Caut un zugrav bun

Toate întâlnirile mele cu meseriașii care vin și repară chestii prin locuință au fost terifiante. Toți consumă alcool la locul de muncă, sunt cârpaci, distrug, nu se țin de treabă, au program la libera alegere și tot așa. Toți, indiferent de specializare.

Așa că, atunci când am luat decizia de a zugrăvi, am fost puțin gânditor. Mă și vedeam cu un grup de băieți simpatici, care își încep ziua cu o jumătate de ceva tare la bord, după care un mic dejun de o oră, că e frugal. La 12, masa de prânz, până la 2. O oră de siestă, după care la 4 plecare acasă, că e ziua scurtă. Nu e glumă, așa era programul echipei care mi-a construit casa de la măgurele.

Din fericire, l-am întâlnit pe Marinică.
Marinică la ora 8 deja muncea. Tot ce era de acoperit, acoperea cu celofan El, nu mă punea pe mine. Tot ce era de mutat, muta el. Muncea non stop, fără pauză, nici măcar de țigară, deși e fumător. În fiecare cameră a lăsat curat după el, practic netrebuind să fac nimic, nici măcar să dau un mop după. Marinică a terminat de zugrăvit 180 mp de casă în 3 zile. Iar prețul a fost foarte mic.

Dacă aveți nevoie de un zugrav în București, vi-l recomand cu plăcere și cu 2 mâini pe Marinică. 0740796615

37 comentarii

 1. #1

  Bun, bun. Se reține, este posibil ca lunile astea să înceapă bâlciul :))

  0

 2. #2

  zugraveala nu-mi trebuie, da’ tinichigerie stie?

  0

 3. bai sa-ti traiasca! cand ma mut la el apelez

  0

 4. #7

  Sa nu-si schimbe numarul de telefon si sa nu creasca tarifele prea mult!
  S-a aranjat pentru 2 ani!

  0

 5. #8

  E cumva din Neamt Marinica asta? Ca imi pare cunoscut numele…

  0

 6. #10

  Probabil ca Marinica a lucrat la interioare in strainatate, unde pauzele nu-s lungi si dese, iar calitatea e peste asteptarile clientului. Am un var care face interioare si toata meseria a invatat-o in strainatate, iar acum lucreaza non-stop, pentru ca face munca de calitate.

  0

 7. #11

  180 de mp ?
  Esti un adevarat Videanu domnle !

  0

 8. #14

  Ce inseamna pret foarte mic?

  0

 9. de maine Marinica va trebui sa lucreze si peste program daca i-a aparut telefonul aici

  0

 10. #18

  Buna seara,,mai rar asa meseriasi,in multe cazuri vor bani multi pe munca putina si toti incep munca bine afumati.Si eu am facut amenajari si aveam nevoie de oameni dar din cauza neseriozitatii multor specimene am renuntat,preferam sa trag eu pana seara tarziu,asta insemnand si ora 22 plecam acasa.Acum fac amenajari pe alte meleaguri,asa cum spunea cineva mai sus aici pauzele sunt scurte si munca este munca

  0

 11. N-are farmec fara „sfinti”.

  0

 12. #20

  Pe aceeasi tema, recomand si eu un instalator/electrician foarte ieftin, foarte cu curat, care vine la domiciliu cu toate cele necesare si masina personala. Din pacate i-am uitat numele, dar telefonul este 0749253081. M-a rugat sa il recomand, mie mi-a lucrat niste tevaraie si mi-a facut un circuit electric paralel, la jumatate de pret fata de toti cei pe care i-am contactat pentru chestia asta.
  Lucreaza pentru o firma in domeniu si dupa ora 18 face cate un ciubuc pentru sine.

  0

  • #21

   pun si eu o intrebare nevinovata. i-ai uitat numele dar ai numarul de telefon. nu era mai bine sa-i dai tu un telefon intai si sa-l intrebi cum il cheama si apoi sa-l recomanzi ? :D

   0

  • #22

   cum naiba iti lucreaza cineva in casa dar nu stii cum il cheama!….eu cred ca vrei sa te razbuni pe careva cu numarul ala de telefon

   0

 13. #23

  E ok daca recomand si eu un zidar? Nu stiu cum l-as putea rasplati mai bine decat cu un nr de telefon aici.

  0

 14. #25

  DL. Nicu 0720525130. E zidar cum spuneam si dupa ce am auzit/trait diverse povesti cu meseriasi, pot spune ca am fost super norocos ca l-am gasit pe el sa imi renoveze un apartament cap coada. Lucreaza in Bucuresti Si Ilfov
  Ms mult Arhi.

  0

 15. #27

  lucreaza si la `export`? :-) chiar caut …

  0

 16. #29

  Salut. Am inteles ieftin. Dar lucrul a fost de calitate? Banuiesc ca nu a avut de incarcat pereti pus un parchet ceva? Ti-a calculat la mp ce a facut in casa sau ochiometric pe.toata lucrarea? Ms.

  0

  • #30

   Face si parchet, gresie, faianta e4c. Mi-a zis cat ma costa. Atat m-a interesat.

 17. #31

  Incet, dar sigur ajungem sa pretuim mai mult c-am prins un meserias care face treaba buna, decat pilele sus puse in diverse functii/locuri. :)

  0

 18. #32

  O sa las asta aici: http://www.reparatot.ro/. Folosit de doua ori, ireprosabil.

  0

 19. #33

  …acum toti zidarii,zugravii,instalatorii etc, comenteaza aici si isi fac reclama :|

  0

  • #34

   Cu siguranta zidarii si zugravii stau toata ziua pe internet si mai ales pe Arhiblog :)

   0

 20. #35

  lucreaza pe camera sau la metru patrat?

  0

 21. Sunt mai multe motive pentru care o zugraveala difera la pret pentru aceeasi suprafata . Nu trebuia sa scoateti in evidenta faptul ca a lucrat la un pret foarte mic ( mic pentru dvs., dar pentru alte persoane poate nu este chiar asa ).

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]