Chestii utile pentru facebook

Din categoria Cine mi-a vizionat profilul de facebook, azi avem Facebook Purity.
Care nu, nu te ajută să vezi cine ți-a stalkerit profilul. Dar, printre alte funcții, îți arată cine ți-a dat unfriend sau block, ceea ce e foarte util când ai foarte mulți prieteni.

Enjoy hating! 🙂

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  Ai un bug? Din nou acelasi care a fost si cateva zile mai devreme? Daca dau click pe orice link mi se deschid doua taburi identice. Am incercat si stiri mai vechi, profitshare…la fel.

  Thumb up 1
 2. #3

  First Step: Click Like: Fluff Busting ( FB ) Purity
  Si aici m-am oprit.

  Thumb up 15
  • #4
   Arhi

   ai dreptate, pula mea, ei iti ofera un serviciu moka, cum sa te puna sa dai like, de aia au murit ai nostri la revolutie?

  • #5

   Io nu le-am dat. Și tot merge. Just traps.

   Thumb up 5
 3. #6

  Geez, ce site din anii ’90 au cei de la Purity.

  Thumb up 10
  • #7

   Ba cre’că e numai unu la purity. Si prefer un html basic decat mizerii cu pluginuri infinite si design „modern”.

   Thumb up 4
 4. #8

  N-o sa tina mult, mai era unul pe vremuri super popular, social detector sau ceva, care facea la fel. Also, s-ar putea sa va lasati raniti in orgoliu cand veti vedea ca vreo gagica cu care ati vorbit cat de cat frecvent si cu care credeati ca aveti vreo sansa la ceva v-a dat unfriend fara nicio explicatie…………mi-a povestit cineva….

  Thumb up 6
 5. #11

  eu am niste addonuri care elimina toate butoanele de facebook si twitter si alte rahaturi inutile din acceasi categorie de pe toate siteurile. much more useful shit, imho.

  Thumb up 2
 6. #13

  Nu stiu ce rahat s-a intamplat, daca e o mare coincidenta, dar dupa ce am instalat extensia Purity mi-au aparut niste gargauni malware si adware prin pc.
  Pe la 8.30, dupa ce am bagat Purity, am plecat de acasa si am lasat pcu in sleep. De vreo ora am ajuns acasa si am gasit Firefox instalat, Defenderu dezactivat si Malwarebytes nu mai era instalat. Am oprit toate serviciile dubioase si am instalat iar Malwarebytes. bye bye.
  strange, veery strange…

  Thumb up 1
  • #14

   I’ve been using fb purity since 2009, and never had a problem with it, whatever you have installed is not fb purity. perhaps you clicked on an ad and installed something else, instead of the actual fb purity extension. you should pay attention to what you are clicking on

   Thumb up 0
  • #15

   Am fost folosind puritate fb din 2009, și nu a avut niciodată o problemă cu ea, orice ați instalat nu este fb puritate. probabil, ați făcut clic pe un anunț și instalat altceva, în locul extensiei reale puritatea fb. ar trebui să acorde o atenție la ceea ce fac clic pe

   Thumb up 0
 7. Chiar nu-mi trebuie FB Purity. Mie mi-a dat unfriend și block doar Corina Băcanu și asta n-am cum să uit cîte zile oi mai avea.

  Thumb up 0
 8. #18

  „Who deleted me on facebook” pe playstore ,il am de 3 ani ,functioneaza fara nici cea maim ica ezitare.

  Thumb up 1
 9. #19

  http://www.deleted.io/app mi se pare destul de ok…
  E amuzant cum te sterg anumite cunostinte, iar dupa aia te cauta pentru anumite favoruri :))

  Thumb up 0