9 comentarii

 1. A fost promovata la inceput de Tele 7 abc. Avea o poveste gen „Povestiri adevarate” ca a fost abandonata si s a descurcat singura, si ca se bate cu baietii pt ca traia pe strada ( ceva de genul ) Am vazut ca a aparut si prin nu stiu ce videoclipuri pe Atomic (acum 100 de ani)
  Apoi promovata de Pro Tv ( teo si cand s a batut cu aia )
  Practic nu a facut ceva. A supravietuit ca restul romanilor. Eu tot am sperat ca dispare dar am vazut ca a aparut pe Acasa TV din nou. De ce? Cred ca nici ea nu stie

 2. Da, a supravie?uit

 3. ai lucrat ……aaaaaa…in ce ipostaza??:)))

 4. E Nikita mah „La Femme Nikita”. Iti rupe curu’ in bucati..hihihihi!

 5. #5

  Astept sa vad ce crezi despre incidentul cu „ziarista imputita” . Imi vine sa vars cand citesc blogul piticului .

  E tipic pentru fanaticii basescieni sa se lege de adversar… in felul asta UITA sa mentioneze ce presedinte mitocan avem .

 6. e aia care suge, se da mare, e manelara, se bate si ia bataie si e si blonda rau! This country is full of stupid, fat, ignorant people!

 7. Ok, dar din ce traieste? ca am inteles ca e fata de cartier, gia…ptr bani, da cu sapa la PAPACA?

 8. #8

  Din cufarul cu amintiri, am reusit sa scot niste informatii pe care le credeam uitate. Stiu ca citeam acum vreo 7-8 ani o revista .. hmmm Super parca ii zicea si era acolo un articol despre aceasta Nikita despre care se spuneau urmatoarele ( daca reusesc sa-mi aduc bine aminte ):

  – a plecat de acasa /a fost abandonata de parinti si a nimerit intr-o familie de rromi cu multi copii si a fost nevoita sa-i creasca etc, existenta ei pe vremea aia fiind asezonata cu agresiuni de ordin fizic la greu.
  – a reusit sa plece din acea familie la un moment dat si a ajuns prin Germania pe unde a lucrat intr-o familie si si-a facut niste banuti
  – s-a intors in tara si nu stiu cum, prin ce metode, fiind „doamna de cartier” ( zice ea ) a fost angajata de diferite fete din „familii bune” (asta era formularea din revista aia ca o tin minte) sau din „showbizul” autohton de pe atunci, ca garda de corp ( parca era si garda de corp a Catalinei Toma intr-o vreme).

  Dupa care a intrat in pamant si n-am mai auzit de ea pana la reportajul ala sucar de la acasa unde, vorba lui DeMaio, aveai nevoie de traducere romana-romana ca sa percutezi ceva din vasta-i cultura. Acum nu stiu din ce traieste, but hell knows ?!

 9. nu merita sa o pui pe site

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]