Ce tot atata spam?

A devenit o modă pe net. Care cum primește un mail care nu e de la mă-sa, iubită sau nepoată, zbiară ultragiat: SPAM!!!

În fond, care e faza? De unde și până când tot spam spam. Ai un blog. Deci ești persoană publică pe internet, ai adresa de mail la vedere. Atunci îți asumi riscul și de a primi alte mailuri decât cele în care ți se confirmă că ești un macho man.

Desigur, nu mă refer la mailurile în care mi se comunică că firma X vinde țeavă lubrefiată de 16 țoli. Dar comunicatele de presă, înștiințările de evenimente din partea pizdulicilor din piar, cum naiba să ajungă pe internet, dacă nu printr-un mail?

Așa că nu mai faceți atâta scandal, vedetelor. Ați vrut internet și vedetisme, aveți vedetisme.
Ăsta e unul din atributele vedetelor :-))

15 comentarii

 1. Plangaciosii sa-si schimbe scutecul… Si sa lase copiii mari in pace ! :D

  Sa curga spamuuuuuuuuu’ :)))

  0

 2. sunt de acord cu tine arhi.
  eu consider spam numai mesajele in care se face publicitate directa la ceva anume nu diferite anunturi.

  0

 3. @ laura iti place sa primesti o tona de mailuri aiurea si sa nu mai gasesti dupa pe cele importante?

  0

 4. Dar de ce trebuie sa iti faci mailul public pentru botii de spam?!

  0

 5. Eram ironica Valentin. Nimanui nu-i place spamul… Dar nu tot ceea ce primesti pe mail e spam. Se mai trezeste unul dupa 20 de mailuri pe zi ca el saracul a fost spam-uit :D

  0

 6. Comunicate de presă n-am primit, dar spam cu 16 ţoli am primit gârlă. În câteva zile spre să dau drumul la un nou serviciu la mine pe site: spam vengeance. Deja am 1 victimă. :))

  0

 7. Doamne, eu am inebunit cu spam-ul….si nu primesc emailuri de la firme care vor s-a vanda ceva ci de la „desteptii” care imi spun ca am castigat 10.000$ s-a le trimit numaru de la card si pinul s-a imi dea bani….si ma exaspereaza!

  0

 8. Fuck Me I’m Famous :))

  0

 9. #9

  :erm: may i ask what is this? :D

  0

 10. ala a fost un test ptr un plugin. am explicat atunci

  0

 11. Arhi, dintre violatori ar trebui sa-i condamnăm numai pe pedofili, că ăilalți tre’ să fută și ei ceva, nu ?

  0

 12. Da exact de ce sa iti faci public mailu ?

  0

 13. „Vedetii” de care zici,cred ca au vazut nervii creati de urban&co bloggerilor cunoscuti si au zis sa se dea si ei cautati.Lasa-i si pe ei sa aiba clipa lor de glorie. :)

  0

 14. Eu i-am trimis cuiva niste bancuri si cateva rugaminti sa semneze \niste petitii (good causes!!) Si ala cica il spamez…….. Pai sa-i mai dau eu vreodata banuri cu Bula si cu Trula…

  0

 15. si sa nu uitam de SPAM IN CUTIA POSTALA…..

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.