Claudiu Manda, trompeta Mulguței

Să ridice mâna sus cine a auzit de Claudiu Manda până la minunatul eveniment în care a anunțat lumii că desface, oficial, coapsele Olguței, întru slava domnului și procreere cu prunci, nu pisici.

Da, cum ziceam.
Nu i se pare nimănui ciudat că, de când s-a măritat și a devenit femeie cinstită, la casa ei și cu nenumărate-i păcate spălate, doamna Mulguța Vasilescu e suspect de tăcută, în schimb, distinsul soț, prins de poliție în timp ce fugea de la nuntă, a devenit suspect de vocal, fix pe temele pe care, înainte, excela văcuța craioveană?

Teme de gândit.

15 comentarii

 1. #1

  Ridic eu mana sus . Am auzit inainte de eveniment, alearga pe distante pana in 800 de metri la competitiile de veterani .

  0

 2. #2

  Oare se pregateste Mulguta de a deveni Presedinte? Oare?

  0

 3. #3

  pana ce puscaria ii va desparti!

  0

 4. #4

  Clăudel o sa ajunga mare. O sa vedeti voi.

  0

 5. Vreau ca partenera mea de viata sa se uite la mine cum se uita Olguta la Claudiu in poza de mai sus, cu atata pasiune in ochi, un Nagasaki din priviri.

  0

 6. #6

  Probabil Mulguta s-a mutat in bucatarie.

  0

  • #7

   Exact la asta ma gindeam si eu. Plus ca probabil inca nu i-au trecut vinataile de pe fata…

   0

 7. #8

  comisia sri stimabile. un baiat exemplar :D

  0

 8. Asta pare ca s-a si decolorat in timp :)

  0

 9. #10

  Stiu eu oe cineva la Parlament. E pe funcție de mulți ani. A zis ca incompetent mai mare decat Manda nu a văzut.

  0

  • #11

   Auzi, dar dă-ne și nouă și alte detalii din interior mai picante”! despre Dragnea ce poate să ne spună prietenul tău, dacă tot am ajuns la inside leaks? E bun pe funcție? dar Iordache? Dar ….
   Pana mea, zici că ne-a dat codul de la bomba atomică a lui Putin prietenul tău, nu că ar spune niște lucruri pe care le poate deduce și unul care n-a văzut nici măcar în vis Parlamentul!

   0

  • #12

   Ai înțeles greșit. Întrebarea era cine auzise de el înainte de nuntă. Și eu am povestit de unde știam de el de ceva vreme.

   0

 10. #13

  Eu am crezut ca s-a maritat cu Cezar Ouatu

  0

 11. #14

  Nu mi se pare ciudat. Olguța e karatistă, dacă domnul mișcă în front îl bate de-l rupe. Mai bine ați simpatiza cu bietul bărbat. #mitu

  0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]