11 comentarii

 1. Nu văd ceva indicatoate în afară de oprirea interzisă.
  Deci prioritate de dreapta. Aia se aplică. Deși nu știu ce legi au ăia acolo, nu cred că-s din România, noi nu avem așa autobuze pe nicăieri.

  0

 2. #2

  Daca există semne nu sunt respectate. Dar nu cred că există semne. Avem următorii doi vinovați:
  – șoferii care nu își dau prioritate de dreapta
  – autoritățile care sunt incapabile să pună minim 2 semne de circulație (cedează sau stop)
  Pe filmare se vede că cei care vin din dreapta încetinesc pentru a ceda prioritate de dreapta. Deci mai sunt și unii șoferi atenți.

  0

 3. #3

  Statul greșește, că nu le pune semafor la idioții care nu au auzit de priorități, să îi apere de ei înșiși.

  0

  • #4

   asta eo afirmatie gresita. Exista prioritate de dreapta in rest , mastercard, care e problema?

   0

 4. #5

  Prin America, soselele alea secundare din afara oraselor au toate STOP la intersectie. Se trece in ordinea sosirii.

  0

  • #6

   Daca toate strazile care intra intr-o intersectie au stop, pentru prioritate e ca si cand n-ar avea nimic, adica se aplica prioritatea de dreapta. Doar daca prioritatea de dreapta nu te ajuta, atunci se trece „in ordinea sosirii”, de fapt mai degraba „la mica intelegere”. Avantajul semnelor e ca te obliga macar sa te opresti si sa te asiguri. Pentru unii, daca nu exista semne, inseamna „trec ca prin branza”.
   Exista mai multe intersectii de genul asta in Cluj (doar ca in loc de stop au cedeaza trecerea). Daca vin deodata 4 masini din toate cele 4 directii, se opresc si se uita unii la altii, pana cand isi face unul curaj si porneste primul.

   0

  • #7

   Adevarat ca e tot situatie de egalitate si daca ar avea toti STOP, dar macar se opresc toti si vad ce se intampla… nu trec ca berbecii.

   0

  • #8

   In US, all-way stop e caz special, nu e nici o mica intelegere. Se trece in ordinea sosirii, cum zice finch. Doar ca semnele de stop au panouri aditionale cu „all-way stop” ca sa stii ca toti au stop.

   0

  • pai si, cum stii care a ajuns si care nu? Tot trebuie sa opresti, nu?

   0

 5. penultimu e zeu. Cum depaseste el in intersectie.

  0

 6. #11

  Cei care au gresit sunt aia care nu au montat semne de circulatie in intersectia aia. Prioritatea de dreapta e ok doar in intersectii slab circulate.

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]