38 comentarii

 1. Naspa ca are nevoia asta chiar in varful bulei.
  In alta ordine de idei, ce mai cauta poporul pe google: fete gravide flocoase. Iata altcineva care stie foarte bine ce vrea.

  0

 2. Cat sunt 350 de euro in lei vechi?

  0

 3. In orice moment trebuie sa apară ala care închiriază apartament cu 2 camere în sectorul 5, neutilat, dar cu canapea

  0

 4. #12

  350 pentru 3 camere e cam puțin.

  0

 5. #17

  Până în 350 E pe cameră?

  0

 6. #19

  Sectorul 3 cam pe unde vine? E tot în București?

  0

 7. #21

  Am un apartament in sectorul 3 cu 3 camere si eventual o canapea si 2 fotolii si bucatarie.
  Cele 2 dormitoare nu sunt mobilate.
  Apartamentul este pe Camil Ressu.

  0

 8. #22

  Și eu caut chirie. La 350 euro găsesc doar garsoniere, dacă are cineva 3 camere, la banii ăștia, să îmi dea și mie un mesaj :)

  0

 9. #24

  In Arad la banii aia gasesti 4-5 camere. In 2014 130E era apartament 3 camere.

  0

 10. Aoleu, ce d-alea că ”nu există la 350E cu 3 camere”, d-aia am destui tovarăși care stau cu 350 euro în 3 camere în sectorul 2 și sectorul 3, mobilat și utilat complect și aproape de metrou. Nu a zis nimeni că cere lux în apartamentul ăla, ci doar să fie decent, cât să mănânce și el un cartof prăjit și să nu doarmă pe cartoane.
  În altă ordine de idei, eu pe titirez.ro am găsit un apartament blanao acum niște timp și cu puțini bani. Și cu poze reale pe site. Dacă aud ceva, îți dau de veste. Spor!

  0

  • #36

   Deci pentru tine există doar extremele: ”lux” și „un loc unde să mănânce un cartof prăjit și să nu doarmă pe cartoane”.
   Asta îmi aduce aminte de conversațiile pe care le aveam cu compatrioții pe telefon, spunandu-mi ca pe un avantaj ,,(camera) are și fereastra!”.
   Intervenția mea e off topic, doar am rămas cu sechele in urma discuțiilor cu români ce ofereau cazare in suburbiile Londrei iar răspunsul tău a acționat că și trigger.

   0

 11. #38

  la mine in sat cu 350 de euro inchiriezi 3 apartamente cu 2 camere

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]