33 comentarii

 1. #1

  Cateva sunt deformate rau cand sunt slabe, le prefer grasute. Parerea mea

  0

 2. #4

  Nu stiu cit de talentat e baiatul ala, dar apreciez faptul ca nu a umblat la titze. Altel cred ca disparea de tot factorul motivare :)

  0

 3. #5

  Două observații am. Dacă ar slăbi le-ar slăbi și fața, unele ar putea deveni mai urâte. Și doi, unele din cele care nu-s prea exagerate arată de fapt mai bine așa decât versiunea lor mai schiloadă. Și trei, trei obsevații am. Și trei, țâțele le-ar scădea mai tare.

  0

 4. #6

  Misto ideea, dar 2 si 6 le prefer grasune

  0

 5. #7

  Io nu-s vreun as în Photoshop, dar băiatul nu e așa ”talentat la editare grafică”. Văd din avion Liquify-ul chiar și pe suprafețele netede.
  Doi, unele-s deformate rău. Trei, se vede că-s făcute de-un bărbat, sunt total nerealiste. Le-a tăiat la unele 10 kile din talie și niciun gram din țâțe. Nu zău, ia zi și mie rețeta.

  0

 6. #17

  Lacramioara din poza 11 arata ca un cub.Un cub mare.

  0

 7. #18

  ” more cushion for the pushin’ „

  0

 8. #19

  in spatele unei femei grase e intodeauna un barbat frumos
  dar aia nu se da la o parte sal vad si eu

  0

 9. #20

  Eu tot nu pricep de ce femeile grase sunt un subiect atat de discutat…
  Adica ok, nici mie nu mi se par frumoase, dar nici nu-mi cer de mancare (gluma total neintentionata). Serios, cu ce afecteaza buna desfasurare a vietii celorlalti oameni aceste femei grase?

  0

 10. #21

  Acum vrem exercitiul si cu anorexice

  0

 11. #22

  Cine e grasuta mea, cine e grasuta mea :) https://www.youtube.com/watch?v=yZFNa90EXsA

  0

 12. #23

  Lipseste cea mai importanta: http://imgur.com/8u9QiSL

  0

 13. #24

  Cred ca si grasele din pozele „grase” sunt fotoşopate.
  Eu nu am intalnit pana acum grasa sa fie asa…fermă, asa ca mine.(nici n-am cautat eu prea cu spor, recunosc), tot ce-am gasit pe categoria asta a fost grasă fleoşcăită, (si de Cotnari).
  Deci, nu e de „aruncat” nici varianta „before” din punctul de vedere al preacurvăsăritului din mine.

  0

  • #25

   Asa e. De regula, grasimea nu e ferma, ci… celulitica.

   0

  • #26

   Astea din poza ie… „big-boned”, #nushcumsazic

   0

 14. #27

  Prima din stanga sus: X O O
  A treia din randul al doilea: O O X

  Si pe langa inca una de care nu prea sunt sigur; alea parca au fost facute exact invers cu photoshopul.

  0

 15. #28

  Femeile grase pierd nicio masa.

  0

 16. #29

  Vara si femei grase. Nu facem si noi un topic pentru oamenii seriosi care sunt interesati de meci? Ca e o data in viata.

  0

 17. #30

  poza 4 e ok, zici ca-i nevasta-mea imbracata

  0

 18. #31

  Se scrie „grase”.

  0

 19. Dar un bărbat gras, ce pierde? Câțiva centimetri…

  0

 20. #33

  Visul oricarei femei nu e sa gaseasca un barbat sa le iubeasca, ci sa manance fara sa se ingrase … Ce sa-i faci daca e mai buna mancarea?

  0

Citește și...

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]

Dragă tată – sau tătuțule, că sunt puțin emoționat, sunt la a doua sticlă de ceai. M-am gândit să-ți scriu și să-ți mulțumesc că m-ai îndemnat să dau la facultate. Țin minte că într-o zi, când am venit acasă, am intrat pe poartă și tu stăteai rezemat în coada cazmalei și mi-ai zis: […]

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]