Circul antenelor a fost doar circ

puscarias penibil serban huidu

Și iată cum, după ce s-au liniștit apele, adevărul iese la suprafață ca uleiul din curul varanului pe limba lui Mircea Badea. Adică după tot freamătul, după tot zbuciumul, după toată durerea și manifestațiile pensionarilor din piețe, după Iohannis care le-a luat apărarea, acum vine și badumtss.

Pentru că antenele negociau din octombrie mutarea lor în sediul celor de la Prima TV. Deci știau, deci acceptaseră, deci făceau pregătirile, restul a fost doar circ mediatic, că se suprimă libertatea presei în românia.

Gustul intim de Felix nu se ia niciodată de pe limbă, se vede…

PS: De cealaltă parte, mă bucur decent moderat că l-au dat afară pe jegul de Huidu din sediu. La mai mare, pușcăriabilule!

27 comentarii

 1. #1

  Au stiut ei unde sa-si integreze activitatea.
  Asadar, in curand vom vedea emisiunile:
  -Cronica lingăilor
  -Cacati in dragoste
  -Basiti in NATO
  -Lingaii ling cururi trosnite

  0

 2. de la antene.. ce era de asteptat?

  0

 3. #3

  Consimt ceea ce spui !

  0

 4. Apropo de flatulente, de ce a disparut articolul „Sorry, darling, I must fart”.

  0

  • #5

   a fost luat de vant.

   0

  • #6

   s-a fasait

   0

  • #7

   a crapat blogul. inca e crapat, merge pe avarii

  • #8

   Marele fum si-a bagat coada cu un SQL injection. ;->

   0

  • #9

   @Cetin. Cum aşa? Ceva miroase urât în toate astea. Oi fi făcut tu ceva…O fi facut careva ceva…

   0

 5. #10

  Pai normal sa caute soluții. Dar ăsta nu înseamnă ca s-a acționat corect cu evacuarea. Dacă scopul este recuperarea unor pagube și adaosul la buget atunci este de neînțeles cum statul refuza chiria cu a3 în condițiile in care valorificarea clădirii este puțin probabil sa se întâmple rapid. Dar dacă scopul e altul, atunci da, este de înțeles. Dar la fel și circul aferent.

  0

  • #11

   dude, ti chiar ti se pare corect ca firmele facute din furt ale lui felix sa faca mizeriile astea, mimand legalitatea si corectitudinea? am furat, dar pe firma asta inca nu m-ati prins? da-o-n plm

  • #12

   A, nu, nici vorba. Dar crede-mă ca prefer un privat care fura unui stat care fura cu scuza ca fura de la un hoț nedovedit inca, dar stim noi mai bine. Oricum, asta nu are legatura cu evacuarea. Voiculescu e condamnat, sa plătească. Dar daca statul pierde bani din evacuarea asta, atunci e clar ca nu banii sunt rostul evacuării. Ori anaf-il se ocupa cu bani, nu cu alte scopuri.

   0

  • #13

   @PCH statul trebuie sa recupereze niste zeci de meleoane de ieuro. Adica sa vanda proprietatea respectiva (sa valorifice assetul daca vrei).
   daca o inchiriaza isi ia adio de la vanzare cel putin pe perioada pe care face contractul de inchiriere.
   cu alte cuvinte daca o inchiriaza va incasa cateva zeci de mii de euro pe luna in loc sa stinga paguba lu felix de 60 milioane.

   0

  • #14

   Pai atunci foarte bine. Înseamnă ca odata evacuati chiriasii, imobilul poate fi vândut in următoarele 6 luni, cat ar dura o procedura de felul asta. Numai ca nu se va vinde si toti anii astia, cel puțin 2-3 o sa stea clădirea goala si se va degrada. In timpul asta se putea incasa chirie. Asta ziceam eu.

   0

  • #15

   mda. si in contractul de inchiriere cu 5 televiziuni scrii la capitolul „durata contractului” ce?
   pana se vinde?

   0

 6. Si huidu ce face acum?

  0

 7. #18

  Basist….

  0

 8. Huidu. Si ala mare scula de bascula, mare om de televiziune.
  Un cacat de emisiune aia care l-a propulsat, cu glume de gradinita, copiate si alea de la altii, tot timpul o scarba de om.
  Il vom vedea iar peste ceva vreme (câteva luni – juma de an), ca scrie si asta o carte. „De la cronică la ucigaș la scriitor de succes internațional”.
  Sau na, asa ar fi corect. Bazându-ne, evident, pe faptul că unicelulara aia știe să scrie.

  0

  • da aici era vorba de antena 3 bre, nu de huidu. el intra la alt subiect. ba ai dreptate, dar mai bine sa ne luam de A3 decat de Huidu acum. antena 3 a spalat pe creier un popor intreg…

   0

  • acelasi rahat ma. antena 1, antena 2, antena 3, badea, gadea, voiculescu, psd, pizdulescu, mortii lor, huidu.
   niste puscariabili care nu intra la bulau. o societate bolnava, fara sanse de vindecare. toate jigodiile astea trebuiesc ucise. nu-i vreau la parnaie ca sa le platesc eu lunar un trai plin de huzur. mai bine o cruce de lemn si-un glont in ceafa

   0

 9. #22

  Așadar, PREŞEDINTELE nostru, cu ieșirea sa monumentală în apararea Antenelor și-a luat o mare…..come si dice?

  0

 10. #24

  Să mai zici de mine că nu am habar de WordPress :)

  0

 11. #25

  In style.css la linia 1072 scoate float:left de pe .post .post-image

  .post .post-image {
  float: left;
  margin-right: 15px;
  overflow: hidden;
  }

  devine

  .post .post-image {

  margin-right: 15px;
  overflow: hidden;
  }

  macar sa arate bine homepage`u

  0

 12. #27

  Deci antena3 se muta pe Dimitrie Pompeiu printre corporatisti??!! :))

  0

Citește și...

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]

Acest text apare pe facebook, peste tot, cu apendicele preluat. Am săpat după autor, am găsit aici pe cineva care nu a menționat dacă e scris de el sau și el l-a preluat. Am decis să îl public pentru că este mult prea bun și mult prea bine structurat ca să rămână […]

A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo. Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu […]