Câteva lămuriri despre interfața sitului

Câțiva dintre voi sunt nelămuriți de ce nu se văd unele „articole” în feedul principal, ci doar în partea de jos și în navigația dintre articole.

Am mai zis-0 și când am pus noul design, dar o să mai spun o dată.
Acele „articole” care nu apar pe prima pagină nu sunt, de fapt, articole. Sunt ceea ce puneam eu pe facebook, înainte de a-mi închide contul. Cugetări scurte, glume, poze funny, lucruri cu care nu mai doresc să creez conținut pe mizeria lui Mark.

Așa că le pun la mine pe site. Dar, nefiind cine știe ce valoare, nu doresc să apară laolaltă cu articolele normale, ci doar în partea de divertisment a sitului. Cine dorește să le vadă, bine, cine nu, le poate ignora cu succes.

Chiar mă gândeam să vorbesc cu Valentin și să le scot și din navigația din interiorul articolelor, pentru a nu mai impieta navigarea printre articolele reale ale sitului. Încă nu sunt hotărât, dar probabil voi face și asta.

Concluzionând, vreți să accesați partea care era dedicată doar facebook, o puteți face în josul sitului. Dacă nu, ignorați-o cu succes, oricum acolo sunt doar defulările mele de moment, scurte și nu neapărat cu cine știe ce substanță.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  Ai cumva și un rss feed separat care sa includă doar articolele ‘reale’?

  0

 2. #4

  Zic si acum ca nu strica dar ar merge sa imparti, macar acolo jos ca un tabel, intre articole reale si articolele tale cu cugetări scurte, glume, poze funny? Eu acuma realizai si scapa usor din ochi. Cred ca multi vor realiza din nou ca acele articole exista, daca nu readuceai aminte inca o data (ce-i drept eu n-am vazut prima oara).

  0

 3. #5

  Chiar te rog sa le scoți de la navigare

  0

 4. Te citesc, te voi citi dar am nevoie de harta pe site…
  Pareri de habarnist, tot ce apartinea inainte de fb, il poti face gen o sectiune-tab separat?
  De multe ori ma pierd in meniul subsolului ratand articole interesante ce le revad dupa.

  0

 5. #7

  Nu era mai bine sa pui prostiile pe un subdomeniu?

  0

 6. #8

  Nu înțeleg ce era așa greu. Eu intru pe ultimul articol citit și după dau NexT de sus din dreapta și le văd pe toate. Dacă le scoți și faci secțiune separată eu nu o sa le mai citesc ca sunt pe mobil și nu stau sa le caut. Așa mi se pare totuși simplu, pana mea m-am prins din prima zi ca alea apar doar dacă intru așa .

  0

 7. Nu știu dacă ți-a mai fost semnalat, dar de marți nu mai vad articolele noi in Feedly.

  0

  • #10
   Arhi

   mersi frumos, chiar ma mancase in cur sa umblu si mutusem ceva

 8. Acum e ok.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.