Eu, Cetin Ametcea, am considerat că o mai țin pe Kovesi la DNA

Am stat și am urmărit cu intensitate medie și haioșenie maximă discuțiile din online despre evaluările făcute de analfabetul și paralaxul ministru al justiției la DNA și procuratura generală și cum stătea toată lumea cu sufletul la gură, oare o dă afară pe Kovesi sau nu?

Desigur, nimeni nu remarca faptul că doar cel ce semnează numirea în funcție, adică președintele, poate semna și eliberarea din funcție. Adică, plastic vorbind, referatul negativ al domnului Tudorică Tudorel are fix aceeași valoare ca referatul pe care l-ar fi trimis vecinul meu Ionică, simpatic posesor de BMW și bichon maltez. Pentru că decizia finală e a președintelui și cam atât.

În altă ordine de idei, i se mai pare cuiva că domnul Klaus a răcit iarăși motoarele și semnează pe bandă rulantă mizeriile pe care le votează PSD?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  Ala e Igor?

  Thumb up 4
 2. #5

  Cum la politica si fotbal toti ne pricepem (apropo, Mioveniul a fost eliminat din cupa de Voluntari fmm Pandele) umila mea parere este ca_Klaus a simtit ca e in cadere libera, practic nu mai are cu cine intra in hora la viitoarele alegeri si se lugule ca motanul pe langa pesede. Si sa nu ne fie cu mirare daca urmatoarea mutare este sah la Kovesi

  Thumb up 11
 3. #6

  Veto-ul presedintelui e mai mult consultativ, poate doar sa amane aplicarea legilor (poate sa le trimita doar odata inapoi la parlament). Daca ar abuza de chestia asta n-ar mai avea impact deloc. Cred ca le pastreaza pentru chestiile cu mai mult potential exploziv.

  Thumb up 14
  • #7
   Arhi

   sigur. poate sa le trimita inapoi, sa le conteste la CC, sa faca ceva scandal. dar el semneaza cum a semnat aia cu pensiile speciale, cu draga inima

 4. Si ala nu esti tu. Ti-ar place sa ai asa plete. 🙂

  Thumb up 17
 5. #9

  KWI n-are treabă cu motoarele. Cu motoarele au avut trebi King Maicăl Ză Fărst și CăCAPT.
  KWI o ardea cu bicicleta. I s-a răcit o ochiu’ de pisică.

  Thumb up 6
 6. #10

  Mno, părerea ta este una pur subiectivă și rău-voitoare, motivată de obediența față de sistemele degradantosocialopoliticoeconomoce americăneze.
  Vrem să auzim părerea singurului îndreptățit să vorbească în numele interesului național: Igor! El e singurul care poate emite o decizie corectă.

  Thumb up 4
 7. #11

  Pe Igor l-am vazut din prima, pe tine nu. Semeni putin cu originalul 😀

  Thumb up 2
 8. #12

  Ministrul nu prea a avut de ales. Ttrebuia sa faca ceva gargara ieftina. A iesit si a dat din gura. A dat si prost. Asta e.
  Cat despre Klaus, ma tem ca semnarea diverselor chestii tine de obligatie. Cred ca nu are prea mult de ales in conditiile in care multe legi vin a doua oara la el.
  Si nici nu cred ca vrea sa profite mai mult decat e necesar de dreptul de a respinge legile. Nu-i caut scuze deloc, insa situatia asta e putin aiurea si pentru el.
  Mergem mai departe #rezist

  Thumb up 16
 9. #13

  Sefu, bag off topic aici se poate?: cand anunti castigatorii de Andromeda ca stau ca pe ghimpi sau macar sa „ma bucur” de cei care au castigat

  Thumb up 0
 10. #14

  A avut o perioada incarcata Klaus, doua opinii televizate in jumate de an, acum se odihneste.

  Thumb up 12
 11. #15

  Klaus e copil cuminte si respecta ordinele.
  Doar nu credeti ca a avut vreodata initiative sau idei proprii. E sas, nu are asa ceva.

  Thumb up 4
 12. #16

  Decizia nu e a presedintelui si atat.
  Altfel nu avea ce cauta in poza de grup capul ambasadorului acela, venit sa planteze un pod de flori. Sau un cap de pod. Ceva. Dar cum bine zicea maestrul pisica, toata lumea defileaza-n fotbal si politica. Parafrazand.
  For za rest, sunt vorbe intr-un chibutz, la margine a prapastiei europene. Mereu flamanda.

  Thumb up 0
 13. #17

  In cazul in care infractorul condamnat penal dragnea accepta sa renunte la a fi candidatul psd in 2019, nu prea mai cu cine juca la prezidentiale. In mare, asta era miscarea cu tataroaica propusa prim-ministru, adica sa obisnuiasca poporul cu o dama la conducerea executivului si pe urma s-o lanseze la apa pe preafatatoarea firea. Asa, e cam greu sa-i gaseasca neamtului un adversar pe masura. Acu Iohannis nu trebe sa faca mare lucru ci sa-l lase pe psd sa o dea in bara. Faza nasoala este ca toate pomenile din campanie trebe decontate de undeva si nu-l vad pe neamt sarind in apararea lui grindeanu si dragnea. Sau poate se stopeaza investitiile si atunci nu afla nimeni.

  Thumb up 2
 14. #18

  Todirica Tudorel ala nu e chiar analfabet, e totusi profesor universitar, e un pas in plus fata de ala care era inginer si a facut dreptul la privata si s-a facut avocat pe la vreo 40 de ani

  Thumb up 12
  • #19
   Arhi

   tu l-ai ascultat aseara?

  • Ministru comunist.

   Thumb up 5
  • #21

   Desi are tonul, grimasele si vocea unui tovaras de naDEJde din anii ’50-’60, Perkele a nimerit-o bine.
   Place sau nu, e un nene divers fata de inaintasii sai.
   Ramane sa vedem daca apucam sa ne lamurim in ce directie e diferit.
   Daca mai apuca sa arate, ca aseara a suparat pe absolut toata lumea. Un record…

   Thumb up 5
  • #22

   nu l-am ascultat si nici n-am fost la vreun curs de-a lui, dar am prejudecata ca daca e profesor universitar si fost decan la drept, nu e chiar analfabet. am vorbit o data cu el ca aveam nu stiu ce treaba la drept prin 2005 toamna, in rest nu stiu nimic de cum vorbeste sau cum se exprima.

   Thumb up 2
  • #23
   Arhi

   o cunosti pe abramburica, profesor si decan pe la poli? sau pe doamna analfabeta Grapini, profesoara de afaceri in timpul liber? Mersi.

  • #24

   lol, Grapini e profesor universitar?

   Thumb up 1
 15. #25

  „paralaxul ministru al justiției” N-am mai dat peste termenul ăsta de când am terminat academia. Atunci studiam „eroarea de paralaxă” – atunci când citeşti un instrument din lateral şi în loc să vii pe panta de aterizare cu 65 de noduri, vii cu 70.

  Thumb up 4