Am mai povestit in comentarii cam ce se intampla in Tineretului dpdv trafic.

Zilele trecute s-a intamplat un accident care a blocat integral un sens dintr-un bulevard unde in mod normal se circula lejer pe 3 benzi pe sens.

Presupun ca un istet a facut 180 peste linia dubla continua, manevra care acolo se intampla extrem de des si la care Politia Rutiera nu are nicio reactie.

Recent s-a redeschis o linie de troleu pe acolo care pana acum 1 luna nu era functionala (sau nu am vazut-o eu). Tot in zona aia se lucreaza la o noua gura de metrou care culmea se dechide fix in shaormeria Dristor. Toata lumea de la Dristor parcheaza acolo pe cel putin 2-3 benzi pentru ca se poate (de regula numai baieti potenti cu masini scumpe).

Sunt curios daca toti oamenii din cele 13 trolee primesc despagubiri (aia care au platit bilet) sau daca RATB se va intoarce catre asiguratorul vinovatului pentru despagubiri in ceea ce priveste blocajul in trafic, intarzieri, intarzierea tuturor oamenilor de acolo samd.

Totodata din primaria lu duamna sunt curios daca vre-un istet intelege cat de mult se dubleaza acolo traficul ca dansa sigur nu circula cu troleul ca orice taranca saraca.

Pe segmentul de la Tineretului pana la Unirii sunt 3 linii de autobuz, 1 de metrou si mai nou cel putin 1 troleu.