Cetățene, dacă chelești, asumă-ți chelia

Mă uitam azi prin centru orașului, bătea un alizeu de îți încrețea carnea pe cârnăciori. Un domn bine, la vreo 40, privea ca pe cel mai mare dușman pe sărmanul vânt, care îi deranja cele 120 de fire de păr rebele din vârful capului, fire care bănuiesc că aveau propria lor arhitectură la un moment dat, pentru că erau foarte lungi, probabil acopereau chestii.

Din păcate, acum acopereau doar niște lebensraum prin aer, pentru că era o vâvătaie de păr roșu care se agita în toate direcțiile, lăsând la iveală o splendidă chelie, lucitoare ca o lună nouă.

Dragilor, domnilor, românilor, sârbilor, chitariștilor, serios, vine un moment în viață când testosteronul ăla nașpa învinge și se duce părul. Aia e, se duce. Să știți că nu păcăliți pe nimeni cu buclele savant aranjate în jurul țestei, cu firișoare întinse cu periuța de dinți și alte matrapazlâcuri de astea.

Sunteți bărbați, nu contează lungimea și densitatea părului, ci alte chestii. Tuns zero, o barbă decentă și sexul vine.

GARANTAT!

28 comentarii

 1. Daca nu aveti de o barba decenta, sexul tot vine, dar din spate!

  0

  • Adica sexul vine fugind?
   In alta ordine de idei vrei sa spui ca lu Maithun ii plac astia mai chei?Hmmmm….

   0

 2. #metoo

  0

 3. Preach brother! Si eu mi am acceptat chelia cu demnitate și nu am tras de niște fire să îmi acopere chelia.

  0

 4. #5

  M-am tuns la 0 si m-am trezit in pat cu Eugen de la contabilitate. Poate e din cauza ca n-am facut si treaba cu barba insa ar fi bine sa specifici si tu ce fel de sex vine.

  0

 5. Deci putem spune ca ai halit o eugenie old school?

  0

 6. Decât un păr rar mai bine o chelie deasă, așa zicea bunicul !

  0

 7. sefu, la banii tai… https://gethair.co.uk/cost-of-hair-transplant-in-turkey/ :))
  mai ai si nume de turc! :P

  0

  • #10

   Confirm, vad foarte multi prin Istanbul cu operatii proaspete. Un coleg tocmai ce a “comis-o”, l-a costat 1.000 euro, promotie (mai e valabil pretul pana la vara).

   0

  • #11

   Si care par vrei sa transplanteze Cetin? Ala de pe picioare……sau par de cal?

   0

  • intrebare tipic rromaneasca
   te rog eu nu vota
   si nu fa copii

   0

 8. #13

  Zicea ala care are o gagica misto. Nu prea e corect pt altii sa stii :P

  0

 9. io nu mi-o asum. mi s-a rărit şi cred că în câţiva ani o să fiu jumate chelios, jumate pletos. o să râdă lumea, da’ asta e…

  0

 10. #15

  În plus dacă esti ceaun pe cap si ai decapotabila,sigur ai consum mai mic.

  0

 11. #16

  Mi-am asumat, ma tund scurt (no 1) si acum se gaseste un doctor sa imi propuna injectii cu plasma (chiar nu imi ia bani pe manopera ;-) ) – piei, ispita!

  0

 12. #23

  Dacă Jason Statham, Vin Diesel, Bruce Willis, Dwayne Johnson și alții pot să fie vedete și fără plete, cred că reușesc și eu! Așa că nu mă deranjează că mă părăsește părul de pe cap. Am citit că pleșuvia vine de la un exces de testosteron. Concluzia e că pleșuvii sunt mai virili decât pletoșii!
  Încă îmi fac curaj să-mi las barbă…

  0

 13. #25

  ”Sunteți bărbați, nu contează lungimea și densitatea părului, ci alte chestii. Tuns zero, o barbă decentă și sexul vine.”

  La freza de sus nu conteaza, la freza de jos o conta? Daca ai plete si deranjeaza vantul?

  0

 14. Boşilor, adevarul ŞOCANT pe care autorul il ASCUNDE este ca sexul (cu femei cu *izda) vine doar la cei care a chelit in frunte. DISPERAREA ii loveste pe cei care au chelit in crestet. Cunoscatorii stiu :))

  0

 15. #27

  e o problemă cu barba
  acum doi ani și ceva mi’am luat bătaie că eram tuns zero și aveam barbă
  de atunci mă tund cu mărimea 1 (3 mm) și mă bărbieresc o dată pe săptămână
  dar în sufletu meu am o barbă de 1 m

  0

 16. Chitariști le mai spune și la păduchii lați (lăței), pentru că atunci când omul care-i posedă se scarpină în zona intimă parcă mimează un solo la chitară.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut testul. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]