Ce inseamna sa fii rupt de lume

Marea majoritate a oamenilor ocupati, printre care se numara si al dumneavoastra cu respect eu, spune ca de-abia asteapta sa scape de telefon, de email, sa poata sa stea linistiti si sa nu mai auda nimic de nimeni.

NICIODATA nu voi mai spune asa ceva.
Ieri, dupa cum bine stiti, am ramas fara telefon. Fara internet, fara posibilitatea de a lua legatura cu nimeni din cei apropiati mie. Nu stiam pe unde haladuieste nevasta, dar asta deja era ceva secundar. Pentru ca stiam ca arhimama trebuie sa mearga sa vada daca se opereaza de hernie de disc.

Nu am reusit sa iau legatura cu arhimama decat astazi, acum 20 de minute, reusind sa o sun de pe noul numar de telefon (btw, cine se stie in agenda mea telefonica, e rugat sa imi dea un mail sa ii dau noul numar, pentru ca nu mai am nici un numar de telefon).

Revenind, arhimama era bine mersi, cica nu o opereaza, ca e posibil sa faca doar tratament. Dar si eu si nevasta eram absolut dati peste cap, pentru ca nu reuseam sa dam de ea in nici un fel, credeam ca e prin spital, poate e in operatie, poate a patit ceva. Si toate astea doar pentru ca nu am avut telefon 24 de ore.

Iubesc telefonia mobila. Nu vreau niciodata sa stau fara telefon.
DIXI.

11 comentarii

 1. Cine e DIXI? Arhinepotzelul? Caci daca voiai sa subliniezi ceva trebuia sa zici DIXIT.;-)

  0

 2. #2

  ia mai conspecteaza matale la putintica latina ce o stii. Am spus = Dixi

  Dixi — popular Latin expression, literally translated as „I have spoken”. When used, it usually means: „I have said all that I had to say and thus the argument is settled”.

  DIXIT inseamna A SPUS. ala, el, altul

  0

 3. E nasol fara telefon mai ales cand astepti vesti,daca patesti sa nu ai baterie sau semnal…intri in fibrilatii..iti vine sa te urci pe pereti..asa si cu netul..

  0

 4. E nasol fără net sau/ şi telefon. Foarte nasol. Parcă aş fi surdo-mut, un neanderthal rătăcind prin lume…

  0

 5. Bravo, bravo, baiat constiincios. Nu stiu deloc latina, doar ca suna cam prost in contecst. Bine ca m-ai luminat, preainteleptule:)

  0

 6. Cei care nu stim sa fi fost in agenda ta telefonica, dar am vrea sa te avem in agenda noastra, nu iti putem trimite un e-mail? :)

  0

 7. am patit si eu ceva similar in Austria. Am plecat din Romania bine mersi cu Roaming, toate cele si cand aterizez pe aeroportul din Viena, dau sa-mi deschid si eu telefonul… telefonul se deschide, retea nema… DUpa ce astept ce astept, imi dau seama ca nu mai am Roaming, asa ca scot laptopul in aeroport, ma conectez la net si dau un mail cuiva in romania sa vorbeasca la Vodafone sa-mi reactiveze optiunea. Persoana respectiva evident ca nu a primit mailul meu, eu am fost toata ziua pe drumuri, fara acces la internet, pana seara. Seara am reusit in sfarsit sa dau de cineva, am sunat la vodafone de la hotel, m-am milogit de tanti din telefon care imi cerea o garantie pentru reactivare… in fine, pana la urma a mers… dar ziua aia a fost horror. Ma si gandeam ca toata lumea isi imagineaza ca am picat cu avionul si ce o fi in sufletul lor :)

  0

 8. parintii tai se descurcau fara ea?

  0

 9. #9

  cand nu aveam telefonie mobila si nici internet, iar mama era in spital ma duceam sa o vad si sa o intreb de sanatate. la fel as face si acum. indiferent cat sunt de ocupata, cate joburi am. some things come first in life

  0

 10. #10

  Salutare. Arhi vezi ca mai nou exista un aparat la spitalul universitar (si nu numai) care iti repara hernia de disc fara operatie, si pleci pe picioarele tale in aceeasi zi din spital; dar hernia de disc nu trebuie sa fie avansata, discurile sa nu fie sparte, nervii sa nu fie deja prinsi intre discuri.Poate te ajuta cu ceva.

  0

 11. #11

  andreea, a inceput un tratament acum, nu o sa mai faca operatie.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]