27 comentarii

  1. Felu meu preferat!
    Nu zic de Chateaunustiucum, da’ daca-s cartofi prajiti si pecie fripta inseamna ca e felu’ meu preferat.

    Ma duc sa-mbuc ceva.

    Thumb up 0
    • Bine scrii, ce Chateaubriand home made ca ce se vede e pecie toata ziua! Si nu se pun poze de-astea indecente, la ore de-astea; acu’ tre’ sa cobor 2 etaje, pana-n bucatarie! 🙄

      Thumb up 0
  2. Dupa vizualizarea pozei consumul de cartofi prajiti si friptura se va dubla sau tripla….. 🙂

    Thumb up 0
  3. Rata f.f.f bine carnea aia. 🙂 Si da, imi curg balele…noroc ca-i ora 1 imediat si nu mai mananc.

    Thumb up 0
  4. arat bine 😉 vreu reteta!

    Thumb up 0
  5. ce bine arata. Zi-ne si noua cum ai facut sosul si ce carne e aia..sau daca e merge si cu porc:D

    Thumb up 0
  6. Oh god ce pofta imi facusi de dimineata! :))

    Thumb up 0
  7. Io cre’ca tu te duci la sala ca sa-ti faci pofta de mincare.

    Thumb up 0
  8. Farfuria pare a fi din metal. Este?

    Thumb up 0
    • #11

      Arhi mananca pe tava nu pe farfurie, nu vezi ca are 10 fripturi ???? :)))))))))

      Thumb up 0
    • Mie imi pare transparenta 🙂

      Si presupun ca sunt singura care a avut o reactie de bleah 😆

      Thumb up 0
  9. #13

    @Alin: e un platou.. bine, pt tine poate si fi tava de servit.

    Thumb up 0
  10. Pe vremuri, pe blvd Chisinau era o sala destul de misto, de fapt un complex, MIRAMAR, http://www.norc.ro/pano/BPK4U89d/ nu stiu daca mai e si daca a evuluat sau s-a nasolit. Ma gandeam ca mergi acolo, ca-i destul de aproape de Pantelimon

    Thumb up 0
  11. Daca erau prajiti IN FOARTE PUTIN ulei, cu atat mai rau.
    Deoarece inseamna ca temperatura uleiului acela a crescut peste nivelul la care devine toxic.

    Oricum reteta merita divulgata pe blog, arata f bine carnea.:D

    Thumb up 0
  12. Daca tot ne provoci foame pe aici, pune macar si reteta sau „modus operandi”-ul sa vedem si noi cum ai facut de exemplu sosul chinezesc…Chateaubriandul iti spun sincer, pare cumparat.

    Thumb up 0
  13. Dacă într-adevăr vrei să mai slăbești și vrei ca mersul la sală să dea rezultate, renunță la carne măcar pentru 1-2 luni și la prăjeli…

    Thumb up 0
  14. #18

    Sper ca aia e carne de vita-arata delicios!

    Thumb up 0
  15. Livrari la domiciliu cumva se poate ??? 🙂

    Thumb up 0
  16. Daca si asta e sanatos ….

    In fine numa tu poti sa zici texte deastea legata de mancare ..
    Vrei sa slabesti nu mai manca ca un porc uite de ex eu de 3 luni nu mai mananc paine deloc si am dat 9 kile nici cartofii nus buni la faza (am mancat de 2 ori in 3 luni … ) vointa asta e grele …

    Thumb up 0
  17. Sosul chinezesc pare d-ala dulce-iute cu mugur de bambus, de-l gasesti prin super-marketuri. Poti sa-l si prepari (si iese mult mai fain), daca gasesti muguri de bambus la conserva. Arhi, zi-ne reteta, daca l-ai preparat tu!

    Thumb up 0
  18. clar e din metal. de fapt e farfurie de aia din aluminiu, ciordita de la cantina saracilor

    Thumb up 0
  19. #23

    Unde pana mea vedeti voi metal daca eu vad sticla . Unde ati mai vazut voi metal..transparent ?

    Thumb up 0
  20. Friptură cu cartofi prăjiţi, ai?

    Thumb up 0
  21. e juma de kil de carne dietetica acolo…buna cura de slabire 😛 ..si se mai plange lumea ca e criza

    Thumb up 0