11 comentarii

 1. Nu văd ceva indicatoate în afară de oprirea interzisă.
  Deci prioritate de dreapta. Aia se aplică. Deși nu știu ce legi au ăia acolo, nu cred că-s din România, noi nu avem așa autobuze pe nicăieri.

  0

  0

 2. #2

  Daca există semne nu sunt respectate. Dar nu cred că există semne. Avem următorii doi vinovați:
  – șoferii care nu își dau prioritate de dreapta
  – autoritățile care sunt incapabile să pună minim 2 semne de circulație (cedează sau stop)
  Pe filmare se vede că cei care vin din dreapta încetinesc pentru a ceda prioritate de dreapta. Deci mai sunt și unii șoferi atenți.

  0

  0

 3. #3

  Statul greșește, că nu le pune semafor la idioții care nu au auzit de priorități, să îi apere de ei înșiși.

  0

  0

  • #4

   asta eo afirmatie gresita. Exista prioritate de dreapta in rest , mastercard, care e problema?

   0

   0

 4. #5

  Prin America, soselele alea secundare din afara oraselor au toate STOP la intersectie. Se trece in ordinea sosirii.

  0

  0

  • #6

   Daca toate strazile care intra intr-o intersectie au stop, pentru prioritate e ca si cand n-ar avea nimic, adica se aplica prioritatea de dreapta. Doar daca prioritatea de dreapta nu te ajuta, atunci se trece „in ordinea sosirii”, de fapt mai degraba „la mica intelegere”. Avantajul semnelor e ca te obliga macar sa te opresti si sa te asiguri. Pentru unii, daca nu exista semne, inseamna „trec ca prin branza”.
   Exista mai multe intersectii de genul asta in Cluj (doar ca in loc de stop au cedeaza trecerea). Daca vin deodata 4 masini din toate cele 4 directii, se opresc si se uita unii la altii, pana cand isi face unul curaj si porneste primul.

   0

   0

  • #7

   Adevarat ca e tot situatie de egalitate si daca ar avea toti STOP, dar macar se opresc toti si vad ce se intampla… nu trec ca berbecii.

   0

   0

  • #8

   In US, all-way stop e caz special, nu e nici o mica intelegere. Se trece in ordinea sosirii, cum zice finch. Doar ca semnele de stop au panouri aditionale cu „all-way stop” ca sa stii ca toti au stop.

   0

   0

  • pai si, cum stii care a ajuns si care nu? Tot trebuie sa opresti, nu?

   0

   0

 5. penultimu e zeu. Cum depaseste el in intersectie.

  0

  0

 6. #11

  Cei care au gresit sunt aia care nu au montat semne de circulatie in intersectia aia. Prioritatea de dreapta e ok doar in intersectii slab circulate.

  0

  0

Citește și...

Geoană și cu Stoltenberg, șefii armatelor lumii. Acum, opinia tuturor este că trebuie să așteptăm ziua de mâine, să vedem sigur dacă este. Revenind la modul serios, Geoană nu a fost și nu este deloc prostănac. A fost o mizerie din campania lui Băsescu, mizerie care a prins extrem de bine. Noi, […]

E posibil să fi crezut că, din cauza căldurii excesive, prietenii de la GoodOffer24 v-au abandonat în arșița verii, cu sete de windows, office și altele. Dar iată, nu, cântecul de sirenă al Windowsului sună în zare și vă cheamă, poate aveți nevoie de o cheie sau să o faceți cadou. (