47 comentarii

 1. să fii Vis Urât în full HD pentru corupție!

  0

  0

 2. Prietenul Alexa nu se pune?

  0

  0

  • #4

   alexa nu e și nu a fost vreodată blogger.

  • #5

   alexa e spammer, nu blogger, exista o diferenta

   0

   0

 3. #6

  Chapeau, deși ați ai avut animozități în trecut, ai noblețea să-i urezi succes.

  0

  0

 4. Dl Zicu de la TVdece nu candideaza si el?

  0

  0

  • #8

   Cand zic NOI, ma refer la noi, cei care faceam asta acum 9 ani. zicu pe vremea aia isi scutura praful de pe genunchi la gradinitaȘ)

 5. #9

  in traducere directa: nu-l mai poate intretine nevasta…

  0

  0

 6. #11

  Acum se vad intr-o lumina mai buna pupatul in cur al unora si scuipatul altora la el pe blog.

  0

  0

 7. Si Cristian Ghinghes candideaza, la Bacau. Scrie pe Kristofer.ro

  0

  0

  • #15

   cum ziceam, de aia am zis ca Dintre noi. dintre noi cei care acum 9 ani incepeam ce se vede acum pe aici. kristofer, acum 9 ani, dadea capacitatea

  • #16

   Surprinzator, dar exact acum 9 ani s-a apucat de blogging.

   0

   0

  • #17

   da, il cunosc pe kristofer, stiu, facea poze pentru contrasens

 8. #18

  La modul general, e stupid să candidezi independent la consiliul local, pentru că poți pierde voturi. Să zicem că un consiliu local are 10 locuri, și pe el candidează un independent și un partid. Independentul ia 60% din voturi, partidul ia 40. Independentul va câștiga un mandat, partidul 9. Și iată cum 60% din populație au 10% din voturi, iar 40% 90%.

  Asta e situația împinsă la absurd. În realitate, bătălia se duce în direcția cealaltă. Candidatul independent trebuie să ia peste pragul electoral, de 5%. Dacă reușește să ia peste 5% are un mandat, și atunci să zicem că are un sens să candidezi independent, dacă știi că nu ai cum să iei mult mai mult de 5%. Însă restul mandatelor nu se împart după procentul de voturi luate de partidul respectiv, se împart după o chestie numită coeficient electoral, care avantajează partidele, adică dacă tu îl votezi pe Șordan și să zicem iese, e posibil ca Șordan să reprezinte să zicem 50000 de oameni, pe când fiecare consilier venit din partea unui partid o să reprezinte 20000 de oameni (numărul e din burtă, dar de obicei sensibil mai mic decât celălalt), deci practic reprezentarea mea în consiliul local este mai mică dacă am votat un independent decât dacă am votat un partid.

  Ce vreau să spun cu asta. Dacă tot ce pot înființa partide cu 3 membri, de ce nu apar partide locale, cu scopul de a candida la consiliile locale în condiții egale cu partidele mari? Probabil mai lipsește ceva din lege, dar nu știu ce. Sau nu are nimeni inițiativa asta? O fi greu să mai găsești 2 inși să mergi cu ei la tribunal? Sau problema e la legea finanțării? Nu știu.

  0

  0

  • #19

   Tu ești răsărit dintre tehnocrații lui Cioloș sau dintre specialiștii lui Constantinescu?

   0

   0

  • #20

   Trosnel, pentru ca te vad gibonel si pentru ca vorbesti la fiecare postare urat celorlalti, avand tu impresia ca atfel iti creezi un brand, iti promit de acum cate un minus indiferent de ce postezi.
   Pam pam.

   0

   0

  • #21

   Raducule, pozitiv-negativistule, promit cate un ragait la fiecare minus al tau.Gibon a fost sursa de inspiratie inainte de nasterea-ti.

