Se caută de închiriat

Un prieten care are 2 fetite (una încă pe drum pt o saptamana), caută de închiriat un apartament de 2 camere, zona dintre Tineretului și Timpuri Noi, mobilat si utilat daca se poate, buget 300 euro/luna. Cere și oferă maximă seriozitate. Sincer, în situația lui, e practic imposibil să nu fii serios, când îți naște nevasta în 7 zile :mrgreen:

Dacă știți sau aveți pe cineva, vă rog să îmi lăsați mesaj aici sau pe mail, vă găsesc eu ulterior. Considerați că ați oferit deja comentariile cu E prea puțin, piața e alta etc, așa că nu vă mai obosiți.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #2

  Off topic: 370 eur 2 camere mobilat recent renovat pe banu manta vizavi de primaria sector 1. Zic aici, ca vreau om serios…

  0

 2. #4

  Inteleg. Bafta omului si sa fie sanatosi cu totii. Pe de alta parte, la dracu, incerc sa inchiriez apartamentul de mai sus si ma crucesc, ca fost chirias, de pretul pietei… la naiba cu +400 eur… so, if any…

  0

 3. Am eu un apartament pe Campia Libertatii – colt cu Baba Novac. Nu este in Timpuri Noi dar este chiar la intrarea in parcul IOR si cartier foarte curat. Apartamentul are 40 de mp cu loc de parcare. Au locuit acolo tot o familie cu 2 copii.

  Daca este interesat – poti folosi adresa de mail sa ma contactezi.

  0

  • Salut, Ionut! As fi interesat.

   @Cetin: imi poti da emailul lui, te rog? Mersi!

   0

  • Am lasat cometariu gresit… voiam sa il las la anuntul lui Ionut.

   0

 4. #8

  hahaha, cate comentarii au disparut.

  0

 5. #13

  Nu stiu daca il intereseaza dar, am niste prieteni, inchiriaza 2 camere dar pe partea cealalta a parcului Tineretului, zona Brancoveanu Secuilor, Eur 290.-

  0

  • #14

   Cred totusi diferenta intre partea asta a parcului si partea cealalta e de vreo 15min cu masina ziua si 30min pe jos. La fel de bine s-ar putea recomanda si Budapesta sau Hala Traian in cazul asta.

   0

 6. #15

  Am spre inchiriat un ap 2 camere pe splaiul unirii la nr. 45, etaj 3. Pret 450 Eur net. Partial mobilat acum (lipseste dormitorul) insa il completez dupa nevoile chiriasului.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.