Caut jurnalist curat

 • Trăim vremuri interesante. Vremuri în care oamenii nu mai caută să şpăguiască un judecător, un poliţist sau un procuror. Nu, pentru că toată lumea dă şpagă iar dreptatea se împarte în funcţie de cine dă şpaga mai mare. Din păcate, am ajuns să căutăm ziarişti care nu sunt corupţi, sau care cer mai puţin decât media generală.
 • Există o soluţie
  pentru problema ţiganilor. Şi nu, nu e soluţia finală, ci alta, mult mai puţin dureroasă şi mai necesară. Asta dacă nu vrem ca în 50 de ani să ne numim Republica Socialistă Rromânia pe bune.
 • Din păcate, nu ştiu câţi instructori sunt aşa cum îi descrie Dan. Eu îi ştiu pe TOŢI cei cunoscuţi de mine drept şpăgari, ţepari, gata să facă orice ca să termine mai repede şi să îşi ia banul. Dealtfel nu uitaţi că şi EI SUNT DE VINĂ că sunt leprele care sunt acum pe şosele. Ei îi trimit aşa.
 • Şi pe mine m-au ţepuit unii de ăştia, la benzinărie la Agip. Ba chiar le-am dat 5 lei, ca un mare fraier ce mă aflu.

14 comentarii

 1. tu realizezi cati bani s-ar aduna la buget daca tiganii si-ar plati toate impozitele, asa cum o facem majoritatea dintre noi? Incepand de la taxa de 3 lei (parca atat e) pentru buletin, si sfarsind cu impozit pe locuinta, pe cocioaba, pe pamantul pe care isi intind gunoaiele… Si gandeste-te cati is

 2. haida de! pai aia e solutia? lege pt un singur copil?
  coane, asta e la rubrica: avem idei dar nu stim ce sa facem cu ele. m-am mirat cind a aparut la zoso, ma mir si acu cind apare la tine.

 3. #3

  Sa vezi ce o sa iasa cand rroma o sa faca gemeni sau, Doamne fereste, tripleti sau mai mult. Ce facem ? Amendam familia sau ii trimitem direct la mititica ?

  Ideea de la zoso e la fel de buna cu ideea de a face supraponderalii sa plateasca pretul a 2 locuri in avion / tren.

  • Gheorghita, eu sunt de acord cu aia cu supraponderalii. plm, daca ai 130 de kile, inseamna ca ai cat 2 barbati de talie normala, deci avionul ridica dublu.

 4. maka
  pai zi citi, daca stii.

 5. pai cum, n-au deja buletine? macar citva?

  • o minoritate neglujabile. du-te in strehaia si intreaba cati au buletine

 6. Adevarat ca majoritatea ziaristilor de azi sunt partinitori, dar si publicul trebuie sa filtreze informatiile si sa se gandeasca de doua ori înainte sa creada ceva.În mare, s-au împartit în doua tabere, cei care îl apara pe Basescu si cei care lovesc în el.Prima categorie trebuie sa-si dea din ce în ce mai mult silinta daca stam sa privim starea actuala a tarii si nu e nevoie sa vina o suta de specialisti sa spuna ca nu-i bine asa, omul simte imediat cum a fost atins la buzunar.

  Subiectul cu tiganii a capatat amploare de cand cu Franta, desi era si înainte un motiv de nemultumire a oamenilor.daca spunem ceva rau de ei suntem acuzati ca-i discriminam, dar si ei sunt încurajati prea mult, atat de guvern cat si de unele organizatii…Nu, nu cred ca vom scapa de ei vreodata, cel putin nu în viata asta.

 7. #10

  Mie mi-a cerut unul 80 de bani ca să ia un pachet de țigări (pentru cineva sau o ocazie parcă) și întrucât aveam mărunt, i-am dat fix cât a cerut. Omul a fost sincer și a cerut probabil exact cât mai avea nevoie, așa că de ce să nu-i dau? Pe lânga asta, după ce și-a primit banii, mi-a oferit un pachet cu ultimele 3 țigări, dar l-am refuzat întrucât nu fumez.

 8. @ cristian : mai rar faze ca tine dar am vazut si la tv tot asa ca trebuia sa isi ia unu niste medicamente ,pansamente si o bautura rece si ia cerut unei tipe la care aia ia dat un card platinum si pinul!!!
  ala s-a dus si-a facut treaba si ia adus si bonul lu’ aia si ia returnat cardul !

  @arhi :care e treaba cu jurnalistii, cautati?

 9. eu am un cesetor cu care am facut cunostinta in prima luna de facultate. un pensionar obisnuit ca aspect, prin jurul spitalului. vine la tine si balbaie ceva greu inteligibil care seamana a mai multe. poti intelege “cat e ceasul”, “ma scuzati” “pot sa va intreb ceva”, toate astea dintr-o singura mormaitura de-a lui. dupa care vocea ii devine clara si iti spune pe un ton de om amarat ca ii mai trebuie 5000 ca sa ia o paine de regim la o ruda din spital. il vad rar, cam de 3 ori pe an, dar asta din anul 1 (adica de 6 ani incoace). sunt curios ce face in restul timpului, ca sunt doar vreo 6 spitale in craiova, si oricum nu l-am vazut decat la unul. uneori stau sa ma intreb daca nu e pe bune, dar chiar asa, de fiecare data vine la spital fara paine?

 10. de ce se tot agita lumea tot felul de comentarii inutile care duc la nimic decat alte comentarii, ca acesta.? tiganii o sa fie la fel, injuraturile la fel, dragostea de mama la fel, cersetoria si renumele peste hotare vor fi asemeni.
  cum poti sa schimbi stilul de viata a unui popor?
  sunt si ei necesari. astfel se simt altii mai superiori, normali si cu mai multe coaie.
  sa-i schimbi? utopie.
  fa-i pe chinezi sa nu mai manance orez !
  pe eschimosi sa nu mai manance peste, foci sau alte animale marine !
  just take it and accept it!
  “this is how we do it”

 11. #14

  n-o sa ne numim RSRR. ca bagam un apartheid din ala fain. numa ca pt asta tre sa le bagam ideea asta de acum in cap copiilor nostri (pfiu, bine ca m-am oprit la un ”i”, ca e epidemie mai nou) :)