Cine este de fapt putoarea, noi sau Sabrina Maria Nedelcu?

Scris de Mихаи

Ca urmare a faptului că, în urmă cu două săptămâni, dna Sabrina Maria Nedelcu, consilier județean PSD Constanța, a exprimat în spațiul public ideea că protestatarii ar fi niște „putori”, aduc la cunostința opiniei publice următoarele:

În urma verificării declarației de avere depusă de către dna Sabrina Maria Nedelcu, în calitate de candidat la funcția de consilier județean, am constatat că dumneaei însăși nu a avut venituri din salarii. Nici din chirii. Nici din activități independente, pensii, investiții, activități agricole, premii și jocuri de noroc. Singurul venit menționat în declarația de avere a dnei Sabrina Maria Nedelcu este suma de 280.000 de euro, obținută ca „moștenire”, cu sursa „Nițu Tudora, nuntași”.

Link declarație de avere: 

Mai mult, în urma verificării declarațiilor de avere depuse de toți membrii PSD de pe lista de candidați ai PSD pentru Consiliul Județean Constanța, am depistat  alte 6 persoane care nu declară niciun venit, nici din salarii, nici din alte surse, nici din premii și din jocuri de noroc, nici din activități agricole, nici din pensii, nici din investiții, nici din cedarea folosinței bunurilor, nici din activități independente.

Membrii PSD pe care i-am surprins în această situație sunt:

Deoanca Ana ( link declaratie de avere: )

Drăghici Rareș Cosmin ( link declaratie de avere:  )

Focuță Adriana ( link declaratie de avere:  )

Naceades Gheorghe ( link declaratie de avere: )

Popa G Andreea Emilia ( link declaratie de avere:  )

Samara Stelian ( link declaratie de avere:  )

În ceea ce privește situația de la Teleorman, lucrurile nu sunt foarte diferite. 6 persoane, de pe listelele aliatilor PSD si ALDE, nu declara venituri din salarii in declaratiile de avere depuse in calitate de candidati la alegerile pentru Consiliul Judetean Teleorman. Acestia sunt

Petricioaia Nicu = PSD ( Link declarație de avere
Tatu Cristina = PSD Declaratia avere

Corcoveanu Cristina Mădălina = ALDE Declaratia de avere

Cristescu Sorin = ALDE ( menționează că doar soția a avut venituri din salarii )

Mocanu Vasile Ion = ALDE ( menționează că doar soția a avut venituri din salarii )

Spătaru Marian = ALDE Declarația de avere

Încheiem acest demers de bună informare a opiniei publice cu câteva observații:

*Spre deosebire de dna consilier PSD Constanța, nu considerăm că, dacă nu au avut venituri, acești membri ai PSD si ALDE ar putea fi considerați drept putori, trântori, șamd.

*E posibil ca membrii PSD si ALDE nominalizați să fi avut, totuși, venituri dar, ca urmare a lipsei de cunoștințe determinată de lipsa de interes despre funcționarea Statului de drept și a transparenței instituționale, să nu le fi trecut în declarațiile de avere publicate pe site-ul ANI.

*E posibil ca mebrii PSD si ALDE nominalizați să fi avut totuși venituri dar, ca urmare a intenției de a le ascunde, să nu le fi trecut în declarațiile de avere publicate pe site-ul ANI. Oricât de mică ar fi această probabilitate, nu o voi exclude decât dacă și doar atunci când ANI va comunica rezultatele verificărilor care se impun.

*E posibil ca membrii PSD si ALDE nominalizați chiar să nu fi avut venituri înainte de a candidida la alegerile locale din 2016. În această situație, responsabilitatea revine, firește, guvernării PSD de până la finalul anului 2015.

Nu în ultimul rând, resimt îngrijorarea față de eventualitatea cazului/ cazurilor în care, neavând venituri, membrii PSD si ALDE nominalizați care menționează în declarațiile de avere proprietăți imobiliare și/ sau autoturisme au rămas datori la plata taxelor și impozitelor locale.

10 comentarii

 1. Raspunsul este „noi”.noi suntem putoarea.Alta intrebare

  0

 2. #2

  Păcat ca nu sunt publicate si pozele acelor domni/doamne, asa sa-i facem de rușine.

  0

 3. Inca nu pot sa trec peste faptul ca p-aia o cheama „Focuță”…

  0

 4. #5

  Pai cum sa depuna venituri din salarii daca ei nici nu dau pe acolo…

  0

 5. #7

  Tuta aia a declarat că are 280.000 de euro cash? Că în conturi nu apar.

  0

 6. #8

  Oamenii astia sunt niste profesionisti, traiesc exclusiv din salariul de ales al popurului.
  N-au avut venit, pentru ca s-au pregatit pana acum pentru meseria de ales. Ce tu cand erai la scoala aveai venituri ?
  Este interesant de pus in declaratie si cheltuielile, atunci sa vezi :))

  0

 7. Banii aia i-a pus in cont pe numele ei un smecher din pesede ca sa nu atraga atentia asupra lui (prea mult) , local se stie exact despre cine e vorba…foarte convenabil ca d-na Tamara pardon Tudora din prafuitul Nuntasi (unde exista o ferma avicola condusa de niste smecheri din pesede, ce coincidenta) i-a lasat niste bani de viitor, iti vine sa intrebi daca n-o mai avea vreo sora sau poate infiaza vreun amarastean chiar si ptr o zecime de suma…

  0

 8. #10

  Mихаи a descoperit in 2017 ca trepadusii din partide sunt putori.

  0

Citește și...

Scrisă de Joyanna O legenda povestește de niste capre care pasteau pe o pajiste in podisul Etiopiei. Pastorul observa ca animalele erau sprintare si energice pina noaptea tirziu, in loc sa doarma, in special dupa ce rontaiau niste fructe mici, rosii si verzi dintr-un arbust pe care nu il cunostea. Crezind c-o fi […]

Aseară FRF a făcut cea mai mișto chestie pe care o puteau face și, având terenul suspendat, au adus 30 000 de copii suporteri la meci. Un moment mișto, mult prea superb de redat în cuvinte. Dar alta e treaba. Știți când scriam eu despre cum eu, dacă merg la stadion, sunt căutat […]