Clujul, bloggerii și Gimmy

Cât am fost la Cluj, am fost forțat de către prigonitorul lui Raed Arafat să îi vizitez sala de fitness. Care este într-un mare fel. Nuștiu câte săli, de fitness, de karate, de poceală, de alergare, plus uber aparate. Și ce mi-a plăcut cel mai mult? Vestiarele super aerisite și băile exagerat de curate. Frate, mor când la sală mă înghesui între 2 dulapuri cu alte 4 puli și îmi place mult ideea de la Gimmy, de a pune băncile de schimbat in mijlocul vestiarului, care e uriaș.

Acum de-abia pot sa îmi dau cu părerea la comparația aceea cu World Class. Nu există comparație. E altceva. Iar prețul de 120 lei acces total e undeva în alte sfere.

În poze sunt domnii de la tvdece și domnii gaben.

Some pics.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. Asta ar putea fi inceputul unui nou meme :))

  0

  0

 2. #2

  Asta nu era ala cu scandalu „mai bine fa-ti o laba?”

  0

  0

 3. pacat ca nu e chiar in Cluj. :)

  0

  0

 4. #4

  ba da, eu sunt. acuma incerc sa imi refac imaginea cu advertoriale mascate. va puuup

  0

  0

 5. hahaha dnul Gaben la sala!

  0

  0

 6. ce sala frate ca eram la crasma? bine la suc… dar tot la crasma…

  0

  0

 7. Dupa scandalul ala jenant as mai calca la ei in sala (presupunand ca n-ar fi intr-un satuc, ci chiar in Cluj) doar daca m-ar prinde ploaia in zona. Fraieri sunt aia care uita / trec cu vederea.

  0

  0

 8. sauna, sala de masaj? ca io numa pentru astea merg la sala LOL

  0

  0

 9. #11

  Sacii aia de box sunt pusi degeaba acolo (poate doar sa fie bifati ca si existenti), n-au nicio treaba cu buna asezare a unor saci intr-o sala de box/kickbox.

  0

  0

 10. cine e smecherul ala de ne cumpara pe toti cu aifon quattro?

  0

  0

 11. @ANA: Buna, sunt Zicu, incantat de cunostinta :)

  0

  0

Citește și...

Faptele sunt simple. PSD, prin Marian Oprișan, cumpără spațiu în „presă” ca să laude acțiunile lui Dăncilă, acțiuni care îl transformă pe Marian Oprișan în proprietarul legal și de drept al județului. Digi24 publică articolul, conform normelor, marcându-l cu P și semnalizând că e publicitate cumpărată. G4Media nu îl marchează cu nimic. The […]

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]