9 comentarii

 1. A fost promovata la inceput de Tele 7 abc. Avea o poveste gen „Povestiri adevarate” ca a fost abandonata si s a descurcat singura, si ca se bate cu baietii pt ca traia pe strada ( ceva de genul ) Am vazut ca a aparut si prin nu stiu ce videoclipuri pe Atomic (acum 100 de ani)
  Apoi promovata de Pro Tv ( teo si cand s a batut cu aia )
  Practic nu a facut ceva. A supravietuit ca restul romanilor. Eu tot am sperat ca dispare dar am vazut ca a aparut pe Acasa TV din nou. De ce? Cred ca nici ea nu stie

  0

  0

 2. Da, a supravie?uit

  0

  0

 3. ai lucrat ……aaaaaa…in ce ipostaza??:)))

  0

  0

 4. E Nikita mah „La Femme Nikita”. Iti rupe curu’ in bucati..hihihihi!

  0

  0

 5. #5

  Astept sa vad ce crezi despre incidentul cu „ziarista imputita” . Imi vine sa vars cand citesc blogul piticului .

  E tipic pentru fanaticii basescieni sa se lege de adversar… in felul asta UITA sa mentioneze ce presedinte mitocan avem .

  0

  0

 6. e aia care suge, se da mare, e manelara, se bate si ia bataie si e si blonda rau! This country is full of stupid, fat, ignorant people!

  0

  0

 7. Ok, dar din ce traieste? ca am inteles ca e fata de cartier, gia…ptr bani, da cu sapa la PAPACA?

  0

  0

 8. #8

  Din cufarul cu amintiri, am reusit sa scot niste informatii pe care le credeam uitate. Stiu ca citeam acum vreo 7-8 ani o revista .. hmmm Super parca ii zicea si era acolo un articol despre aceasta Nikita despre care se spuneau urmatoarele ( daca reusesc sa-mi aduc bine aminte ):

  – a plecat de acasa /a fost abandonata de parinti si a nimerit intr-o familie de rromi cu multi copii si a fost nevoita sa-i creasca etc, existenta ei pe vremea aia fiind asezonata cu agresiuni de ordin fizic la greu.
  – a reusit sa plece din acea familie la un moment dat si a ajuns prin Germania pe unde a lucrat intr-o familie si si-a facut niste banuti
  – s-a intors in tara si nu stiu cum, prin ce metode, fiind „doamna de cartier” ( zice ea ) a fost angajata de diferite fete din „familii bune” (asta era formularea din revista aia ca o tin minte) sau din „showbizul” autohton de pe atunci, ca garda de corp ( parca era si garda de corp a Catalinei Toma intr-o vreme).

  Dupa care a intrat in pamant si n-am mai auzit de ea pana la reportajul ala sucar de la acasa unde, vorba lui DeMaio, aveai nevoie de traducere romana-romana ca sa percutezi ceva din vasta-i cultura. Acum nu stiu din ce traieste, but hell knows ?!

  0

  0

 9. nu merita sa o pui pe site

  0

  0

Citește și...