Cavaleri-m-as

Deci mi se pare o absurditate de ma doare mintea.

Ok, mare realizare mare. A luat Mungiu Pal D’Or. Dar hai sa te decorez cu Steaua Romaniei in rang de cavaler pentru asta…mi se pare cam mult. Cea mai inalta distinctie romaneasca pentru ca a facut un film?

Mi se pare, ca de obicei, o decizie plina de populism si de cacat a presedintelui romaniei, care s-ar baga in seama si la un concurs de stors lamai, doar doar castiga inca cateva procente de popularitate.

Desigur ca vor sari de cur in sus o gramada de snobi, care sa imi explice minunata valoare a respectivului, si ce act extraordinar a facut. Asa ca, abtineti-va. Nu ma intereseaza palavrageala asta. Pur si simplu mi-am exprimat revolta.

DIXIT

[tags]cannes, palm D’or, mungiu[/tags]

7 comentarii

 1. Pingback: Kapra
 2. pai daca a luat-o de la Vadim, trebuie sa o dea cuiva nu? :)

  0

  0

 3. #3

  true 2 u 2

  0

  0

 4. arhi, mungiu nu primeste decoratia pentru ca a facut un film…si avand in vedere ca stii motivul decorarii, chiar nu iti inteleg revolta !!

  0

  0

 5. #5

  Avuseram noroc ca nu a fost si Baselu` pe la Cannes … ca ar fi fost in stare sa se urce pe scena alaturi de Mungiu ca sa multumeasca poporului .

  0

  0

 6. #6

  alex, revolta mea este bazata pe un simplu fapt: atunci and tinerii regizori au nevoie de ajutor, de bani pentru a-si duce la capat proiectele, de orice chestie, aceiasi oameni ii bat parinteste pe umar si le explica cum ca sunt tineri si inaintea lor sunt altii cu state vechi de serviciu. In schimb, cum unul din ei are succes, cum ne punem poalele in cap si le oferim orice porcarie, doar de dragul publicitatii, ca sa vada lumea cum se implica politicianul in viata romanului.

  0

  0

 7. Si stiti care e culmea? Filmul e chiar slab! Comparat cu California Dreamin’ al regretatului Nemescu, e incredibil de slab! Si vorbesc in cunostinta de cauza, le-am vazut pe amandoua!

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]