Clipul tinerilor revoltați e plătit de PNL

Înainte de tragedia din #colectiv, apăruse un clip cu niște puști care înjurau tot ce în jurul lor, blamandu-i pe toți, pentru că le lăsăm o țară distrusă etc.
Sigur, când stai să asculți mesajul, te gândești dar vai, câtă dreptate au acei copii.

Dar asta doar dacă ești naiv și pui boticul la mistificările de care e plin internetul, fără să te gândești puțin Dar stai, cine îi organizează pe acei copii, cine le face textul, cine îi filmează și de ce?

Intermediarul, cel care a făcut muncă de „recrutare” pentru clip, este din Suceava. Un nume, un număr de telefon și o căutare pe Google ne-au dus la Cătălin Dumitriu, consultant politic, apropiat al conducerii PNL Botoșani. El figurează și ca deținător al domeniului jurnalonline.info.

catalin_dumitriu

„Copiii au interpretat un video. Eu am înregistrat filmul, care este produs de Gandeste.org. Alte detalii primiți de la Gandeste.org”, a spus Dimitriu.

Am căutat, pe un domeniu de tip whois, cine a înregistrat site-ul Gandeste.org. Așa am ajuns la Dan Alexandrescu – om de afaceri sucevean, patronul lanțului de librării Alexandria, care funcționează pe firma Sedcom Libris.

Potrivit cotidianului „Obiectiv de Suceava”, firma Sedcom Libris, administrată de Dan Alexandrescu, a intrat în insolvență în toamna anului 2013, cu datorii către 172 de furnizori, în valoare de peste 22 de milioane de lei.

Da?
Un liberal cu datorii de 22 de milioane de lei restructurează tot și bate obrazul oamenilor. Un alt liberal trage de urechi copiii actori care i-au citit textul gratis, pentru că au vorbit cu presa.

O adevărată nevoie de schimbare, da?

Citiți investigația în totalitate, că e foarte haioasă.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. E nevoie de oameni cu initiativa si trebuie sa profite cineva…
  Cine e mai motivat decat niste insolventi care trebuie sa lucreze mai mult cu cash la punga?

  Thumb up 0
  • #2

   Dosar penal pt coloane oficiale la DNA Acum. Nino-nino-nino

   Thumb up 0
 2. #3

  A aparut un share la un articol de pe gandeste.org ieri pe wall la fb. Am citit primele randuri si suna foarte cunoscut. Acelasi articol il citisem inainte cu cateva ore pe blogul lui Bogdan Stoica parca… cuvant cu cuvant.

  Thumb up 0
 3. Atata timp cat copiii aia sunt minori si filmacul nu are acceptul parintilor, dataprotection.ro il poate foote de nu se vede

  Thumb up 0
 4. #5

  Doi liberali de succes.

  Thumb up 0
 5. Vreti 600 parlamentari?
  ACUM CERETI ANTICIPATE!
  _____________________________
  La urmatoarele alegeri la termen-iunie si noiembrie 2016 se va aplica legea noua care permite doar vreo 498 alesi.
  De ce vrea alinuta alegeri ANTICIPATE – pe vechea lege, oare?

  Thumb up 0
  • Pentru ca i-ar re-legitima pentru inca 4 ani si acum ar avea sansa maxima sa faca guvernul. Ar fi al 4-lea guvern pnl+x, adica fix acelasi cacat de 25 de ani incoace.
   Daca ar fi sa apara un nou partid din protestele astea, cu un leader autentic fara nici o legatura cu vechile partide ar avea timp intr-un an sa se organizeze si sa castige alegerile din 2016. Ar fi greu de luptat cu masinile de vot ale lui Dragnea si Blaga dar nu ar fi imposibil.
   Daca mai e nevoie, partid nou nu-i formatiunea de analfabeti a mascariciului de basescu.

   Thumb up 0
 6. Care schimbare?!?

  Thumb up 0
 7. Doar daca este voie, multumesc anticipat draga domnule Arhi, cu stima!

  https://www.youtube.com/watch?v=xoXT0H-Kzsw

  Thumb up 0
 8. #10

  Mai stiu un roman „revoltat” care a aparut prima data din postura de procuror la TV, la varsta de 25 ani, undeva prin ’97.

  Si mai stiu unul „revoltat” care a aparut (probabil) prima data la TV acum cateva zile. Cica i se zice Panda.

  Thumb up 0
 9. #11

  Haha, de la mine la Suceava. Aia de la Alexandria au spatii destul de bune (daca-s a lor si nu inchiriate), ar putea-o duce ok doar din chirii.

  Thumb up 0
 10. #12

  Oare Bivolaru si Daniel au facut watersport? 😀

  https://i.imgur.com/t7mw5Z8.jpg

  Thumb up 0
 11. #13

  puterea si opozitia sunt precum doi cocalari care merg la curve, cel de la volan e la putere, bastan cu scobitoare`ntre dinti,cel din opozitie vrea si el la volan sa-l vada lumea, insa amandoi merg sa futa Romania ta, pe banii tai

  Thumb up 0
 12. #14

  Multimile mereu au fost manipooliate pentru a se cocota in varful piramidei aceleasi elemente ale sistemului. E doar o reciclare a cadrelor. Se schimba intre ei. Ei au nevoie de o justificare pentru astfel de miscari si de aia folosesc strada. De ce a fost nevoie, vorba formularii nefericite a presedintelui sa moara atatia oameni acum , cum de ce a fost nevoie, sa moara atatia oameni in timpul lovilutiei din ’89 pentru a se legitima o pseudo democratie condusa din umbra de vechea securitate. Traim un deja-vu sinistru , in care iar se manipiuleiaza tinerii frumosi si liberi de serviciile secrete pentru a ajunge iar la butoane struto camila asta leberala, care este bratul politic al securistilor de rit nou . Sa vezi cum o sa inceapa iar jaful banului public si mai ales teroarea si frica. Macar pe vremea comunismului stiai cu cine ai de a face , dar acum ti-e frica de orice pentru ca nu stii de unde vine raul. In democratia asta corcita, frica este mult ma pregnanta, subtila si insidios inoculata in randul maselor “dacat” pe vremea comunismului. Ii prostesc pe “frumosii astia” la fel ca in ’89 dupa care odata ajunsi la putere o sa le dea un sut in kooor. Mie greata de manipoliarea astea ordinara si asta e : La vremuri noi, tot noi adica tot voi, mey.

  Thumb up 0
 13. @Arhi

  Chiar m-ai blocat, bo$$? Ești bulangiu, frate.

  Thumb up 0
  • #16

   sunt zile în care chiar trebuie să taci
   și să rumegi

   Thumb up 0
 14. #17

  Catalin Dumitriu e din Vrancea.

  Thumb up 0