuşcă, e posibil să-şi mănânce unul altuia coiţele.
  Oricum, in cazul de faţă, iepuraşul şi le-a mâncat singur, ba chiar cu plăcere şi abia după ce a terminat a realizat ce a făcut.

  0

 11. Comunism, formaţiune socială cu două faze în dezvoltarea sa: faza inferioară, socialismul, şi faza superioară, comunismul propriu-zis, dezvoltat din primul, cînd forţele de producţie ating un nivel foarte ridicat, mijloacele de producţie sînt proprietate socială, nu mai există clase sociale, dispar deosebirile esenţiale dintre oraş şi sat şi cele dintre munca fizică şi cea intelectuală şi cînd nivelul productivităţii muncii şi al conştiinţei sociale asigură condiţii pentru aplicarea în repartiţie a principiului „de la fiecare după capacităţi, fiecăruia după nevoi“.

  Comunismul, în concordanţă cu dezvoltarea amplă a ştiinţei şi culturii, presupune şi o organizare calitativ superioară a întregii activităţi economico-sociale, o diviziune nouă, comunistă a muncii, întemeiată pe afirmarea liberă, deplină şi multilaterală a capacităţii, aptitudinilor şi talentului tuturor membrilor societăţii.

  Comunismul este o societate fără clase, în care se realizează egalitatea socială deplină a tuturor membrilor societăţii.

  Comunismul va cunoaşte şi modificări profunde în structura organizatorică a societăţii. Statul, în calitate de instrument de clasă, va dispărea din ansamblul instituţiilor sociale; unităţile de producţie şi teritoriale vor fi administrate în mod democratic cu participarea tuturor membrilor lor, asigurîndu-se rotaţia periodică în funcţiile administrative în raport cu aptitudinile şi calităţile lor profesionale.

  Marx a relevat caracterul istoric al politicii, definit ca expresie a unor raporturi de clasă. În comunism, organizarea societăţii îşi va pierde caracterul politic, de clasă, de dominaţie socială a unei clase, realizîndu-se ca proces de autoconducere.
  *************************
  „O simpla definitie pentru cei care nu stiu ce inseamna cuvantul comunism.”- zice blonda mea PSD-ista.

  Aolica, ce-am ratat!

  0

  • #21

   Impreuna cu prietenii mei, Сергеи si Алиоща ii transmit blondei traditionala urare colhoznica ” sa ne bea la oua”.

   0

  • #22

   * Сергeй, Алёша
   sa fie pe ruseste

   0

  • #23

   Star-Trek!!!
   :-p

   0

  • #24

   Алё́ша, daca nu cumva il cheama Ali Așcea

   0

 12. acu nu ştiu dar, parcă, iepuraşul ăsta a fost ajutat să se sinucidă. nu am văzut campanie mai idioată decât cea dusă de psd pentru aceste alegeri. trebuie să fii complet idiot ca să nu vezi câţi nervi trezeau acele panouri cu ponta pline de lozinci de genul numai ponta măreşte pensii şi micşorează taxe. am tot zis că nu mă duc la vot şi am rezistat eroic până la 8 seara, la ora aceea a apărut meleşcanu şi, întrebat despre voturile din diasporă a răspuns tont că nu sunt probleme, că au votat toţi. am rămas mască, mi-a creat impresia unui şut în prăpastie pentru ponta. atunci mi-am zis că hai să mă duc, că ăştia ori sunt idioţi, ori aşa sunt ei – limbă de lemn din sedinţele de partid şi că, poate, avem o şansă să nu-i mai vedem.

  0

  • #26

   Au facut o greseala fatala psd-ul, s-au bazat doar pe saraci, asistati si pensionari in cea mai mare parte plus cei de la buget care depindeau de ei, si ne-au neglijat pe restul, apoi cu diaspora a umplut paharul la toti, mai ales ca auzeam alti nesimtiti ca ziceau: „asa le trebuie, de ce au plecat”, pai cum vine asta? banii lor adusi nu genereaza tva?

   0

 13. #27

  Lipseste caricatura cu iepurele asezat pe buletinul de vot pe patratelul cu Iohannis, si o mina cu o stampila deasupra lui.
  Sper c-am explicat suficient de bine si pentru cei din Teleorman, ca nu le am cu desenul :-)

  0

 14. şi apropo de cum este sinucis un iepuraş îşi mai aduce aminte careva de ce declara mama lui ponta în urmă cu ani? că fiul ei este un accident, că ea a vrut să facă avort şi doar ameninţările tatălui au făcut-o să renunţe. că ea nu l-a dorit pe ponta şi altele. ulterior şi-a retractat spusele doar că ele au rămas. ştiu că la vremea respectivă am fost bulversată, cum naiba să spună o mamă aşa ceva? chiar dacă ăsta a fost adevărul parcă e prea mult. mai ales când acel fiu nedorit ajunge în funcţii publice parcă nu se face. era o poveste de familie care acolo trebuia să rămână. pe urmă, în campanie, îţi ataci adversarul că nu are copii. ei? nu mai bine îţi întrebi mama cum e şi taci?

  0

  • #29

   Da, o tampenie mai mare n-am auzit. Cum dracu’ sa sustii asa ceva? Ce mai crede copilul ala?

   0

  • Jordan mi mi se pare MIZERABIL. nu dscutăm de ţaţa leana din capul satului care îşi beşteleşte fiul ajuns la 40 de ani beţivul satului, divorţat şi asistat social. oamenii ăştia au însemnat ceva pe vremuri şi au pretenţii de intelectuali. zău dacă nu mi-e milă de ponta, cu aşa o mamă, cu o nevastă ca daciana (cică suferă acu, cred şi eu, cu un tată fără c…e şi cu un soţ ….), cu un consilier ca dragne şi cu colegi precum ghiţă, şova sau vanghelie … ce mai e de zis? poate un psiholog să ajute.

   0

 15. #31

  Cruela de Craiova le ofera terenuri si scutiri de taxe celor din diaspora care revin acasa…

  Dupa parerea mea, mai bine raman acolo si trimit bani (atentie, miliarde, nu milioane. miliarde!) care se cheltuie in tara si genereaza toate taxele si impozitele cu care politicul a sufocat Romania, indiferent cine a fost la putere, de la motociclistul retardat la piticul atomic si totul culminand cu iepurasul sinucis, creme de la creme, doctorul in drept ponta (cel mai prost premier din istoria recenta).

  E vreun craiovean pe aici pe blog?
  Daca da, coborati-va scroafa din copac!!!

  0

 16. in penultima poza se vad degetele unui psd-ist dupa alegerile de duminica
  v de la victor
  v de la victorie

  0

 17. #33

  ala-i iepurasul PcGarage de Black Friday

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]