Chestii utile pentru facebook

Din categoria Cine mi-a vizionat profilul de facebook, azi avem Facebook Purity.
Care nu, nu te ajută să vezi cine ți-a stalkerit profilul. Dar, printre alte funcții, îți arată cine ți-a dat unfriend sau block, ceea ce e foarte util când ai foarte mulți prieteni.

Enjoy hating! :)

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  Ai un bug? Din nou acelasi care a fost si cateva zile mai devreme? Daca dau click pe orice link mi se deschid doua taburi identice. Am incercat si stiri mai vechi, profitshare…la fel.

 2. #3

  First Step: Click Like: Fluff Busting ( FB ) Purity
  Si aici m-am oprit.

  • #4
   Arhi

   ai dreptate, pula mea, ei iti ofera un serviciu moka, cum sa te puna sa dai like, de aia au murit ai nostri la revolutie?

  • #5

   Io nu le-am dat. Și tot merge. Just traps.

 3. #6

  Geez, ce site din anii ’90 au cei de la Purity.

  • #7

   Ba cre’că e numai unu la purity. Si prefer un html basic decat mizerii cu pluginuri infinite si design „modern”.

 4. #8

  N-o sa tina mult, mai era unul pe vremuri super popular, social detector sau ceva, care facea la fel. Also, s-ar putea sa va lasati raniti in orgoliu cand veti vedea ca vreo gagica cu care ati vorbit cat de cat frecvent si cu care credeati ca aveti vreo sansa la ceva v-a dat unfriend fara nicio explicatie…………mi-a povestit cineva….

 5. #11

  eu am niste addonuri care elimina toate butoanele de facebook si twitter si alte rahaturi inutile din acceasi categorie de pe toate siteurile. much more useful shit, imho.

 6. #13

  Nu stiu ce rahat s-a intamplat, daca e o mare coincidenta, dar dupa ce am instalat extensia Purity mi-au aparut niste gargauni malware si adware prin pc.
  Pe la 8.30, dupa ce am bagat Purity, am plecat de acasa si am lasat pcu in sleep. De vreo ora am ajuns acasa si am gasit Firefox instalat, Defenderu dezactivat si Malwarebytes nu mai era instalat. Am oprit toate serviciile dubioase si am instalat iar Malwarebytes. bye bye.
  strange, veery strange…

  • #14

   I’ve been using fb purity since 2009, and never had a problem with it, whatever you have installed is not fb purity. perhaps you clicked on an ad and installed something else, instead of the actual fb purity extension. you should pay attention to what you are clicking on

  • #15

   Am fost folosind puritate fb din 2009, și nu a avut niciodată o problemă cu ea, orice ați instalat nu este fb puritate. probabil, ați făcut clic pe un anunț și instalat altceva, în locul extensiei reale puritatea fb. ar trebui să acorde o atenție la ceea ce fac clic pe

 7. Chiar nu-mi trebuie FB Purity. Mie mi-a dat unfriend și block doar Corina Băcanu și asta n-am cum să uit cîte zile oi mai avea.

 8. #18

  „Who deleted me on facebook” pe playstore ,il am de 3 ani ,functioneaza fara nici cea maim ica ezitare.

 9. #19

  http://www.deleted.io/app mi se pare destul de ok…
  E amuzant cum te sterg anumite cunostinte, iar dupa aia te cauta pentru anumite favoruri :))

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]