Coaste de porc de la Viena

După ciorba de burtă de la Kontiki, vreau să vă mai fac o recomandare de mâncare pe care nu aveți voie să o ratați.
Coastele de porc de la restaurantul Viena din Cluj. Nu conteazî de care, Diablo sau normale, sunt dumnezeiesc de gustoase. Savurate desigur, impreuna cu minim 2 sticle de Franziskaner nefiltrată.
Voila.

32 comentarii

  1. #1

    Mie imi place Fosters, na, am spus-o.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #2

      simi » nu se compara:D

      Thumb up 1 Thumb down 0

    • #3

      Bahaha ..tu stii ca in Australia nimeni nu bea Fosters ? E cea mai de cacat bere :)) si o exportam in Europa :))

      Thumb up 0 Thumb down 0

  2. #4

    Articolul asta e bomboana de pe coliva! Intamplare: azi, iesit la pranz la o pizza ( la Colosseum, in centrul Bucurestiului). Dupa 40 de minute de asteptat, la intrebarea unei colege daca poate sa ia pizza la pachet, ni s-a raspuns ca in 5 min o baga la cuptor, ca nu venisera lemnele.

    Iar coastele alea arata in mare fel

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #5

      Aline ce ai vrut sa spui cu expresia asta ” arata in mare fel”? Nu stiam ca exista asa cvea in limba romana.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #6

      @mihai007 – tocmai tu, James, sa nu intelegi expresiile colocviale?

      Thumb up 0 Thumb down 0

  3. Arata destul de bine. Cand o sa ajung in cluj o portie ca asta va fi primul lucru pe care-l voi face.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #8

      Sa mori tu ca primul lucru pe care-l vei face cand vei ajunge in Cluj va fi o portie din asta. Sa inteleg ca esti bucatar sau ajutor de bucatar?

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #9

      @Daniel Andrei, atat :)

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • Eu zic ca poti sa le faci si acasa. Singura lucru de care ai avea nevoie ar fi un cuptor mai profesional pentru a se coace cat mai uniform.

      Thumb up 0 Thumb down 0

    • #11

      Nu le poti face acasa. Clujul este inspirational. Nu iese la fel.

      Thumb up 0 Thumb down 0

  4. #12

    Da’ cu vin rosu demisec de ce, ma rog, nu ai incercat? Cred ca aveai o surpriza si mai placuta.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  5. #13

    Scoruri ceva?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  6. #14

    nu te-a dus groparu la palanet, pe colt?

    Thumb up 1 Thumb down 0

  7. #16

    Cam care sunt preturile?

    Thumb up 0 Thumb down 0

  8. #17

    @billy 31,9 lei sau 32,9 lei. (aici ai tot meniul: http://www.bistroviena.ro/meniu )

    Carnatii nu i-ai incercat ? Sunt buni de tot aia cu cascaval.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  9. #19

    Arata bine. Cu precizarea ca e vorba de Bistro Viena. Restaurantul Viena (tot din Cluj) e altul. :D

    Thumb up 0 Thumb down 0

  10. #20

    Anul trecut ne-am oprit sa mincam exact acolo dar a trebuit sa plecam. In interior se fuma si nu aveam chef sa inhalez fumul altora iar afara se pregatea o ploaie cu spume care a venit 10 minute mai tirziu. Poate data viitoare.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    • #21

      ăsta e un plus pentru mine! ador sa fumez!!!!!!11 :D

      Thumb up 0 Thumb down 0

  11. #22

    Daca tot e vorba de coaste, recomand:
    – resturantul fabricii de bere Cerna Hora, cativa km nord de Brno, Cehia
    – resturantul Charlie’s in Olympia, Brno, Cehia
    – resturantul Kolkovna, shopping center Eurovea, Bratislava
    – si nu in ultimul rand, reteta personala :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  12. I hate you so much right now!
    Drace! Iar am balit pe tastatura!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  13. Duminica am drum la Cluj, voi incerca recomandarea..revin si cu impresii.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  14. #26

    Tu ai fost la Bistro Viena, langa Casa Matei. Restaurantul Viena din Cluj e pe strada Pitesti. Asta doar asa sa nu trimiti lumea degeaba dupa coaste de porc la Restaurant Viena.. :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

  15. Doamne cat de bine poate sa arate!!!!

    Thumb up 0 Thumb down 0

  16. Au , mama soacra in ce gasca m-ai bagat ….

    Thumb up 0 Thumb down 0

  17. #29

    Wow, cea mai buna alegere pe care o puteai face si cea mai buna mancare pe care am mancat-o ever, iar carnatii sunt buni cu totii, din toate felurile

    Thumb up 0 Thumb down 0

  18. Eu nu mai calc pe acolo de cand am vazut un sobolan cat o pisica de mare cum se plimba prin restaurant.

    Thumb up 0 Thumb down 0

  19. Cum promiteam mai sus am facut si eu o vizita localului laudat, insa experienta mea a fost una acra si amara…dupa o zi de mers cu masina si o foame cat casa………..am avut parte de un ,, tratament” de cort din partea celor care deservesc localul…

    http://www.zambesc.com/bistro-viena-cluj-un-gust-amar/

    Thumb up 0 Thumb down 0

  20. #32

    Celor de mai sus care se tinguiau pe marginea paharului cu bere Fosters, le recomand racoros sa incerce la pub-uri de bere straina din Centrul Vechi sau sa se faca comozi in canapelele personale si sa rasfoiasca http://www.beeracademy.ro. Eu nu sunt un mare amator de bere englezeasca, insa cred ca Europa (Belgia,Franta,Germania,Cehia) are multe de oferit. Aici sunt taticii :), in Evropa. Incercati, dupa o masa copioasa Blanche de Bruxelles, este de mare senzatie. Rece!

    Thumb up 0 Thumb down 0