Cazare ieftină în București

De la Manole

Salut arhi,

Sunt un cititor frecvent al tău, și deși îmi imaginez că ai multe astfel de email-uri, am aș vrea să te întreb ceva.
Întâi îmi voi începe povestea: mama prietenei mele a suferit un accident cerebral, are un anevrism cerebral ce poate fi operat doar în bucurești. Noi suntem din provincie(brașov) și trebuie să mergem zilele viitoare în bucurești, să fim alaturi de mama ei. Din păcate financiar nu stăm foarte bine pentru a putea alege un hotel sau o chirie de 150—200 euro, plus garanție.

Vroiam să te intreb dacă stii cumva pe cineva care are o cameră disponibilă pentru 2 tineri(25 ani), timp de 2—3 săptămâni sper, la un preț mai redus (300—400 ron). Bineînteles că am prefera gratis, dar nimic nu e gratis și nu am vrea să profităm de bunăvoința omului respectiv. În măsura în care ai informații sau ne poți ajuta, te rog să mă anunți.

Dacă ignori e-mail-ul meu sau nu mă poți ajuta, nu mă supăr, nu ai nici o obligație în privința asta.

Poftim, Manole, nu te-am ignorat, sper să te ajute.

18 comentarii

 1. #1

  Imi pare rau pentru situatia mamei prietenei tale. Sper sa isi revina si ii doresc multa sanatate. Soacra mea are un apartament cu 4 camere, liber, in Salajan. Ea s-a mutat ca si-a facut casa si astfel apartamentul e nelocuit. Daca vreti, vorbesc cu ea. Incearca sa imi lasi un nr de tel la Arhi, sau o adresa de mail si te contactez azi. Cred ca chiar gratis nu se va putea pentru ca e vorba de utilitati, nu de chirie, insa pot incerca si vedem ce iese.

  0

 2. #2

  Vand si eu 3 gaini ouatoare, 30 lei bucata. Ca-n rest nu mai am ce, electronice am vandut cam tot.

  0

  • #3

   cineva ii da like-uri si astuia… trista e tara in care traim…

   0

 3. #4

  Chiar asa Manole? Doar in Bucuresti poate fi operat?In brasov ls Sf Constantin ce are ? Bineinteles daca iti permiti costurile de la acest spital.

  0

  • Pitikkt, nu exista nicio obligatie din partea ta.
   Daca poti ajuta, ajuta! Daca nu, taci. Tu ai ales puma.

   0

  • Pitikut, in rest esti bine, nu?

   0

  • #7

   De obicei nu prea imi plac glumele astea de clasa a 2-a dar in cazul tau cred ca Pitikakut s-ar potrivi mai bine.

   0

 4. #8

  ne cacam pe noi putin sau cum? el nu are bani de stat undeva, dar are bani de spitalul pizdii? bagam si noi putina logica, inainte de a deschide gura? sau te-ai gandit ca ar fi un moment bun sa faci o reclama?

 5. #9

  Manole, eu iti pot pune la dispozitie o camera in apartamentul meu, gratuit. Nu stiu unde este internata mama prietenei tale, dar eu stau langa spitalul de urgenta floreasca, e central si puteti ajunge rapid in orice parte a Bucurestiului. Multa sanatate!
  P.S. Arhi, ma contactezi pe mail daca este cazul. Multumesc.

  0

 6. #11

  eu inca nu am reusit sa vb cu soacra mea. Are tel inchis, dar mai incerc, ca sa ai o varianta de rezerva in caz deceva. Deocamdata Sensei are ceva mai concret din fericire

  0

 7. #12

  Arhi da-le adresa mea de mail…….se rezolva totul

  0

 8. #13

  Arhi, eu am 2 camere libere (casa) la 25 km de Bucuresti si pot oferi si transport 9 dimineata dus si 6 30-7 seara intors.

  0

 9. când văd asemenea exemple de omenie parcă mă simt altfel, un fel de speranţă ce îmi spune că poate nu e totul pierdut. bravo celor ce au putut şi au vrut. sincer.

  0

 10. #15

  cum zicea altu mai demult pe aici : faith in humanity – restored !

  0

 11. #16

  luptă Arhi!

  0

 12. #17

  Salut!
  Eu stau in Berceni, singur intr-un apartament de 3 camere, le pot pune la dispozitie 2 camere lejer, intimitate, baie proprie. Eu oricum nu prea stau pe acasa. Fara nici un cost.
  Stau la 5 minute pe jos de Bagdasar (dupa descriere ala e unul din locurile unde au loc astfel de interventii)
  Daca e nevoie, ma contactezi prin mail.
  Multa sanatate!

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]