14 comentarii

 1. Nu a fost chiar asa :D Am zis undeva si la multi ani si la sfarsit am zis: hai ca mai vorbim :)

  Pare prea sec cand spui si nu a fost chiar asa :) Sa nu creada lumea ca-s vreun nesimtit notoriu :D

  0

 2. eu sunt mai timid si m-am speriat. probabil de aia nu mai tin minte si lucrurile bune:))

  0

 3. :)) Din moment ce ti-a spus si tie la fel trebuia sa-ti dai seama ca n-are omu’ nimic cu tine :P

  0

 4. #4

  cu siguranta ca omul nu e capabil de astfel de sentimente , doar ca are simtul umorului dezvoltat … si a „scurtat” urarile :)

  0

 5. #5

  ia uite-l pe domnul ahtiat dupa internet care n-are ce sa faca decat sa planga zambind moartea lui Sultan.te informez draga „arhi” ca la „despre” ai scris „cu un scop. Acela de a incerca sa faca bani din asta” in caz ca mintea ti-a zburat la faptul ca niste colegi de la mediafax fac bani prin publicarea de stiri mortuare.asadar,analizeaza tu cine e ahtiat si dupa ce,si asigura-te ca nu postezi povesti incomplete,ca dupa aceea prietenul in cauza sa vina sa iti strice tie toata afacerea si sa zica ca n-a fost asa.gluma sau nu,gandeste-te serios la jurnalistul din tine.daca alexandra se umple de penibil,inseamna ca tu ai dat deja pe afara.

  0

 6. dude, la cat m-ai cautat azi prin cache la google si aiurea, cred ca esti mult mai penibil decat alexandra. ea macar a avut decenta sa se retraga. in schimb, pe tine te vad decis sa te faci de ras complet, si impreuna cu tine si pe colegii tai.
  deci, continua, te rog. dar inainte roag-o pe colega alexandra sa te invete cum si unde se pun semnele de punctuatie. nu de alta, dar e foarte greu de urmarit un asemenea text.

  0

 7. PS: jurnalisti poate sunteti voi, profitorii de cadavre de prieteni, eu sunt cel mult blogger. nu imi asocia blogul cu o profesie care imi repugna, si repugna majoritatii oamenilor.

  0

 8. Bobby, erai pe tron?

  0

 9. cred ca…si medita la noi metode de problogging :D:D:D

  0

 10. sincer asta nu merita un post.. il cunosc pe Bobby doar de pe bloage si imi pare un om linistit, de treaba si foarte inteligent.. nu ar putea face ce ai zis tu :)

  si de ce te-ar ura? :) ai facut ceva si el nu stie? :P

  0

 11. lolez. mai, e o gluma. bobby imi e prieten….

  0

 12. @Marius: nu, dar nu mai tin minte unde eram :D stiu insa ca nu puteam vorbi, dar nici nu puteam sa refuz apelul omului :P

  @Dani: Arhi a glumit :)

  0

 13. Te-ai distrat putin pe seama lui Bobby…

  0

 14. eu cred ca Bobby era la Playboy Mansion :)

  0

Citește și...

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]

Vorbeam cu un prieten pe facebook despre filmele proaste pe care le-am văzut de-a lungul vieții. El zicea de Zohan și de Cool as Ice, eu, fiind mai bătrân și lejer sclerozat, nu reușesc să îmi aduc aminte de filmele foarte proaste ale vieții mele. Dar îmi aduc aminte că Hellboy 3 și […]

Mă uitam pe NEtflix la ultimul film cu zombie apărut, ceva prequel la The walking dead, Black Summer. Frumușel făcut, dacă ești fan al genului și nu te deranjează unele îndoituri ale legilor fizice, recomand. Nu sunt vreun fan, dar am văzut și TWD, și FTWD, știți cum e, nu e ușor, nu […]