Cele 3 culmi ale penibilului din ultimele zile

Cum îţi dai seama că îţi place de munca ta? Tu eşti în deltă cu Skin, dar te mănâncă buricele degetelor să scrii pe blog şi nu ai timp, că sunt prea multe lucruri frumoase de văzut şi oameni frumoşi de cunoscut.

Revenind, am ţinut să fac un top al penibilităţilor care mi-au spart ochii în ultimele zile.

rromânii sunt hoţi şi au ipad

Pe primul loc sunt nesimţiţii de la realitatea, care au stat ei şi s-au gândit `bă, cum am putea noi profita de românii au talent`? Şi au găsit soluţia, prin concursul rromânii au ipad, concurs care are în regulamentul oficial, următoarele rânduri.

Participantii sunt incurajati sa-si exprime punctul de vedere cu privire la tema Concursului, argumentandu-si raspunsul prin indicarea motivelor care il sustin si trimitand raspunsurile la sectiunea din homepage a portalului adresata Concursului. Raspunsul poate fi argumentat in scris si/sau prin uploadarea de materiale audio-video si/sau fotografii (denumite in continuare “materiale”).

Participantii la Concurs isi asuma exclusiv responsabilitatea pentru originalitatea materialelor prezentate. Organizatorul nu este responsabil pentru trimiterea sau uploadarea unor materiale fara drepturi sau pentru care nu au acordul autorului pentru a utiliza respectivele materiale. Toata responsabilitatea revine celor care au uploadat respectivele imagini, Organizatorul neasumandu-si raspunderea pentru niciun material insusit in mod ilegal de catre Concurenti.

Înţelegeţi cum se urcă pe situl realitatea materiale fără copyright? Le uploadează userii frate, noi nu avem nici o responsabilitate, noi i-am avertizat din start să nu urce nimic fără copyright. Ia zi, bă piticu, după mintea aia a ta, ce român are copyright pe pozele şi filmele de la protv, în afară de protv? Cât de nesimţiţi puteţi fi, băi creatorilor de conţinut, situl numărul 1 în rromânia la hoţie? Concursul a fost gândit de managerul ăla al vostru, care a fost mai hoţ decât vântu?

O trupă de manelişti a cântat la nunta lui Catrina şi Vilică

Cel puţin aşa s-ar înţelege din titlul afişat mare de Libertatea, pe prima pagină. În interior scrie că marea trupă de lăutari a cântat în studioul Libertatea, fix când se înmăritau cei doi, deci e ca şi cum ar fi cântat la nunta lor. Cât de penibil să fii, serios? Chiar venind şi din partea celui mai de lături ziar din rromânia, e parcă prea mult.

Trebuie să mă învăţ să nu mai laud lucruri

Am tot lăudat eurosportplayer.ro, pentru că reuşeam, în anii trecuţi, să văd competiţia de snooker, fără să fiu nevoit să suport întreruperea finalelor de turneu, pe motiv că începe nuştiu ce turneu de gheianu pe biciclete.

Din păcate, anul ăsta nu am reuşit să vă nici o frame întreg, pentru că pur şi simplu nu a mers deloc. Intra în buffering şi la revedere, trebuia să îi dai refresh, dupăa care iar buffering în 30 de secunde şi tot aşa. Verificată de pe mai multe computere şi linii de internet. Aşa am dat eu 5 euro donaţie către eurosport.

Pentru ultima oară.

20 comentarii

 1. Deh eterna si nefascinanta rromanie :) plina de „experti”
  Nimic nou sub soare …

  0

  • Pai daca userii au uploadat furaciuni, atunci responsabilitatea adminilor e sa stearga, nu?

   0

 2. no comment,

  0

 3. chiar de piticu ai gasit sa te iei? saracu :(

  0

 4. #5

  si bine,,,,,,,,,,,, inafara de frustrarea-ti exprimata tot nu incetezi sa ii faci reclama lui piticu (la propriu vorbind)……..si treaba cu skin tot iz de marketing are,

  0

 5. #6

  Pai daca nu ti-ai pus net de la UPC… :P

  0

 6. Asa, asa. Si daca tot i-ai zis la Piticu despre alea, zi-i sa le zica la aia de la stiri ca nu orice masina sau motocicleta care face accident e „bolid”. Sau is acolo ceva retarzi care scriu textele pentru prompter si au vocabular limitat?

  0

 7. Exact! Nu mai lăuda lucruri. S-ar putea ca excesul de reclamă la skin din ultimele zile să nu-i fie benefic Nikoniştilor :)

  0

 8. Te-a fermecat Camil, faunule! :p

  0

 9. Apropo, toate operele fotografiate de tine in 2011 pot fi luate si publicate pe realitatea.net, fara nicio grija. Uite: Copyright ©2007 – 2010 cetin.ro.

  0

 10. Spune drept cati bani ai luat ca sa promovezi Libertatea!

  0

 11. Asta cu ciorile care au cantat in studio e ca faza cand ranjitele de la stirile sportive, indiferent ca au o stire despte atletism sau canotaj, tot forteaza niste legaturi ca sa mai pomeneasca despre vre-un fotbalist.

  0

 12. #14

  Asta e felul romanilor: orice este frumos le e strain. Si atunci, in timp ce scuipa niste seminte, romanu spune ca aia sunt niste prosti, niste tarani. Aia oricum nu ii aud, dar romanul simte ca e de datoria lui sa arunce cu putin noroi romanesc. In plus, romanul ii dedica si o melodie cuplului britanic cantata in cel mai pur spirit romanesc din ultimele decenii de o parasuta acompaniata la tambal de un tigan, pentru ca romanii au si talent.

  0

 13. @Gica Contra- asta ti se pare reclama?
  Eu, de exemplu, nu citesc niciodata Libertatea si faptul ca aflu acum pana unde au ajuns acest „jurnalisti” mioritici ma face sa cred ca sunt din ce in ce mai multi oameni ca mine, care nu vor sa atinga neam de neamul lor foaie de ziar sau pagina de site de tabloid. Am zis.

  0

 14. Si eu am platit abonament la eurosport player ca sa ma pot uita la campionatul mondial de snooker in timpul serviciul dar varza.cand sa vezi o lovitura faina sau ceva, buffering, si iti taia tot cheful.

  0

 15. Hai ma ca daca nu furi nu faci nimic. Important e sa nu fi prins, tras la raspundere sau sa ai asigurata o portita de iesire. Dar tot trebuie furat…

  0

 16. #20

  Haha, ce bine că am dat de blogul ăsta. Încerc de trei zile să-mi fac abonament la Eurosport Player, tot pentru snooker, și nu le merge sistemul de plată, vor într-una să-mi ia 0.00 EUR. Evident că PayPal nu accepta așa o tranzacție. Nu că m-aș supara dacă ar accepta-o, un an+o lună for free n-ar fi rău. Dar asta e cireașa de pe tortul Eurosport Player, din câte văd eu. Și încă o stupizenie mare e că nu au nici o adresă de contact în paginile de help, efectiv nu am cum să dau de ei să le semnalez bugu’.

  La bună vedere Eurosport, oi lua abonament când m-oi face popă. Profesionism la superlativ. Shit, am uitat ghilimelele ….

  0

Citește și...

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]

Am câteva prietene sau cunoscute din online care sunt, mai pe scurt, grase. Unele din ele s-au îngrășat după nașteri, altele, așa cum e obiceiul, după ce au întâlnit sexul regulat, au decis că nu mai e nevoie de dietă, altele care s-au îngrășat din cauza depresiei, mâncând ca să acopere o traumă. […]

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]