Combinația perfectă de cafea: Bialetti și Ariete

Eu, ca formație, sunt cappucino guy. Asta îmi place, asta beau, asta cer pe oriunde mă duc și asta mi se dă. Bine, nu peste tot, mai puțin OMV, unde din 3 cappucino cerute, 2 sunt cafele lungi.

Mno, dacă tot mi-am luat Bialetti-ul de la Lidl, am zis că e momentul să mă chinui și cu niște lapte frotat. Și, cum Răzvan avea, din fericire pentru mine, o Ariete (link afiliat) în plus, mi-a făcut-o cadou.

Adevăr vă spun vouă. Cafeaua făcută la mokka plus laptele frotat în Ariete este…sublimă. Nu ați băut așa ceva nicăieri, în nicio Cafetărie, Ciocolaterie, Ciorbărie și orice altă rie, îndiferent la ce aparat este făcută.

Este…FSM într-o ceașcă.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. #1

  Pfff. Am citit rpd si am inteles ca esti cappucino gay si incercam sa-mi dau seama cu ce se mananca si asta… #LGBTCG

  0

  0

 2. #3

  Ai renuntat la expresorul Beanz?
  Eu am trecut de la ibric din asta la Beanz si nu m-as intoarce inapoi(Multumesc Cetin, Multumesc Razvan). Am in plan si un Ariete, iar acum ca il lauzi probabil o sa dau comanda.

  0

  0

 3. Si eu am unul d ala similar facut de nespresso. Mi s a parut dzeu la inceput pana cand m am saturat sa il tot spal. De atunci, beau doar cafea fara lapte!

  0

  0

 4. #5

  Sau pentru astia mai avuti avem varianta cu $$$ :
  https://ebuy.pk/product/electronic-coffee-frother/

  0

  0

 5. #7

  De la anu, voi bea (din nou) cafeaua facuta in asa ceva: https://shop.miele.ro/cva-6805/pd/176
  #immigrantwithoutregrets

  0

  0

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]