Coincidente ciudate

Ia spuneti voi la tata Arhi, care este posibilitatea procentuala ca un angajat al ambasadei americane, ofiter in cadrul US Secret Service, sa accidenteze foarte grav un matiz in care se afla sotia unui alt angajat al aceleiasi ambasade, de data asta roman, responsabil, fiti atenti, cu SECURITATEA INSTITUTIEI?
Iar accidentul s-a produs prin impingere, adica Jeepul condus de american a intrat cu viteza relativ mica in matiz, iar din INERTIE l-a tarat cateva zeci de metri pana cand l-a infipt intr-un taxi, de unde a rezultat turtirea matizului la modul intens.
Sunt singurul caruia chestia asta ii pute oarecum tare?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

  1. de fapt matizul mergea cu spatele

  2. si jeepul se tinea dupa el

  3. Dar de fapt nu era tico?

  4. au aceeasi motorizare:)))

  5. De fapt matizul avea nr de GL si pe luneta „I love BinLaden!”… si sunt sigur ca miliatarul american a vazut stirea cu teroristul de la galati, care s-a casatorit la noi si probabil si-a zis in sinea lui: „Eram precisa! Mai sunt teo-peteri, aaah, astia, teroristi!….”

  6. americanii-s de vina…stiti continuarea.

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.