Cine face programul televiziunilor?

Ma uit pe National TV. E a nu stiu cata oara cand ruleaza Drumul Oaselor, ala cu Florin Caisa, Moroiul, Capitanul Baroncea si Marga Barbu.
Oare astia care fac programul televiziunilor vin din alte tari? Nu stiu ca filmele astea au fost date si ras-date pe la toate posturile de televiziune care s-au perindat prin rromania in ultimii 20 de ani?

Adica mintea mea in gandul ei zice ca e vorba de rating la o televiziune, nu? Vrei sa aduci privitori multi, cu care sa iti justifici preturile la publicitate. Si atunci cum faci rating mare, cu filme vechi de 30 de ani, care au fost vazute si de copiii de gradinita din rromania?

Sau facem in clasicul dulce stramosesc. De ce sa schimbam echipa castigatoare?
Las ca fraierii tot se uita, nu?

Capitane Baroncea, da-te prins!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. Prefer sa ma uit la un drumul oaselor, decat la un porn rating tv.

 2. n-ai aflat ? e (inca) criza ! de unde bani de filme si seriale ? vrei sa pune de alea de pe torrentbits titrate de veveritza ? 🙂

 3. #4

  Dau filmele sa vada daca i se termina gloantele lui Piersic si mai incarca si el pistolul „mitraliera”

 4. #5

  eu tot n-am inteles legatura intre margelatu si floarea soarelui.

 5. Filmele bune costa.. Si n-au public in Romania.

 6. #7

  Daca nu-ti place poti sa muti linistit, nu te obliga nimeni sa te uiti, telecomanda e la tine.

 7. #9

  Nu e vorba de cat de adanc am gandit-o, dar asta e adevarul. 🙂

 8. #10

  o sa razi dar sint multi „nostalgigi” ai lui ceasca pentru care aceste filme ar fi trebuit sa castige oscaru si sa fie difuzate in fiecare zi.

 9. filmele noi (nu neapărat mai bune) costă. însă ar putea cumpăra filme „vechi” din anii 50-60-70 la aproximativ același preț, cred…

 10. #12

  Mie chiar imi place seria cu Margelatu. Si nu m-as da in laturi sa rerererevad Mihai Viteazu cu Amza. Chestie de gust mon cher! Ori gustul nu se discuta, asa am auzit:)

 11. #13

  eu inca nu am vazut filmul asta, asa ca bine fac ca il dau in reluare

  • #14

   du-te la libraria adevarul si iei packul, cu 15 lei

 12. #15

  Io am o problema cu filmele romanesti. Sa iau 2 exemple pe langa filmul de fata: Terente si Crucea de Piatra. Subiecte incitante, pe care un scenarist mediocru spre bun le-ar putea transforma in niste filme care sa te tina nemiscat 2 ore. Ce a iesit? 3 copii palide ale unor westernuri de mana a 7a.