Ce vrea de fapt Basescu

Citesc, si in dimineata aceasta, pareri legate de noul scandal Basescu – Tariceanu. De acord din start. Norica Nicolai e o flegma pe fata justitiei. Nu are nici cea mai mica „deontologie” profesionala, presteaza afaceri destul de subversive, nu mai vorbim de episodul nepoata, cand tanara ei nepoata vota prin parlament, desi, legal, nici nu avea voie sa fie acolo.
Numai ca miza e alta. Basescu, daca reuseste sa o schimbe pe Norica, automat va avea dreptul de a face guvernul. Va calca din nou Constitutia in picioare si o va adapta nevoilor sale de putere, si va crea precedentul necesar. Si atunci va avea puterea deplina in stat.
Asta e miza, adevarata miza, iar Tariceanu, ca un cretin ce este, nu a putut sa o vada cand a propus-o pe bisnitareasa aia drept ministru.
Mentionez ca nu am simpatii politice si as vrea sa ii vad morti in chinuri groznice pe amandoi. Asta ca sa evitam eventuale comentarii stupide, da?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. nu stiu cum s-a gandit s-o numeasca pe norica, sau pe cretinul ala la externe. chiar s-au terminat oamenii cu ceva intre urechi? sau nimeni nu mai vrea sa fie ministru?

  ma ofer eu, va bag la parnaie pe toti :D

 2. :)):)):)) La faza cu Noricaca is de acord cu tine! :)):)):))

 3. Si uite asa revenim la vechea dilema: ce sa alegem dintre doua rele? Un presdinte care sa schimbe legile cum vrea muschiu’ lui sau un ministru al justitiei care incalca legea? Cum nu vi tu ?epe? Doamne, ca pun

 4. dude, poporul asta de cacat are dintotdeauna obsesia unuia care sa vina si sa puna mana pe ei. nimeni nu crede in democratie, in parlament, in vointa poporului. toata lumea asteaptas un binefacator, un tepes.
  si v-ati ales cu un basescu.
  cred ca suntem singura tara din lume care are ca presedinte un om cu numele de B??in?.
  Cum ar fi sa aleafa americanii presedinte un Fartovici? Ala nici nu ar iesi din casa. La noi e la loc de frunte. Presedinte. Ciorditor, bisnitar, hot, vanzator de flota, dar e al nostru, si le zice bine, nu?
  Muie.

 5. Consider ca Norica nu e cea mai buna alegere. Baselu…va avea si el de pierdut de pe urma acestui conflict.

 6. jurnalistul, aici nu e vb de norica. am explicat in post…

 7. #7

  Daca nu-i vorba de Norica , atunci Tariceanu chiar nu avea pe cine sa propuna ? Eu cred ca a facut-o expres …

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.