Cercetătorii britanici au descoperit un jurnalist român care nu este prost și pișcotar

Și îl țin într-un laborator de la cercul arctic, ca nu cumva să i se distrugă ADN-ul la reintrarea în sistem și în așteptarea ca actuala generație să crape.

Deci știre, da? Poliția comunitară a blocat centrul Clujului. Mare, cu poză, că asta e știrea. A, că e din cauză că au arestat un șofer violent, care a accidentat un polițist, e ceva nesemnificativ. Important e că au blocat centrul orașului și oamenii trebuie să afle.

Oare cum reușesc să se trezească untermenschii ăștia dimineața și să se ducă la muncă, unde să se recomande Xulescu (pentru că articolul nu e semnat, evident, fiind preluat de la colegii lor în mizerii, Mediafax), jurnalist.

PRoaste vremuri.

16 comentarii

 1. #1

  Ăla nu era polițist, era polițist local. Se numesc așa la derută, dar ei de fapt nu-s polițiști.

  21

  • Corect! Din gardieni publici au devenit politisti locali. Am impresia ca titulatura asta de „Politist” le da aripi :))

   8

  • #3

   bravo! ai prins esenta

   25

  • #4

   Moștenirea lui Boc.

   5

 2. #5

  In mintea lor, trebuiau sa il invite intr-o parcare poate, si sa isi rezolve treburile acolo. Ca de la politist local la cocalar.

  6

 3. #6

  total de acord, dar un minim de efort in plus sa mute masina aia macar pe un trotuar nu se putea ?

  5

  • #7

   Nu impinge gaborul masina, are prea multa grasime pe el.

   5

  • #8

   Se pare ca nu gandim noi bine , ca s-a dat cu minus la amandoi.

   1

  • #9
   dabravo

   Nu am citit mai mult decat ce a expus Arhi aici, dar suna a accident cu victime si accidentatul fiind politist, iubeste anchetele, deci nu muta nimeni masina imediat.

   3

  • #10

   @dny, ai citit stirea de pe Digi? „Acestea [adica sursele din PL] au subliniat că autoturismul de teren a fost dus și parcat de un polițist local într-un loc unde era permis acest lucru.” Prostul de jurnalist a uitat sa mentioneze cat timp a fost „blocat” traficul – 5 min sau 10 ore. S-a luat dupa spusele unui martor care declara ca masina a ramas abandonata la semafor.

   2

 4. #11

  Poliția locală are dreptul să pună cătușe?

  2

  • #12
   Arhi

   evident

  • #13

   Yes, doar că nu știu dacă au și dreptul să te scoată din mașină.
   Hai să-ți dau o speță. Polițist local în mijlocul străzii. Dai cu mașina peste piciorul lui. În principiu ăla e civil dacă nu are rol de circulație.
   Oricum amestecul ăsta de responsabilități e cam dubios. Nu au dreptul să te oprească în trafic, dar au dreptul să dirijeze circulația și să te amendeze pentru oprire sau staționare.

   0

 5. #14

  O fi mintea de IT, dar expresia „jurnalist român care nu este prost și pișcotar” e fara paranteza. Adica trebuia nu este (prost si piscotar). Ca asa cum e se poate interpreta drept „nu este prost si este piscotar”.

  0

  • #15
   dabravo

   Aici e nevoie sa se introduca ras cu lacrimi langa plus si minus.

   3

  • #16

   – Aveti oua?
   – Da
   – Dati-mi zece salamuri!

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

O prietenă, angajată la corporație, are parte de una din clasicele hasheriste din organizațiile unde sunt fonduri alocate de la început de an și trebuie cheltuite oricum. Femeia simte nevoia de a întreține spiritul echipei prin tot felul de emailuri și acțiuni. Gen email la toată compania Azi e ziua în care sărbătorim […]

În mod normal, aș fi avut o mirabilă durere-n fund de problemele astea, că doar sunt proaspăt tri-tată, am fost să dau register copilului la starea civilă, am întâlnit chiar și un cititor pe acolo, care făcea același lucru și mi-a arătat că nu sunt singurul tătic de 40+. Dar sunt extrem de […]