38 comentarii

 1. Naspa ca are nevoia asta chiar in varful bulei.
  In alta ordine de idei, ce mai cauta poporul pe google: fete gravide flocoase. Iata altcineva care stie foarte bine ce vrea.

  0

 2. #2

  Cat sunt 350 de euro in lei vechi?

  0

 3. #5

  In orice moment trebuie sa apară ala care închiriază apartament cu 2 camere în sectorul 5, neutilat, dar cu canapea

  0

 4. #12

  350 pentru 3 camere e cam puțin.

  0

 5. #17

  Până în 350 E pe cameră?

  0

 6. #19

  Sectorul 3 cam pe unde vine? E tot în București?

  0

 7. #21

  Am un apartament in sectorul 3 cu 3 camere si eventual o canapea si 2 fotolii si bucatarie.
  Cele 2 dormitoare nu sunt mobilate.
  Apartamentul este pe Camil Ressu.

  0

 8. #22

  Și eu caut chirie. La 350 euro găsesc doar garsoniere, dacă are cineva 3 camere, la banii ăștia, să îmi dea și mie un mesaj :)

  0

 9. #24

  In Arad la banii aia gasesti 4-5 camere. In 2014 130E era apartament 3 camere.

  0

 10. Aoleu, ce d-alea că ”nu există la 350E cu 3 camere”, d-aia am destui tovarăși care stau cu 350 euro în 3 camere în sectorul 2 și sectorul 3, mobilat și utilat complect și aproape de metrou. Nu a zis nimeni că cere lux în apartamentul ăla, ci doar să fie decent, cât să mănânce și el un cartof prăjit și să nu doarmă pe cartoane.
  În altă ordine de idei, eu pe titirez.ro am găsit un apartament blanao acum niște timp și cu puțini bani. Și cu poze reale pe site. Dacă aud ceva, îți dau de veste. Spor!

  0

  • #36

   Deci pentru tine există doar extremele: ”lux” și „un loc unde să mănânce un cartof prăjit și să nu doarmă pe cartoane”.
   Asta îmi aduce aminte de conversațiile pe care le aveam cu compatrioții pe telefon, spunandu-mi ca pe un avantaj ,,(camera) are și fereastra!”.
   Intervenția mea e off topic, doar am rămas cu sechele in urma discuțiilor cu români ce ofereau cazare in suburbiile Londrei iar răspunsul tău a acționat că și trigger.

   0

 11. #38

  la mine in sat cu 350 de euro inchiriezi 3 apartamente cu 2 camere

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]