14 comentarii

 1. Nu a fost chiar asa :D Am zis undeva si la multi ani si la sfarsit am zis: hai ca mai vorbim :)

  Pare prea sec cand spui si nu a fost chiar asa :) Sa nu creada lumea ca-s vreun nesimtit notoriu :D

 2. eu sunt mai timid si m-am speriat. probabil de aia nu mai tin minte si lucrurile bune:))

 3. :)) Din moment ce ti-a spus si tie la fel trebuia sa-ti dai seama ca n-are omu’ nimic cu tine :P

 4. #4

  cu siguranta ca omul nu e capabil de astfel de sentimente , doar ca are simtul umorului dezvoltat … si a „scurtat” urarile :)

 5. #5

  ia uite-l pe domnul ahtiat dupa internet care n-are ce sa faca decat sa planga zambind moartea lui Sultan.te informez draga „arhi” ca la „despre” ai scris „cu un scop. Acela de a incerca sa faca bani din asta” in caz ca mintea ti-a zburat la faptul ca niste colegi de la mediafax fac bani prin publicarea de stiri mortuare.asadar,analizeaza tu cine e ahtiat si dupa ce,si asigura-te ca nu postezi povesti incomplete,ca dupa aceea prietenul in cauza sa vina sa iti strice tie toata afacerea si sa zica ca n-a fost asa.gluma sau nu,gandeste-te serios la jurnalistul din tine.daca alexandra se umple de penibil,inseamna ca tu ai dat deja pe afara.

 6. dude, la cat m-ai cautat azi prin cache la google si aiurea, cred ca esti mult mai penibil decat alexandra. ea macar a avut decenta sa se retraga. in schimb, pe tine te vad decis sa te faci de ras complet, si impreuna cu tine si pe colegii tai.
  deci, continua, te rog. dar inainte roag-o pe colega alexandra sa te invete cum si unde se pun semnele de punctuatie. nu de alta, dar e foarte greu de urmarit un asemenea text.

 7. PS: jurnalisti poate sunteti voi, profitorii de cadavre de prieteni, eu sunt cel mult blogger. nu imi asocia blogul cu o profesie care imi repugna, si repugna majoritatii oamenilor.

 8. Bobby, erai pe tron?

 9. cred ca…si medita la noi metode de problogging :D:D:D

 10. sincer asta nu merita un post.. il cunosc pe Bobby doar de pe bloage si imi pare un om linistit, de treaba si foarte inteligent.. nu ar putea face ce ai zis tu :)

  si de ce te-ar ura? :) ai facut ceva si el nu stie? :P

 11. lolez. mai, e o gluma. bobby imi e prieten….

 12. @Marius: nu, dar nu mai tin minte unde eram :D stiu insa ca nu puteam vorbi, dar nici nu puteam sa refuz apelul omului :P

  @Dani: Arhi a glumit :)

 13. Te-ai distrat putin pe seama lui Bobby…

 14. eu cred ca Bobby era la Playboy Mansion :)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]