31 comentarii

 1. si cu ilie cum ramane?

  0

  0

  • nu vad legatura, sunt 2 lucruri diferite, pot fi certati pentru unul si laudati pentru altul, nu injuri ca idiotul incontinuu, indiferent de ce s-ar intampla, bun sau rau

   0

   0

  • ok. a furat, dar a si facut ceva bine.

   0

   0

  • da, pentru ca de furat au furat ei si aici e vorba de politicieni. incheie, ca devine penibil

   0

   0

  • #5

   Ba nu devine penibil deloc, despre asta ne tot certam si asta fute viata prin romania. Faci un cacat si apoi faci ceva sa se uite chestia aia si in final tot prin noroi mergi.
   Ca sa nu mai zic ca e doar o reclama, daca li se parea mai convenabil sa fie cu cpf, erau cu cpf.

   0

   0

  • nu sunt de acord. e o firma privata care a facut ceva ce nu ne-a convenit. noua. am injurat si am mers mai departe. acum face ceva ce ne place, nu laudam, pentru ca pula mea, a facut ceva nasol mai inainte. ba o comparam cu guvernul. ba, coca cola e o companie privata, intelegeti? e o diferenta. poti aprecia si poti injura simultan ceva la ei.

   0

   0

  • #7

   Pai e fix “a furat, dar a si facut”, dar e vorba de o companie privata si nu despre un primar. Gen eu nu am vazut vreo chestie prin care sa zica “am gresit cu ilie”. Ca sa incerc sa spun mai pe intelesul oamenilor nu pe al piticilor din capul meu, reclama asta nu e o admitere a gresili cu ilie si o promisiune ca de acum vor fi responsabili. Da ma bucura intr-un fel ca nu s-au aliat cu cpf, dar in acelasi timp nu au promis ca de acum nu mai calca prin strachini. E pe principiul, da ceva sa taca astia sa ma lase in pace ca eu incerc sa o agat pe marina fata aia care aduna gunoaie.

   0

   0

  • Pentru majoritatea romanilor oricum campania cu ilie e in regula si asta nu.
   E greu si pentru ei sa fie in Romania.

   0

   0

  • Bah @supernimic, nu e vorba de asta aici. E vorba ca au avut tupeu sa lanseze asta cand era mai usor sa nu. Asta nu spala mizeria de dinainte. Asta spune doar ca o companie mare a avut tupeu sa ia o pozitie cand putea sa nu. Atat. Tatarul nu a zis ca de maine cumparati cola ca se spala tot. Nu asa merge viata. Doar a observat o campanie. Buna. Cum nu prea mai sunt. atat.

   0

   0

  • #10

   @super_fotbal nu poate nimeni sa promita ca nu va mai calca in strachini. In plus, a fi responsabil e o chestiune discutabila, pentru fiecare cuib, in functie de preferintele curente. Sunt o companie privata si se dau dupa ce cred ei ca e mai bine la secunda asta. Nu exista CSR real, grow up!

   0

   0

  • #11

   Cred ca o companie mare americana ar da dovada de tupeu doar daca nu si-ar exprima pozitia intr-o problema ca asta. In orice alta problema neutralitatea ar fi fost o optiune.

   0

   0

  • #12

   Tocmai ca nu, e dreptul companiei sa vorbeasca (irelevant ca din ratiuni de marketing sau altceva) si de data asta a facut-o bine, ca nu e vorba de 2 optiuni la fel de bune sau rele si fata de care ar fi greu sa te pozitionezi, e vorba de aparat niste drepturi clare, care peste vreo cateva zeci de ani vor parea ceva normal si la noi care avem mentalitatea asta invechita inoculata de niste barbosi halucinogeni care ne-au invatat sa ne temem de un barbos mai mare. E ca si cum ne-am da ochii peste cap ca o ‘companie mare americana’ ar spune ca nu e okei sa urasti evrei. Acum pare ceva normal si de ne-luat in discutie, acum vreo 70 ani ar fi fost boicotata si injurata de un numar mare de oameni care i-ar fi spus ca neutralitatea ar fi fost o optiune mai buna.

   0

   0

 2. #13

  să vedem cum vor fi vânzările de acum încolo

  0

  0

 3. #14

  SameFeel- Good Pepsi!

  0

  0

 4. Genul de chestie pt care se dau premii. Foarte tare!

  0

  0

  • #16

   Uita-te sub capac…

   0

   0

  • #17

   sub capac e sticla, pai unde altundeva trebuia sa fie, ce plm

   0

   0

  • Aia de la nike au facut o chestie asemanatoare in state cu baiatul ala de la fotbal american care s-a lasat intr-un genunchi la imn. Juat do it.
   Smart ppl pe la unele agentii

   0

   0

 5. Aveam o colega Coca buna tare in facultate. M-a lasat sa ii vad pasarica. De fapt doar frizura pasaricii

  0

  0

 6. #22

  Coca-Coca-Cola? Coca-Cola-Cola? Coca-Cola-Whip? chestii din astea :)

  Mulți prin liceu oricum au doar Coca-Hand sau Cola-Hand…

  0

  0

 7. #23

  Ok, finut, de laudat, foarte bun PR, doar o singura chestie de mentionat din pacate. Parerea mea e ca nu schimba foarte mult balanta, desi nu asta e treaba lor, dar nu inseamna ca nu trebuie apreciat. Astia cu „homosexualii care ne fura copiii”, sunt mult prea prosti ca sa inteleaga subtilitatile si sa reconsidere. Cam ca Gadea in emisiunea cu MRU.

  0

  0

 8. #24

  Ba, atita-i pupati in cur pe homalai ca o sa devina (iar) mainstream sa fii homofob.

  0

  0

  • Mircea… Asa deschis la minte era și Hitler.

   0

   0

  • #26

   Pai ala chiar putea fi considerat deschis la minte. Iubea animalele si natura, era vegetarian, detesta fumatul, ura evreii si ii iubea pe arabi. Nu ii iubea pe homkesexuali, dar nimeni nu-i perfect.

   0

   0

  • #27

   Poti sa ii pupi pe poola, pentru echilibru

   0

   0

  • #28

   Deci ai bănuit corect că roata se întoarce și ai preferat să rămâi împotmolit în aceleași puține dar trainice dodii. E ca în modă, odată și-odată revin ei la modă raiații.

   0

   0

  • #29

   Arhi, nu mai pot sa-i pun inapoi dintii in gura „fetitei” cu pula din Budapesta care s-a oferit sa ne-o suga, romantic, pe malul Dunarii, mie si unui prieten, pentru 20 marci, acu’ vreo 25 ani… Noi piliti, ala treaz. Cum sa-mi placa gheii cind o saptamina am avut pumnul umflat si julit, de am facut si antitetanos?

   0

   0

  • Oricine s-ar fi enervat. 20j de marci erau bani atunci

   0

   0

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]