Cioaca, hacker de lux

Am zis ca nu o sa mai comentez ever chestia asta, numai ca acum deja s-a sarit calul.
Cioaca a fost arestat pentru ca e pericol public. De ce? Pentru ca i-a spart mailul nevesti-sii, aflat pe calculatorul COMUN, aflat intr-o locuinta comuna.
Pe langa penibilul situatiei, in care o gasca de bosorogi judeca niste lucruri pe care nu le inteleg si ii depasesc, prin ce este Cioaca pericol public? Ca a spart mailul? De ce? Maine va mai sparge o mie de mailuri, distrugand sistemul informatic al romaniei?
Mai zilele trecute, tot Inalta Curte de Casatie si Justitie ii elibera pe niste tipi, care fusesera arestati dupa ce ii atacasera pe unii cu sabii si pistoale, cu intentia declarata de a-i ucide.
S-a considerat ca nu reprezinta pericol public. Nu sunt criminali, cum sunt nenorocitii astia care sparg mailuri….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Cum spunea si avocatul lui, cred ca vor sa faca presiune asupra psihicului sau. Mijloacele deja nu-i mai intereseaza. Oricum, Cioaca e prea smecher :D

 2. Este clar ca pun presiune mare pe el.

 3. asta o fi si prost, sa recunoasca o omucidere ca sa scape de o acuzatie de infractiune informatica.

 4. Sign me in automaticaly = hackereala. Saracii bosorogi. Oare ei au mail ?

 5. Nici nu era de asteptat altceva din partea unor incompetenti ( http://limpede.weebly.com/1/post/2007/11/ce-se-mai-intampla-in-romania.html ).
  Daca militia nu mai poate folosi metodele trecutului (spunea Ciaoaca asta si ca el a descoperit America, in 2 zile) incearca tot felul de sicane cretine.
  Mie acum imi e frica sa si deschid browserul ca poate a ramas logata nevasta-mea pe email si dau de dracu

 6. Cioaca nu a fost arestat pt mail. A fost arestat pt ca voiau sa il aresteze.

  Alt motiv mai bun nu au scremut.

 7. Chiar ?i dac? nu avea alaea cu Remember… to putea s? afle parola dac? Elodia se mai logase pe computerul acela…

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]