8 comentarii

 1. Arhi este mai sexy, ca Zoso a cazut de pe munte si si-a spart dintii. :) Nu cred cred ca barbatii ca re cad de pe munte sunt sexy. :))

  0

 2. eu, ca barbat, nu o sa cad niciodata de pe munte, ptr ca intotdeauna o sa merg doar pana unde poate ajunge Dacia Nova. In principiu, Nova mea se opreste intotdeauna unde e bere multa, vin fiert si ceafa la gratar

  0

 3. Exact. :) Un Barbat Adevarat! :) Votati Arhi!

  P.S. Auzi, nu ai nevoie de cineva pentru PR. :D Sau, sa faci Arhi brand… :D

  0

 4. Fuji, bre :) :) Asta-i concurs manarit clar !
  Ce pla mea de concurs, pe bune, e ala fara „sobolanu’ ma-tii” :P si fara Jeg ? :))

  0

 5. na, ca l-am votat deja pe sutu. iarta-ma! n-am stiut ca-ti place ceafa la gratar… ca altfel stateau acum voturile :) (pot sa votez de 2 ori?)

  0

 6. irina, anunt pe aceasta cale ca acest concurs e trucat. RUSINEEEEEEE:))))))))) adica eu am scazut la 15 voturi, de la 29?!
  da, poti sa votezi de 2 ori:P:P:P

  0

 7. Arhi, oricare ar fi strategia pe care o folosesti, trebui s-o schimbi (daca-mi permiti o parere de femeie simpla). acum, cand am intrat sa te votez, am vazut ca aveai 12 voturi. deci, reiau ideea principala: nu stiu ce faci, dar nu e bine. (hai, ca ma duc sa prind votu 13… ca nu te-am votat inca. m-am grabit sa te informez)

  0

 8. irina, am fost jefuit:))

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]