Combinația perfectă de cafea: Bialetti și Ariete

Eu, ca formație, sunt cappucino guy. Asta îmi place, asta beau, asta cer pe oriunde mă duc și asta mi se dă. Bine, nu peste tot, mai puțin OMV, unde din 3 cappucino cerute, 2 sunt cafele lungi.

Mno, dacă tot mi-am luat Bialetti-ul de la Lidl, am zis că e momentul să mă chinui și cu niște lapte frotat. Și, cum Răzvan avea, din fericire pentru mine, o Ariete (link afiliat) în plus, mi-a făcut-o cadou.

Adevăr vă spun vouă. Cafeaua făcută la mokka plus laptele frotat în Ariete este…sublimă. Nu ați băut așa ceva nicăieri, în nicio Cafetărie, Ciocolaterie, Ciorbărie și orice altă rie, îndiferent la ce aparat este făcută.

Este…FSM într-o ceașcă.

8 comentarii

 1. #1

  Pfff. Am citit rpd si am inteles ca esti cappucino gay si incercam sa-mi dau seama cu ce se mananca si asta… #LGBTCG

  0

 2. #3

  Ai renuntat la expresorul Beanz?
  Eu am trecut de la ibric din asta la Beanz si nu m-as intoarce inapoi(Multumesc Cetin, Multumesc Razvan). Am in plan si un Ariete, iar acum ca il lauzi probabil o sa dau comanda.

  0

 3. Si eu am unul d ala similar facut de nespresso. Mi s a parut dzeu la inceput pana cand m am saturat sa il tot spal. De atunci, beau doar cafea fara lapte!

  0

 4. #5

  Sau pentru astia mai avuti avem varianta cu $$$ :
  https://ebuy.pk/product/electronic-coffee-frother/

  0

 5. #7

  De la anu, voi bea (din nou) cafeaua facuta in asa ceva: https://shop.miele.ro/cva-6805/pd/176
  #immigrantwithoutregrets

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum câteva săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am crezut, […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]