9 comentarii

 1. A fost promovata la inceput de Tele 7 abc. Avea o poveste gen „Povestiri adevarate” ca a fost abandonata si s a descurcat singura, si ca se bate cu baietii pt ca traia pe strada ( ceva de genul ) Am vazut ca a aparut si prin nu stiu ce videoclipuri pe Atomic (acum 100 de ani)
  Apoi promovata de Pro Tv ( teo si cand s a batut cu aia )
  Practic nu a facut ceva. A supravietuit ca restul romanilor. Eu tot am sperat ca dispare dar am vazut ca a aparut pe Acasa TV din nou. De ce? Cred ca nici ea nu stie

  0

 2. Da, a supravie?uit

  0

 3. ai lucrat ……aaaaaa…in ce ipostaza??:)))

  0

 4. E Nikita mah „La Femme Nikita”. Iti rupe curu’ in bucati..hihihihi!

  0

 5. #5

  Astept sa vad ce crezi despre incidentul cu „ziarista imputita” . Imi vine sa vars cand citesc blogul piticului .

  E tipic pentru fanaticii basescieni sa se lege de adversar… in felul asta UITA sa mentioneze ce presedinte mitocan avem .

  0

 6. e aia care suge, se da mare, e manelara, se bate si ia bataie si e si blonda rau! This country is full of stupid, fat, ignorant people!

  0

 7. Ok, dar din ce traieste? ca am inteles ca e fata de cartier, gia…ptr bani, da cu sapa la PAPACA?

  0

 8. #8

  Din cufarul cu amintiri, am reusit sa scot niste informatii pe care le credeam uitate. Stiu ca citeam acum vreo 7-8 ani o revista .. hmmm Super parca ii zicea si era acolo un articol despre aceasta Nikita despre care se spuneau urmatoarele ( daca reusesc sa-mi aduc bine aminte ):

  – a plecat de acasa /a fost abandonata de parinti si a nimerit intr-o familie de rromi cu multi copii si a fost nevoita sa-i creasca etc, existenta ei pe vremea aia fiind asezonata cu agresiuni de ordin fizic la greu.
  – a reusit sa plece din acea familie la un moment dat si a ajuns prin Germania pe unde a lucrat intr-o familie si si-a facut niste banuti
  – s-a intors in tara si nu stiu cum, prin ce metode, fiind „doamna de cartier” ( zice ea ) a fost angajata de diferite fete din „familii bune” (asta era formularea din revista aia ca o tin minte) sau din „showbizul” autohton de pe atunci, ca garda de corp ( parca era si garda de corp a Catalinei Toma intr-o vreme).

  Dupa care a intrat in pamant si n-am mai auzit de ea pana la reportajul ala sucar de la acasa unde, vorba lui DeMaio, aveai nevoie de traducere romana-romana ca sa percutezi ceva din vasta-i cultura. Acum nu stiu din ce traieste, but hell knows ?!

  0

 9. nu merita sa o pui pe site

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]