   0

   0

  • #22

   trosnel o sa intre putin in moderare, sa isi revina

 9. #23

  Pacat ca atunci cand candidezi independent intr-un consiliu local e foarte greu sa ii convingi pe ceilalti consilieri (care vor fi, foarte probabil, de la pesedeu si peneleu sau alte mizerii) sa voteze si sa adopte proiecte sanatoase si nu chestii dictate de linia partidului (partid care le ofera si lor „hrana” bine-meritata).
  Dar merita incercat :)

  0

  0

 10. #24

  frumos, bravo; atat tie, cat si lui

  0

  0

 11. #25

  Am auzit că la țară au două consilii locale, unul – cel mai local – al comunei în care locuiești și unul al județului în care locuiește comuna în care locuiești. Sebastian Bârgău la care candidează? Județul Hunedoara sau orașul Hunedoara?

  Apropo, Hunedoare este un județ care are și un oraș care se numește la fel, tot Hunedoara, dar reședința de județ nu e la Hunedoara, e la Deva. Ar trebui să i se zică județul Deva, precum județul Ploiești, pentru cunoscători.

  0

  0

  • #26

   Bravo, n-ai rămas repetent din cauza giografiei.

   0

   0

  • #27

   Ai auzit gresit. Unul este consiliul local iar celalalt este consiliul judetean.

   0

   0

  • #28

   In Ploiesti poti sa te pitesti?

   0

   0

  • #29

   gecko, nu am auzit greșit. Și consiliul județean este tot un consiliu local. E local la ei, acolo, la țară. Nici nu e prea clar ce e de fapt județul ăsta de care fac unii atâta caz, noi nu avem județ aici, în miez – mă refer, firește, la București – și nici nu ne trebuie. E adevărat că unii cred că județul lor are vreo importanță, dar dacă nu e București e provincie, adică local și nu interesează pe nimeni.

   0

   0

 12. #30

  visurat asta mai e blogger? posteaza cate un articol pe luna de ceva vreme…

  0

  0

  • #31

   Știu eu un curs de blogging de unde ar putea face rost de subiecte pentru următoarele 2 luni, și-ar putea relansa blogul.

   0

   0

  • #32

   Acolo te scolesti tu acum?

   0

   0

 13. #33

  Era prea evident ca asta va urma, de ani de zile, de cate ori intram pe acolo, vedeam numai politica si razboaie cu diversi politici si functionari de pe raza Hunedoarei.

  0

  0

 14. #34

  Intrebarea e daca o sa mai fie „colegul” vostru si dupa ce va baga mana pana la cot in borcanul cu miere. Sau asta e fix primul consilier din istoria Romaniei care nu va face asa ceva?

  0

  0

  • #35

   doar pentru ca e cantidat nu inseamna ca automat va fi ales consilier

   0

   0

  • #36

   @cristi – si asta e adevarat. Vorbeam strict de eventualitatea in care prinde loc.

   0

   0

 15. Mulțumesc pentru articol şi pentru susţinere. O să vedem în iunie dacă oamenii chiar vor să voteze cu un independent sau doar pe Facebook suntem revoluționari. :)

  0

  0

 16. #39

  A fost candva un blogger cu trafic mare, insa de mult timp nu mai scrie nimic, doar niste razboaie locale si personale, iar intrarea in politica suna urat: ori vrei sa faci bani (si nu e bine) ori crezi ca singur poti schimba ceva ( si iar nu e bine, ca esti batut in cap).

  0

  0

 17. #40

  Dacă îi iese treaba, o să fie Hunedoara singurul județ fără câini, țigani și biserici.

  0

  0

 18. e important ca omul nu candideaza la primar. asa la consilier local plus ca si independent, pare mai alb, mai digerabil si cu mai multe sanse.

  0

  0

 19. #43

  un om de rahat, nu am fost niciodata de acord cu el si nu l-am suportat. acuma e treaba celor din hunedoara daca il vor sau nu

  0

  0

 20. intotdeauna e mai usor de vorbit decat de facut- e de apreciat ca el s-a hotarat sa faca pasul asta.
  Si e mai si de apreciat sustinerea ta avand in vedere niste alea chestii. Omul are o problema cu temperamentul IMO.

  0

  0

  • #45

   well, poate s-a maturizat. sau poate nu. a fost de datoria mea sa il sustin, indiferent de… niste alea chestii.

  • class act coane.

   0

   0

 21. #47

  Asta se mai numeste blogger ?

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]