Cine mână lungă are…se face bancher

FOTO: Primaria-Gherla.ro

Zicala era Cine mână lungă are, 5 ani va săpa la sare. La noi se potrivește mai bine asta cu bancherii, pentru că au același comportament.
După ce au virulentat pe sticlă și în ziare că de mâine închid conturile tuturor celor care nu și-au actualizat datele, astăzi a venit BNR-ul și a explicat că așa ceva e imposibil și că ei nu au recomandat niciodată așa ceva băncilor.

Adică minciună, dezinformare, clasicele trucuri cu care ne-au obișnuit băncile rromânești în ultimii 20 de ani. Sunt curios, ar putea fi cineva tras la răspundere pentru dezinformarea legată de blocarea conturilor?

Măcar așa, o reducere simbolică de 10-15000 de ieuro din salariul lunar.

13 comentarii

 1. #1

  E de vină infrastructura întreprinderilor/companiilor româneşti care e minunată, dar lipseşte cu desăvârşire. Cine a avut de-a face ştie despre ce vorbesc. *dezgust*

  0

 2. #2

  in ce sens? nu inteleg.

  0

 3. #3

  Ce bine arata puscaria noastra:)

  0

  • #4

   am inteles ca si pe dinauntru e destul de interesanta. un templu al sexului neprotejat

   0

 4. ala e penitenciar.?.interesant..interesant…ma gandesc cum arata al nostru Popa Sapca din Timisoara fata de asta

  0

 5. Asta e o primarie? Uau, am crezut că-i vreun palat d-ale lu’ Becali : ))

  0

 6. #7

  sa stii ca e simbolica ;)

  0

 7. Unde scrie mai asa ceva, ca nu ma crede gagiu-miu cand ii spun!

  0

 8. #9

  aia vreau sa zic si eu:sursa, ca nu am gasit la o prima cautare

  0

 9. #10

  am gasit pana la urma ceva pe ziare.com dar nerelevant. adica zice BNR ca nu exista in regulament prevauzt dar pana la urma fiecare banca poate actiona cum o taie capul:)

  0

 10. dar te-ai speriat puţin, ai făcut puţină zarvă şi înainte ;)

  0

 11. veci-pururi nu va fi pedepsit cineva pentru ca „o mana spala pe alta” ;)

  0

 12. #13

  A fost tata ieri la banca si m-a sunat sa ma duc si eu sa imi actualizez datele ( pe care nu mi le-am schimbat ) . Bineinteles ca nu am fost. Chiar asteptam sa vad repercursiuni sa vad ce prostii spun. Mi se pare ilegal sa ma forteze sa ma duc la sucursala unde mi-am deschis eu contul sa constate o vaca ca sunt acelasi om cu aceleasi date in buletin. NU AM TIMP. Muncesc, trebuie sa ma intretin, sucursala e la mama dracu , nu am cum sa ajug, ce faC ? Ma cac pe banca lor…

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.