Cluburi de biliard din București

Dacă tot am tac și sunt un zeu, am decis să caut și săli de biliard mai aproape de casă, pentru că IDM e foarte departe de mine, iar la TAC nu ma mai duc. Și bine am făcut.

Azi am găsit o chestie foarte mișto, despre care nu o să vă spun, pentru că e foarte mișto și nu vreau să se aglomereze și să nu mai devină mișto. Am fost, am jucat, e drăguț. Adresa o dau doar prietenilor, în privat.

Am mai aflat că ar mai fi un club, sus pe Titan. Habar nu aveam și nici referințe nu prea găsesc. Un alt club, Mercury, care cică ar fi pe Vergului 59. Noi am fost acolo și e intrarea într-o sală de forță, kempo, karate și alte chestii de gen, nimic club de biliard.

Așa că, dacă mai știți chestii care să fie spălățele, altceva decât 4 mese în spatele unui bar, sunteți bineveniți să facem un compendiu. De preferat, cu prețuri mari, pentru că între 20 și 30 de lei pe oră este diferența dintre a sta cu oameni sau cu cocalari

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  Mercury stiu ca inca mai exista in urma cu un an sau doi. Mai e clubul de la Auchan Titan, chiar langa Iris, unde au si bowling. Cel de la Sun Plaza (Oxigen). Inainte erau mese si in complexul strandului Cara, in cladirea in care era si discoteca Harlem, dar n-am mai fost acolo de vreo 15 ani, asa ca nu stiu daca mai exista sau nu.

  0

  0

  • #2

   Si la Dristor mai e clubul Nevada, langa statia de metrou si nu stiu daca mai exista langa cinematograful Gloria vreo locatie cu mese. Inainte era Fonzi, dar era plin de colorati.

   0

   0

 2. #3

  antireclama

  0

  0

 3. Fenomenala poza făcută cu telefonul unei companii care a făcut „cel mai bun telefon din lume” ©®™arhi

  0

  0

  • esti usor in urma, nu mai am demult telefonul ala.

   0

   0

  • #6

   Da’ cum le nimeresti ma nene in halul asta? ca si sa vrei, e cam greu in zilele noastre… mai focalizeaza camera fara sa vrei, mai declanseaza pana apuci sa tremuri ca lumea… :)

   0

   0

 4. Cel din Titan e OK. Nu e foarte aglomerat si mesele erau bune. Cel putin asa era acum un an.

  0

  0

 5. #8

  Pentru evitarea cocalarilor nu contează doar preţul. În Tac ora este aprox. 10 lei şi am văzut foarte mulţi jucători buni, unii dintre ei chiar profesionişti. Tot în Tac se ţin concursuri de biliard şi snooker. Este un club pentru biliard şi cu servire proastă (de fapt e autoservire). Ce să caute aici cocalarii? Mai degrabă îi găsesţi în mall-uri, unde costă peste 25 de lei ora.
  Există şi în Tac o specie excentrică: Studentul rupt în cur, capabil să vorbească toată noaptea doar despre pariuri sportive şi poker online. Dar e o specie inofensivă, nu se compară cu a cocalarilor.

  0

  0

 6. #9

  SI pe fundal, Luna iti dadea ceata….

  0

  0

 7. #10

  Spui ca nu zici. Ce sa mai cuvant ?
  Tzurca ai incercat ?

  0

  0

Citește și...

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]