Combinația perfectă de cafea: Bialetti și Ariete

Eu, ca formație, sunt cappucino guy. Asta îmi place, asta beau, asta cer pe oriunde mă duc și asta mi se dă. Bine, nu peste tot, mai puțin OMV, unde din 3 cappucino cerute, 2 sunt cafele lungi.

Mno, dacă tot mi-am luat Bialetti-ul de la Lidl, am zis că e momentul să mă chinui și cu niște lapte frotat. Și, cum Răzvan avea, din fericire pentru mine, o Ariete (link afiliat) în plus, mi-a făcut-o cadou.

Adevăr vă spun vouă. Cafeaua făcută la mokka plus laptele frotat în Ariete este…sublimă. Nu ați băut așa ceva nicăieri, în nicio Cafetărie, Ciocolaterie, Ciorbărie și orice altă rie, îndiferent la ce aparat este făcută.

Este…FSM într-o ceașcă.

8 comentarii

 1. #1

  Pfff. Am citit rpd si am inteles ca esti cappucino gay si incercam sa-mi dau seama cu ce se mananca si asta… #LGBTCG

  0

 2. #3

  Ai renuntat la expresorul Beanz?
  Eu am trecut de la ibric din asta la Beanz si nu m-as intoarce inapoi(Multumesc Cetin, Multumesc Razvan). Am in plan si un Ariete, iar acum ca il lauzi probabil o sa dau comanda.

  0

 3. Si eu am unul d ala similar facut de nespresso. Mi s a parut dzeu la inceput pana cand m am saturat sa il tot spal. De atunci, beau doar cafea fara lapte!

  0

 4. #5

  Sau pentru astia mai avuti avem varianta cu $$$ :
  https://ebuy.pk/product/electronic-coffee-frother/

  0

 5. #7

  De la anu, voi bea (din nou) cafeaua facuta in asa ceva: https://shop.miele.ro/cva-6805/pd/176
  #immigrantwithoutregrets

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]