PNL, ciuma roșie

Ce vedeți în imagini este cum președintele unuia din tineretul liberal din Cluj, Cristian Ciută, împreună cu un alt gunoi, Alex Piticar, împart pliante în numele USR, cu mesaje de genul acesta:

Priviți-i râsul de cretin, omul nici măcar nu realizează că ce face e infracțiune sau, dacă realizează, știe că nu o să aibă probleme, totul e ok în marea familie PSD.

Stați liniștiți, imediat o să apară un comunicat în care vom fi anunțați că PNL, de fapt, nici nu avea idee de asta, a fost o activitate în nume propriu și, de fapt, Cristian Ciucă și Alex Piticar nici măcar nu mai fac parte din PNL demult de tot, sunt, cu siguranță, pesediști.

Sursa

Din comentarii venită, vă rog frumos să îmi spuneți dacă există ceva mai josnic decât Rareș Bogdan mimând durerea față de un mort:

21 comentarii

  1. #1

    Niste gunoaie ordinare ca astia nu-s oameni. Adica nu poti castiga prin propriile forte, trebuie sa-i denigrezi marsav pe adversari. Ma jur ca-l plesneam pe cacatu’ asta daca-mi inmana asa ceva. Nu mai zambea el asa tamp cu mucii spoiti pe asfalt.

    0

  2. #5

    Bonus: cuvantul „mandatoriu” nu exista in limba romana

    0

  3. #6

    Nu mai exista PNL de vreo cateva decenii, este doar un mare USL cu doua capete, formalizat on 2012. Asa ca la ce te poti astepta?

    0

  4. PNL-ul actual a juns o mare mizerie.

    0

  5. #8

    Aceiasi hoti, alte haine

    0

  6. Daca il studiezi bine pe rares bogdan ajungi la concluzia ca e mai periculos si mai coarda ca basescu. Are tupeu si sange rece….

    0

    • #10
      Arhi

      dar nu are carisma lui basinescu

    • #11

      Asa e….pe langa carisma avea si talent de politician. Si ce tupeu mai avea, cand ma gandesc ca mergea an de an la costesti intre tigani de sf maria

      0

  7. #14

    Majoritatea Pnl-istilor cu functii de conducere pe care ii cunosc sunt…bugetari.

    0

  8. #15

    Mi-a venit o idee.
    Muie PNL

    0

  9. #18

    Au aceleasi apucaturi ca pizdistii.

    0

  10. #19

    Ăștia nu știu să-și aleagă adversarii și nici bătăliile. Și apoi se plâng că mnah, asta e, noi am încercat, am vrut, nu s-a putut, mergem înainte.

    0

  11. #20

    Auzi acolo ce extremisme. Ca la chinezi.
    Daca mamitica lui ar fi primit un astfel de pliant la timp, noi, azi, nu am mai fi nevoiti sa-l suportam. Tembelul trebuie cadorisit cu un bocanc in gura cand te abordeaza cu asa ceva.
    Romanii oricum nu mai fac copii. Si asta din cauza celor ca el dar mai ales a celor care-l dirijeaza.

    0

  12. …Nu stiu din ce varii motive a ajuns Rares B. la PNL, cu ce l-au momit, sau cit io fi virat in conturi, sau pe cine o fi avind in spate lui si cu putere nemasurata..Insa in mod normal locul sau nu era in PNL, alaturi de dinozaurii PDL-isti sau lighioanele cele lacome din vechiul PNL, nu avea ce cauta alaturi de niste oameni care nu sunt capabili sa se reformeze pe ei insusi si nici nu au forta dar mai ales Vointa de a schimba ceva in bine prin tara asta…Personal cred ca vor castiga alegerile din Nov. 2020 dar de guvernat nu vor putea sa guverneze fara cei din USR, +plus, PMP si UDMR daca mai intra in parlament, sau mai rau, cu PRO-Romania, insa mare lucru nu se va schimba atita timp cit PNL va juca la doua capete, la fel cu PD-ul lui Basescu si P. Roman in perioada 96′-2000…”…….niste gu’noaiee”__…

    0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Una din ocupațiile favorite ale celor de peste 35-40 de ani este să râdă de educația, școala celor mai tineri decât ei și cum Pe vremea lor se făcea școală. Asta vorbind oameni care nu au prins note în clasa 1, ci doar FB-uri. Băi, școala de pe vremea noastră a fost un […]

Ieri m-a pus Luna sa cumpar hartie igienica. Mai aveam nevoie de niste apa, hai sa comand de la Bringo. Doar ca m-am pierdut in aplicatie, uitandu-ma dupa diverse, asa ca, la final, am luat apa, ghiudem, babic, salata de peste si inca ceva. Fara hartie. Plin de nervi, dupa ce ajunge curierul […]

Citeam despre mizeria asta și nu îmi vine să cred nici acum. Hai, înțeleg de la o persoană needucată, de la o familie din fundul lumii, unde pumnul și bâta țin loc și de convingere, și de preludiu. Dar se presupune că un medic are o educație superioară, pe o perioadă extinsă […]