Comentariile spam nu ajută

viermi

Iarăși, din nou și încă o dată, sunt asaltat de spamerii români care comentează inteligent, pentru a promova situri. certificatulmeu, autonela, birouavocati, comfi, leonitransport, bijuteriiargint, eunelte, prahovanews, servicelaptop, sexandlove și multe, multe altele, promovate de incompetenti ca cei de la expertadmin, care sunt atât de imbecili încât nici măcar nu schimbă mailul cu care comentează, la fiecare alt site.

Măi copii, e o tactică greșită. Chiar nu e promovare ce faceți voi și nu ajută cu nimic rankingul sitului pe care încercați să îl promovați. Algoritmul google vă bagă în sandbox și veți fi penalizați de nu vă vedeți. Și o să ajungeți ca amărâtul ăla de la dli, care și acum trimite mailuri disperate, să i se șteargă spamurile.

Nu mai bine, în loc să spamați, ați pune mâna pe niște certificări google, să învățați cum se promovează un site? Să știți cu adevărat ce faceți, nu doar să luați 2 lei de pe la câte un fraier?

Trist. Trist pentru că nu gândiți în viitor. Nu realizați că, așa cum a venit Panda peste spameri și a distrus o grămadă de mizerii așa zis mărețe, vor veni și alte îmbunătățiri de algoritm și vă veți trezi că de fapt munciți de atât vreme într-un mediu care vă e total necunoscut.

17 comentarii

 1. #1

  mi-ai facut chef sa bag un Worms Reloded

  0

 2. De ce sunt saracii viermi asociati cu niste spammeri? Spray and pray?

  0

  • Nu, da’ acuma serios, cu cine vrei sa fie asociati?
   Cu Tim?!

   0

  • #11

   Deci bai hipsterofilule tu esti sarac nu viermii.Asa ca abtinete pe viitor sa mai cataloghezi viermii.Daca tu esti un hipster sarac nu inseamna ca toata lumea, animalele, plantele si alte vietuitoare sunt sarace.

   0

 3. #12

  il stiu pe ala de la dli, nu are nici o treaba cu pariurile ( are pariuri-x cu el a inceput) apoi a creat toate cacaturile de de siteuri in toate domeniile: ceva de gen tpu unde intrebi, apoi ceva de anunturi vanzari/cumparari, Wtfy care e Dli in engleza. Dadea premii la oameni (primii care ajung la atatea postari) sau ii platea cu salariu de indian, avea o gramada de pusti pe site ( dinaia de cautau freebeturi). Degeaba daca nu a stiut ce vrea, a facut promovare fortata si dupaia orice prost putea sa observe ca din mii de inregistrati nu comenteaza nimeni.

  0

 4. #13

  worms.

  0

 5. Don’t tell me what to do!

  0

 6. Facem link building, dar omitem asta: http://postimg.org/image/5kxopljjp/

  0

 7. Aia e nasol că au apărut jdemii de firme de SEO. Însă, majoritatea fac treabă de mânctuială. Românul puțin mai deștept zice că nu ia de la loi ceva oferte și fuge pe fiverr, unde cu 5 dolari se laudă niște indieni că-ți fac SEO ca la carte. Nu vor învăța niciodată că un SEO OK din toate punctele de vedere e pe undeva pe la 2000 de euro…

  0

 8. Bineînțeles că Google deja știe asta, și se ocupă de ei. Doar că în continuare „băjeții” rămân frustrați.

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]