Din categoria sunt robot și nu îmi pasă

„Înţelegem necesitatea de a păstra datele tale în siguranţă. Am interzis site-ul „this is Your Digital Life” pe care unul dintre prietenii tăi l-a folosit pentru a se loga pe Facebook. Am făcut asta pentru că acest site ar fi folosit ilegal datele tale”.

Nimic despre Nu vom mai permite ca datele tale sa fie accesibile unor terte parti, prin prietenii tai care se inscriu. Nu, el își cere scuze maxime.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

 1. #1

  Mai pune la socoteală și faptul că orice „prieten” te poate înscrie cu japca diverse grupuri, fără să ți se ceară acordul în prealabil…

 2. #2

  parca a zis si ca nu este de acord cu o taxa de folosire a platformei si oprirea folosirii de terti a datelor personale ale utilizatorilor. ca are el grija sa nu mai faca altii lucruri rele cu datele alea. a promis chiar.

 3. #3

  https://theintercept.com/2018/04/13/facebook-advertising-data-artificial-intelligence-ai/

  Iep, maxim de scuze isi cere. De fapt, nu-i convine faptul ca altii au fost prinsi cu treburi pe care le face taman platforma lui si cam ingheata sangele in el daca vin niste legi mai agresive decat GDPR care sa nu-i permita sa fie asa invaziv pentru a-si creste afacerea 😀