Ciordeli in blogosfera

Daca tot s-a apucat piticu sa scoata la iveala fostul sau blog, ca sa ia si el o feliuta din fericirea lui VisUrat si a Denisei (deh, SEO trebuie facut oricand, vizitatorii nu trebuie ratati cu nici o ocazie), ia uite ce gasi batranul Arhi pe fostul blog piticesc:

Asta trebuie sa v-o povestesc. Inainte sa ma lege. Pentru ca am comis-o. In principiu, nu-mi e frica. Pentru ca vecinul n-are adresa blogului meu. Si nici nu cred ca cititul e punctul lui forte. Dar s-ar putea sa aiba amprentele mele.

Si mi s-a parut ciudat, pentru ca eu stiam ca Roblogfestul fusese castigat cu un articol asemanator.
Asa ca ma duc la castigatorul Roblogfestului, si ce vad:

Asta trebuie sa v-o povestesc. Inainte sa ma lege. Pentru ca am comis-o. In principiu, nu-mi e frica. Pentru ca vecinul n-are adresa blogului meu. Si nici nu cred ca cititul e punctul lui forte. Dar s-ar putea sa aiba amprentele mele .

Dupa aia ma uit mai jos la piticu si vad „primita pe mail”. Da, asa e, interesant. Deontologic chiar. Si ziaristic.

13 comentarii

 1. Arhi…scrii SEO acolo, ce legatura are cu articolul tau ?

  0

  0

 2. adica piticu face SEO…am scris prea complex sau cum?

  0

  0

 3. Hmm, mi se pare mie, sau se pune de un nou razboi blogosferico- mondial?

  0

  0

 4. nu dude, era doar o constatare…incerc sa atrag doar atentia ca unii isi antreneaza obrazul sa fie mult prea gros in ultimul timp

  0

  0

 5. #5

  Din cate vad eu, in primul comentariu (publicat la scurt timp dupa articol) face trimitere la blogul lui VisUrat…

  0

  0

 6. Arhi, SEO pe bloguri cam greu cand un plugin face toata treaba. Ce mai ramane e research dupa hot keywords si hot subjects si sa iti faci blog posturile dupa asa ceva. Chestia asta cu SEO e deranjanta, sa tot aud de SEO pe bloguri.

  0

  0

 7. Dar se vede in commentul lui, postat in aceeasi zi, ca a dat link spre visurat. Poate chiar nu stia omul, tinand cont ca nu trecuse foarte mult de cand postase visurat.
  Nu mai aruncati cu acuzatii asa..de dragu` certurilor…
  Si mie imi plac mult certurile…dar cand au o baza solida…

  0

  0

 8. mihai, cand intr-o singura zi scrii xshpe posturi numite „romania sub zapada, romania asediata de nameti, etc”, cum se cheama?:)
  PS; ce plugin face SEO ala, ca m-ar interesa si pe mine, ca eu stau prost la capitolul asta…
  Creative, nu se cearta nimeni. Partea cu comentariul ulterior e infantila. Ia preia tu editorialul zilei de la Cotidianul si scrie jos de tot :”gasiti mai multe pe cotidianul.ro” sa vedem, aia iti multumesc, sau te dau in judecata?

  0

  0

 9. Razboi, razboi… :D

  0

  0

 10. Arhi e pacifist. E chiar un batranel dulce :))

  0

  0

 11. mihai, cand intr-o singura zi scrii xshpe posturi numite

  0

  0

 12. :)):)):)) Am fost blondut cand eram mic. Cine a luat de la cine? VisUrat de la ala sau invers? F1!

  0

  0

 13. Arhi e pacifist. E chiar un batranel dulce :))
  deci …..e prea tare jur pentru asta nota 10 ;)

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]