Cercetătorii britanici au descoperit un jurnalist român care nu este prost și pișcotar

Și îl țin într-un laborator de la cercul arctic, ca nu cumva să i se distrugă ADN-ul la reintrarea în sistem și în așteptarea ca actuala generație să crape.

Deci știre, da? Poliția comunitară a blocat centrul Clujului. Mare, cu poză, că asta e știrea. A, că e din cauză că au arestat un șofer violent, care a accidentat un polițist, e ceva nesemnificativ. Important e că au blocat centrul orașului și oamenii trebuie să afle.

Oare cum reușesc să se trezească untermenschii ăștia dimineața și să se ducă la muncă, unde să se recomande Xulescu (pentru că articolul nu e semnat, evident, fiind preluat de la colegii lor în mizerii, Mediafax), jurnalist.

PRoaste vremuri.

16 comentarii

 1. #1

  Ăla nu era polițist, era polițist local. Se numesc așa la derută, dar ei de fapt nu-s polițiști.

  21

  • Corect! Din gardieni publici au devenit politisti locali. Am impresia ca titulatura asta de „Politist” le da aripi :))

   8

  • #3

   bravo! ai prins esenta

   25

  • #4

   Moștenirea lui Boc.

   5

 2. In mintea lor, trebuiau sa il invite intr-o parcare poate, si sa isi rezolve treburile acolo. Ca de la politist local la cocalar.

  6

 3. #6

  total de acord, dar un minim de efort in plus sa mute masina aia macar pe un trotuar nu se putea ?

  5

  • #7

   Nu impinge gaborul masina, are prea multa grasime pe el.

   5

  • #8

   Se pare ca nu gandim noi bine , ca s-a dat cu minus la amandoi.

   1

  • #9
   dabravo

   Nu am citit mai mult decat ce a expus Arhi aici, dar suna a accident cu victime si accidentatul fiind politist, iubeste anchetele, deci nu muta nimeni masina imediat.

   3

  • #10

   @dny, ai citit stirea de pe Digi? „Acestea [adica sursele din PL] au subliniat că autoturismul de teren a fost dus și parcat de un polițist local într-un loc unde era permis acest lucru.” Prostul de jurnalist a uitat sa mentioneze cat timp a fost „blocat” traficul – 5 min sau 10 ore. S-a luat dupa spusele unui martor care declara ca masina a ramas abandonata la semafor.

   2

 4. #11

  Poliția locală are dreptul să pună cătușe?

  2

  • #12
   Arhi

   evident

  • #13

   Yes, doar că nu știu dacă au și dreptul să te scoată din mașină.
   Hai să-ți dau o speță. Polițist local în mijlocul străzii. Dai cu mașina peste piciorul lui. În principiu ăla e civil dacă nu are rol de circulație.
   Oricum amestecul ăsta de responsabilități e cam dubios. Nu au dreptul să te oprească în trafic, dar au dreptul să dirijeze circulația și să te amendeze pentru oprire sau staționare.

   0

 5. #14

  O fi mintea de IT, dar expresia „jurnalist român care nu este prost și pișcotar” e fara paranteza. Adica trebuia nu este (prost si piscotar). Ca asa cum e se poate interpreta drept „nu este prost si este piscotar”.

  0

  • #15
   dabravo

   Aici e nevoie sa se introduca ras cu lacrimi langa plus si minus.

   3

  • #16

   – Aveti oua?
   – Da
   – Dati-mi zece salamuri!

   0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]