Cavaleri-m-as

Deci mi se pare o absurditate de ma doare mintea.

Ok, mare realizare mare. A luat Mungiu Pal D’Or. Dar hai sa te decorez cu Steaua Romaniei in rang de cavaler pentru asta…mi se pare cam mult. Cea mai inalta distinctie romaneasca pentru ca a facut un film?

Mi se pare, ca de obicei, o decizie plina de populism si de cacat a presedintelui romaniei, care s-ar baga in seama si la un concurs de stors lamai, doar doar castiga inca cateva procente de popularitate.

Desigur ca vor sari de cur in sus o gramada de snobi, care sa imi explice minunata valoare a respectivului, si ce act extraordinar a facut. Asa ca, abtineti-va. Nu ma intereseaza palavrageala asta. Pur si simplu mi-am exprimat revolta.

DIXIT

[tags]cannes, palm D’or, mungiu[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Pingback: Kapra
 2. pai daca a luat-o de la Vadim, trebuie sa o dea cuiva nu? :)

 3. #3

  true 2 u 2

 4. arhi, mungiu nu primeste decoratia pentru ca a facut un film…si avand in vedere ca stii motivul decorarii, chiar nu iti inteleg revolta !!

 5. #5

  Avuseram noroc ca nu a fost si Baselu` pe la Cannes … ca ar fi fost in stare sa se urce pe scena alaturi de Mungiu ca sa multumeasca poporului .

 6. #6

  alex, revolta mea este bazata pe un simplu fapt: atunci and tinerii regizori au nevoie de ajutor, de bani pentru a-si duce la capat proiectele, de orice chestie, aceiasi oameni ii bat parinteste pe umar si le explica cum ca sunt tineri si inaintea lor sunt altii cu state vechi de serviciu. In schimb, cum unul din ei are succes, cum ne punem poalele in cap si le oferim orice porcarie, doar de dragul publicitatii, ca sa vada lumea cum se implica politicianul in viata romanului.

 7. Si stiti care e culmea? Filmul e chiar slab! Comparat cu California Dreamin’ al regretatului Nemescu, e incredibil de slab! Si vorbesc in cunostinta de cauza, le-am vazut pe amandoua!

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex