Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România.

Chestionată dacă va candida independent la prezidențiale în condițiile în care nu va fi candidatul PSD, primarul general a declarat: „Analizăm. Analizăm. Țara e mai mare decât granițele unui partid politic. Analizăm, eu cu mine în primul rând și eu cu colegii din țară care mă susțin și care m-au determinat să nu mai fiu atât de abruptă și hotărâtă să spun că nu intru în această competiție că nu mă privește, pentru că trebuie să mă privească. Pentru că dacă PSD nu câștigă prezidențialele sau dacă obține un scor mic, vom pierde toate alegerile următoare

Mi se pare evident că parvenita voluntarieză vrea să candideze la președinție, băgând inclusiv niște mici amenințări prin interviul complet de aici.

Întrebarea e: Dacă ai fi într-un univers paralel, cu cine ai vota pentru președinție, cu Gabi Sârmuliță sau cu Veorika?
Motivați.