31 comentarii

 1. ai si traducere la postul asta ? 😀

 2. Pune imaginea in alta parte de unde te lasa sa o vedem si noi de-aici.

 3. Eu zic ca „femeia” respectiva e-n sacul ala de plastic…

 4. Sper că nu asa arată casa ta în momentul de faţa 😐

 5. Ce bine este sa fie un barbat care sa astepte si el sa ii manance gongile pentru ca, nu, locul femeii este la cratita si el trebuie sa stea la meci cu mana in pantaloni. Hai sa fi seriosi. Daca exista un barbat care sa poata suporta sa aiba o asemenea bucatarie, inseamna ca isi merita soarta la fel ca si ingalata de langa el.

  Daca este murdarie pui mana si ajuti, ca nu iti pica nimic. Nu stai sa se adune sobolanii pentru ca ea nu are timp sau chef sa slugareasca.

 6. Auch. Seamănă cu bucătăria unor foști colegi de facultate. Ce e mai grav, e că unul dintre ei a plecat din locul ăla și e acum coleg de apartament cu mine.

 7. Sper ca poza nu iti apartine…

 8. Huh, ce gretos.

 9. #9

  Damn… Imi aduce aminte de anu’ I de facultate cand stateam cu unii in camera…

 10. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHH ! Fara noi sunteti morti ! Sau macar imputiti tot ramaneti :)))))

 11. :)):)):)) Unde este Direcţia Sanitar Veterniară la faza asta? :)) Io, dacă aş sta acolo, şi aş lucra la DSV sau la Protecţia Mediului, mi-aş da singur amendă… :)):)):))

 12. #12

  @Laurici: Repede se gaseste o fata sa generalizeze 😛

 13. @theheartcollector CLAR ! :)))

 14. #14

  Laura, aceleasi rezultate le-am obtine si cu o menajera, dar o nevasta e mai ieftina

 15. @Arhi Mai ieftin?! Pai hai sa calculam cat dai pe haine, make-up si multe alte chestii fara care o femeie n-ar putea trai… opinia mea e ca daca pui banii de menajera si de bagaboante (daca nu ai norocul sa fie 2 in 1) te-ai scos si mai ieftin si curat si rezolvat :))

 16. Crezi ? Depinde de nevasta… 😀

 17. Sa nu-mi spui Arhi, iar ti-a plecat nevasta in concediu. Nenorocitule toata ziua stai pe cacatul ala de blog nu esti in stare sa faci si tu ceva in casa. 😀 😛

 18. #18

  Giuco :)))))

 19. sa chemam curat murdar?:))

 20. da lol, rezulta ca barbatul e un porc nesimtit 🙂

 21. #21

  si daca v-as zice ca aia e camera a 2 femei? :)))))))))))))))))))

 22. arhi nu cred ca e mai ieftin cu nevasta- gandeste-te ca nevasta vine si cu o soacra…si cu pretentii, tot tacamul, pe cand o menajera banii si gata sau eventual una doua prostioare. oricum persoana care sta in casa aia sigur nu e femeie…e prea multa mizerie sa stea o femeie

 23. #23

  ciresica, ai dreptate, nu e a unei femei, e a 2 femei

 24. e grava situatia daca acolo poate sa traiasca cineva, imi vine sa plang de mila pentru ele. Pai in cazul asta, spune-le ca slabe sperante de casatorie.

 25. cat JEG… dar cat JEG

 26. subtil mihai:))

 27. Multe fumei din ziua de azi nu mai stiu ce e aragazu etc … ele este dive pacat …

 28. Multe femei prefera sa faca niste bani frumosi decat sa stea cu sortul la brau. Visul meu nu este sa fac sarmale bune ci sa imi permit sa platesc pe cineva care sa dea cu mopul in bucatarie si sa mai puna de o friptura, in timp ce eu ma pot ocupa de cariera si mai departe de copii si eventual de niste vacante si distractie. S-a terminat cu vremea bunicilor, treziti-va la realitate. Nu trebuie sa fi diva sa nu te omori dupa gospodarie, trebuie sa iti doresti ceva mai mult decat sa mirosi toata ziua a usturoi si a slanina fripta. 😀

 29. #29

  ce lovi feminista :)))

 30. wow… se putea si mai mult de atat oare !? :))

 31. Nu exista nici o scuza pentru mizerie, fie ca o faci la tine in casa sau pe strada, scuipand seminte, fie ca esti femeie, fie ca esti barbat. (Pseudo)misoginismul nu-si are locul. 🙂