Claudiu Manda, trompeta Mulguței

Să ridice mâna sus cine a auzit de Claudiu Manda până la minunatul eveniment în care a anunțat lumii că desface, oficial, coapsele Olguței, întru slava domnului și procreere cu prunci, nu pisici.

Da, cum ziceam.
Nu i se pare nimănui ciudat că, de când s-a măritat și a devenit femeie cinstită, la casa ei și cu nenumărate-i păcate spălate, doamna Mulguța Vasilescu e suspect de tăcută, în schimb, distinsul soț, prins de poliție în timp ce fugea de la nuntă, a devenit suspect de vocal, fix pe temele pe care, înainte, excela văcuța craioveană?

Teme de gândit.

15 comentarii

 1. #1

  Ridic eu mana sus . Am auzit inainte de eveniment, alearga pe distante pana in 800 de metri la competitiile de veterani .

  0

 2. #2

  Oare se pregateste Mulguta de a deveni Presedinte? Oare?

  0

 3. #3

  pana ce puscaria ii va desparti!

  0

 4. #4

  Clăudel o sa ajunga mare. O sa vedeti voi.

  0

 5. Vreau ca partenera mea de viata sa se uite la mine cum se uita Olguta la Claudiu in poza de mai sus, cu atata pasiune in ochi, un Nagasaki din priviri.

  0

 6. #6

  Probabil Mulguta s-a mutat in bucatarie.

  0

  • #7

   Exact la asta ma gindeam si eu. Plus ca probabil inca nu i-au trecut vinataile de pe fata…

   0

 7. #8

  comisia sri stimabile. un baiat exemplar 😀

  0

 8. #9

  Asta pare ca s-a si decolorat in timp 🙂

  0

 9. #10

  Stiu eu oe cineva la Parlament. E pe funcție de mulți ani. A zis ca incompetent mai mare decat Manda nu a văzut.

  0

  • #11

   Auzi, dar dă-ne și nouă și alte detalii din interior mai picante”! despre Dragnea ce poate să ne spună prietenul tău, dacă tot am ajuns la inside leaks? E bun pe funcție? dar Iordache? Dar ….
   Pana mea, zici că ne-a dat codul de la bomba atomică a lui Putin prietenul tău, nu că ar spune niște lucruri pe care le poate deduce și unul care n-a văzut nici măcar în vis Parlamentul!

   0

  • #12

   Ai înțeles greșit. Întrebarea era cine auzise de el înainte de nuntă. Și eu am povestit de unde știam de el de ceva vreme.

   0

 10. #13

  Eu am crezut ca s-a maritat cu Cezar Ouatu

  0

 11. #14

  Nu mi se pare ciudat. Olguța e karatistă, dacă domnul mișcă în front îl bate de-l rupe. Mai bine ați simpatiza cu bietul bărbat. #mitu

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]

Am încercat ieri să merg la cumpărături la Auchan, că e mai aproape de casă, ceva lejer și era să rămân blocat în trafic. Cred că și acum zăceam undeva, pe o stradă, tânjind să ies la libertate, la aer, la viață. Sfat: Carrefour are una din cele mai mișto chestii. Aplicația lor, […]

M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor. Azi, de curiozitate, am apăsat iconița […]