Chateaubriand home made cu sos chinezesc

Dacă tot am început să mă duc la sală, IAR, am zis să încep să mănânc şi sănătos, da? Cartofii erau prjiţi în foarte puţin ulei, multumesc.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

sau în Cont: RO34INGB0000999907997658

27 comentarii

  1. Felu meu preferat!
    Nu zic de Chateaunustiucum, da’ daca-s cartofi prajiti si pecie fripta inseamna ca e felu’ meu preferat.

    Ma duc sa-mbuc ceva.

    Thumb up 0
    • Bine scrii, ce Chateaubriand home made ca ce se vede e pecie toata ziua! Si nu se pun poze de-astea indecente, la ore de-astea; acu’ tre’ sa cobor 2 etaje, pana-n bucatarie! 🙄

      Thumb up 0
  2. Dupa vizualizarea pozei consumul de cartofi prajiti si friptura se va dubla sau tripla….. 🙂

    Thumb up 0
  3. Rata f.f.f bine carnea aia. 🙂 Si da, imi curg balele…noroc ca-i ora 1 imediat si nu mai mananc.

    Thumb up 0
  4. arat bine 😉 vreu reteta!

    Thumb up 0
  5. ce bine arata. Zi-ne si noua cum ai facut sosul si ce carne e aia..sau daca e merge si cu porc:D

    Thumb up 0
  6. Oh god ce pofta imi facusi de dimineata! :))

    Thumb up 0
  7. Io cre’ca tu te duci la sala ca sa-ti faci pofta de mincare.

    Thumb up 0
  8. Farfuria pare a fi din metal. Este?

    Thumb up 0
    • #11

      Arhi mananca pe tava nu pe farfurie, nu vezi ca are 10 fripturi ???? :)))))))))

      Thumb up 0
    • Mie imi pare transparenta 🙂

      Si presupun ca sunt singura care a avut o reactie de bleah 😆

      Thumb up 0
  9. #13

    @Alin: e un platou.. bine, pt tine poate si fi tava de servit.

    Thumb up 0
  10. Pe vremuri, pe blvd Chisinau era o sala destul de misto, de fapt un complex, MIRAMAR, http://www.norc.ro/pano/BPK4U89d/ nu stiu daca mai e si daca a evuluat sau s-a nasolit. Ma gandeam ca mergi acolo, ca-i destul de aproape de Pantelimon

    Thumb up 0
  11. Daca erau prajiti IN FOARTE PUTIN ulei, cu atat mai rau.
    Deoarece inseamna ca temperatura uleiului acela a crescut peste nivelul la care devine toxic.

    Oricum reteta merita divulgata pe blog, arata f bine carnea.:D

    Thumb up 0
  12. Daca tot ne provoci foame pe aici, pune macar si reteta sau „modus operandi”-ul sa vedem si noi cum ai facut de exemplu sosul chinezesc…Chateaubriandul iti spun sincer, pare cumparat.

    Thumb up 0
  13. Dacă într-adevăr vrei să mai slăbești și vrei ca mersul la sală să dea rezultate, renunță la carne măcar pentru 1-2 luni și la prăjeli…

    Thumb up 0
  14. #18

    Sper ca aia e carne de vita-arata delicios!

    Thumb up 0
  15. Livrari la domiciliu cumva se poate ??? 🙂

    Thumb up 0
  16. Daca si asta e sanatos ….

    In fine numa tu poti sa zici texte deastea legata de mancare ..
    Vrei sa slabesti nu mai manca ca un porc uite de ex eu de 3 luni nu mai mananc paine deloc si am dat 9 kile nici cartofii nus buni la faza (am mancat de 2 ori in 3 luni … ) vointa asta e grele …

    Thumb up 0
  17. Sosul chinezesc pare d-ala dulce-iute cu mugur de bambus, de-l gasesti prin super-marketuri. Poti sa-l si prepari (si iese mult mai fain), daca gasesti muguri de bambus la conserva. Arhi, zi-ne reteta, daca l-ai preparat tu!

    Thumb up 0
  18. clar e din metal. de fapt e farfurie de aia din aluminiu, ciordita de la cantina saracilor

    Thumb up 0
  19. #23

    Unde pana mea vedeti voi metal daca eu vad sticla . Unde ati mai vazut voi metal..transparent ?

    Thumb up 0
  20. Friptură cu cartofi prăjiţi, ai?

    Thumb up 0
  21. e juma de kil de carne dietetica acolo…buna cura de slabire 😛 ..si se mai plange lumea ca e criza

    Thumb up 0