A cazut taxa auto

Sau cel putin asta vor sa creada toti romanii, bazandu-se pe faptul ca un tip din Arad a castigat in instanta dreptul de a i se returna taxa auto, pe motiv ca e ilegala.
In primul rand aceea e o prima instanta. Statul roman are dreptul de a mai face O TONA de apeluri, rejudecari, apeluri in anulare, si alte forme de ignorare a unei hotarari judecatoresti.
In al doilea rand, ca sa obligi statul roman sa ofere o compensaie fiscala, trebuie sa posezi o decizie a unei curti internationale.
Mai explicit, nea caisa ala din ARAD nu o sa isi vada niciodata banii inapoi, cel putin nu prin metoda asta.
A, si inca ceva. Justitia romana nu este cea americana. Am vazut clamandu-se prin Evenimentul Zilei ca se deschide un precedent si numaistiu ce. Mai mare tampenie nu am vazut in viata mea. O decizie judecatoreasca nu constituie precedent si nu se constituie in lege. Aici suntem in Romania.
Daca nu aveti si voi rabdare, sa isi faca Tariceanu suma. Ca doar nu va imaginati ca de dragul romaniei sta si se agata cu dintii de guvern, nu?

8 comentarii

 1. Mai innebunit cu blogul asta, nu mai stiu care e inceputul si care sfarsitul. Da, sunt blonda. Dar taxa auto nu o sa cada asa usor, din cate imi cunosc eu tara.

  0

 2. tzara ca tzara, dar eu il stiu pe tariceanu. iti dai seama ca ptr el asta e o vaca de muls de care nu se va mai apropia NICIODATA in viata?

  0

 3. #3

  Corect; sistemul juridic anglo-saxon bazat pe practica procesuala nu se aplica si la noi. Cat despre banii lu’ nenea din Arad o sa-i vada inapoi cand o sa i-o pun eu lu’ Sharapova (si sa stii ca astept de ceva vreme). Nici nu am auzit ca statul roman sa piarda vreodata (cel putin la instantele interne). Si ca sa ajungi la tribulanele internationale iti trebe’ bani seriosi la inceput (ca sa te judeci cu statul), chiar daca in final vei castiga procesul.

  0

 4. trebuie sa epuizezi absolut orice cale de apel, altfel nu te primeste la instanta europeana. soacra-mea se judeca cu statul roman de vreo 6 ani. si de vreo 2 ani are proces la strasbourg cu ei. statul are timp, in schimb soacra-mea are si ea un numar de ani

  0

 5. Vosganian e cel mai ipocrit om de pe lumea asta.
  Se bate cu pumnii in piept ca vrea taxa de poluare. My Ass. Singura varianta de a reinnoi parcul auto este urmatoarea, poate o comentati sau inspira pe cineva care ar putea veni cu un proiect, si anume:

  Sa se permita importarea oricarei masini indiferent de norma de poluare atata timp cat aduci dovada casarii unei masini cu un grad de poluare inferior celei importate. Astfel se va reinnoi parcul auto. Cei care vor sa aduca masini si nu au ce sa caseze, vor cumpara de la badea Ion un r

  0

 6. stefan, nimeni nu va primi banii inapoi. si chiar daca i-ar primi, ce, ii da tariceanu? ii dai tot tu…

  0

 7. daca pana acum taxa era menita sa incurajeze cumpararea de masini noi se pare ca acum vom avea o taxa exact pe invers

  http://www.autodir.ro/blog/calculator-taxa-inmatriculare.html

  0

 8. #8

  Sall,oare o fi real cu zvonul asta? bine ar fi sa fie real findk f rapid am inscrie masina:P.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]