12 comentarii

 1. #1

  Desi urasc CpF, de data asta sunt de acord cu ei. Identitatea de gen este o abominatie si sa te identifici ca Gender Bender Xirl sau Xoy este o boala mintala. Exista doar femei, barbati si cei nascuti cu corpul gresit (se poate verifica stiintific) la care le zicem transsexuali. ATAT si nimic mai mult!

  0

  • #2

   Evident, pentru că tu deții adevărul absolut.

   0

  • #3

   Cam de ce te-ar freca grija de identitatea sexuala a unui om? Iti afecteaza viata si eventualele progenituri ? Si te rog scuteste-ne de teatrul absurdului cu „orice nu ne place = pedofilie” , ca sa nu irosesti aiurea timp si saliva.

   0

  • #4

   Cred ca o avut Cetin un articol insight pe tema asta…
   Eu aduc doar un exemplu din lumea sportului: tipu(ca ala numa femeie nu era) ala din Australia care era transexual si juca in echipa de fete handbal…
   Si asta e un simplu exemplu

   0

  • #5
   Arhi

   bai, eu nu am nimic, la nivel declarativ. poti sa te declari si scandura de rufe. am o problema cand ce vrei tu sa te declari devine o problema pentru ceilalti. atunci cand te declari femeie si mergi la inchisoarea de femei. sau cand vrei sa concurezi la sporturi feminine. de astea, simple, umane

  • #6

   Ok…dar întrebarea e pana unde mergi cu asta?ce accepti si ce nu accepti?
   Adica ce faci, spui ca au voie sa mearga in baie la femei dar nu le lasi sa dea cu mingea…
   Vezi, de aia e greu sa zici ca esti ce vrei tu…ca nu ai limita…

   0

  • #7
   Arhi

   nu, si la asta ma gandeam. exista multe tampenii. de exemplu, codul muncii prevede greutati maximale diferite de ridicat ptr muncitorii barbati si femei. am 100 de kile, ma declar femeie, plm

 2. #8

  si eliminarea educatiei in general!
  este suficienta religia, sa transformam scolile in madrase crestine!

  0

  • #9

   Și care nu face cruce când trece pe lângă fiecare biserică să i se ia impozit mai mare și să i se omoare soacra! Trebuie să cânți la mandolină când ești în autobuz și treci pe lângă niște biserici, altfel să ți se amputeze mâinile.

   0

 3. #10

  din cei 3 milioane de cepefei doar 10% au probleme cu identitatea de gen. restul sunt ok

  0

 4. #11

  Lămuriți-mă și pe mine, vă rog frumos: se face educație sexuală în școli? De la ce clasă sau cum, unde, când? Educația sexuală pentru diversitate e altceva decât educația sexuală aia care îmi trece mie prin cap acum?
  Are careva vreun exemplu din vreun manual sau vreo lecție de acest gen, vreun link ceva?
  Adică, cumva, se învață deja în școli care e faza cu transgenderii și alte asemenea chestii d-astea ciudate, dar în continuare nu se ating subiecte elementare cum ar fi ce se face cu pwla și pixda și la ce folosește prezervativul sau pastila?

  0

 5. #12

  Pai aia nu cer eliminarea educatiei sexuale din scoli. Asta inteleg din articolul respectiv. De fapt, se solicita eliminarea elementelor “de propagandă ale ideologiei de gen”.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.