Câteodată regret că dau informaţii pe blog

Cum ar fi ieri, când am regretat că am spus pe blog de ruta ocolitoare Constanţa-Cernavodă şi invers, cea de la Ion Corvin.

Pentru că ieri, când m-am înors de la mare, imediat după Poarta Albă, s-a format o coadă kilometrică de maşini care, am aflat ulterior, dura până în Cernavodă, că aşa s-a gândit ea, ministra transporturilor pizdii, că dacă deviezi câteva sute de mii de maşini prin oraşul Cernavodă, în mod sigur nu vei avea blocaje rutiere.

Aşa că, atunci când am văzut coada, am întors brutal şi vira spre satul băsescian fosta basarabi, actualmente Murfatlar, că nu dădea bine în rezumeul chirului. BTW, îşi aminteşte cineva de Scorniceşti?
Revenind, am mers cei 8 km până la marele nod de autostradă din mijlocul câmpului (nod pe care eşti invitat să mergi, adică să renunţi la un drum naţional cu 2 benzi pe sens, ca să mergi pe o autostradă cu 1 bandă pe sens şi opriri de circulaţie de minim 10 minute şi maxim 25. trebuie să fii lejer tâmpit să vrei asta, dar în fine, cine sunt eu să judec?)

După nod, obişnuit cu drumul liber, am avut un şoc. Drum liber, canci. Plin de clasicele jipane, depăşiri cu 150 pe drum cu 2 benzi vai mama lor, clasicii cocalari care parchează PE AMBELE maluri de şosea, ca să ia pepeni sau să admire privelişte. Pe bune, aproape de Cochirleni, la un moment dat nu aveai pe unde să treci, pentru că domnii potentaţi parcaseră maşinile peste tot, inclusiv pe carosabil.

Desigur, drumul a foat mult mai lejer faţă de omorul de pe Constanţa-Cernavodă, dar nu îmi era mie bine cu strada goală şi cu băieţi care îmi explicau pe blog că aia nu e scurtătură şi ocoleşti mult?
Na, dacă te mănâncă…

21 comentarii

 1. #1

  Pai de ce n-ai lua-o pe la Vadu Oii? Intr-adevar e putin mai lung si nu e autostrada, dar e decent.

  0

  0

 2. #6

  Din cauza ta, sigur era aglomerat…

  0

  0

 3. #9

  să faci bine să-ți iei deltaplan!

  0

  0

 4. Probabil era ora de varf cand ai ales sa pleci spre casa. De preferat e sa pleci mai de dimineata, decat sa te prinda caldura. (parerea mea)

  0

  0

 5. #11

  E august, e prăpad pe drumurile patriei! Numa numere de Italia, Spania, Austria, jepane, tot felul. De ar exista teleportarea! Deși, poate și acolo, am risca acum în august să ne combinăm pe canale cu alții, că a fi prea aglomerat și vai si amar ce ar ieși…

  0

  0

 6. ai ocolit mult pe acolo ?? ce te asteptai de la „ministra transporturilor pizdii”? doara nu credeai ca cineva de la conducere face ceva bun..sa fim seriosi:))

  0

  0

 7. #13

  explicatia e simpla. pana anul asta nu erau puse indicatoare cu rutele ocolitoare. am vazut si eu azi cand am venit din bucuresti acasa la mare

  0

  0

 8. #14

  nu ma mai tin nervii sa ma plang de drumurile din romania. m-am obisnuit. injur si emrg mai departe, asta daca pot si nu a blocat vre-un retardat drumul

  0

  0

 9. Akhhh…. Azi dimineata am parcurs si eu aia 100 km

  0

  0

 10. Nu-mi mai aminti….

  0

  0

 11. #17

  Pe la Ostrov se ocoleste cu vreo 30 km, dar drumul e foarte liber. Si traversarea cu bacul costa 17.5 lei, la jumatate fata de acum o luna, pentru ca au concurenta mai nou.

  0

  0

 12. Lasa ca ceva e totusi bine: n-ai mai injurat la volan.

  0

  0

 13. Ai invatat o lectie si data viitoare cand stii de ceva oferte speciale, vacante cu numar limitat de locuri sau chestiuni asemanatoare, vei anunta prin telefon persoanele importante si numai prin intermediul blogului.

  0

  0

 14. Mai sunt si alte scurtaturi depinde din ce statiunii pleci spre A2.

  Mamaia : Navodari Lumina Nazarcea Castelu Medgidia Cernavoda
  Mamaia : Navodari Lumina Dorobantu Tepes Voda Silistea Seimeni Cernavoda (cea mai buna varianta daca pleci acasa Duminica)

  Eforie si restul statiunilor din sud :
  Fie pe celebra A2 Agigea Murfatlar doar ca aici in loc sa iesi din Murfatlar faci stinga catre Siminoc Valea Dacilor si ajungi in Medgidia unde daca este coada catre Cernavoda la sensul giratoriu o ies catre Tortoman Silistea si aici stinga catre Seimeni Cernavoda.

  Fie prin Ion Corvin Cochirleni si ai ajuns pe A2 la Cernavoda un drum bun si cu peisaje frumoase.

  Din Mangalia o poti lua catre Negru Voda de acolo catre Deleni Ion Corvin Rasova Cernavoda

  Sau Mangalia Negru Voda Topraisar Ciocirlia Valea Dacilor Medgidia Cernavoda

  0

  0

 15. #21

  Cel mai bine iesi din constanta spre harsova, treci pe la giurgeni , poti face stanga la fetesti sa iesi pe autostrada sau mergi pana la slobozia unde urci pe autostrada si de acolo mai ai cam 100 km pana la buc pe a2. Fara graba faci maxim 3 ore constanta – bucuresti .
  Pe a2 daca e liber si la cernavoda faci intradevar 2 ore ( plecat la 5 dimineata ) .

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]