Sony completează gama EXTRA BASSTM cu un nou model de căști

Noile căști wireless WH-XB900N includ noise cancelling, suport cu asistent vocal, audonomie de până la 30 de ore[1] și, nu în ultimul rând, tehnologia EXTRA BASSTM

Sony prezintă cel mai nou membru din cadrul seriei audio dedicată unei experiențe bass profundă și puternică. Prin extinderea seriei EXTRA BASSTM cu noile căști wireless WH-XB900N cu noise cancelling, Sony le oferă iubitorilor de muzică posibilitatea să asculte melodiile favorite în orice moment cu un sunet puternic și funcționalități ușor de utilizat.

Bass fără sunet de fundal cu WH-XB900N

Noile căști wireless WH-XB900N permit utilizatorilor să audă bass-ul clar, fără să fie deranjați de sunetele exterioare, datorită tehnologiei Digital Noise Cancelling. Aceasta îndepărtează sunetul ambiental și oferă posibilitatea utilizatorilor să audă fiecare detaliu din melodii. WH-XB900N include o funcționalitate de ”atenție” care permite auzirea zgomotelor din jur. Prin atingerea cupei drepte, volumul scade și permite utilizatorului să audă sunetele ambientale și conversațiile. Prin simpla trecere a degetului deasupra cupei drepte, utilizatorii pot realiza mai multe acțiuni: play, pauză, înapoi, skip și ajustarea volumului, ceea ce face aceste căști perfecte pentru utilizatorii aflați în mișcare.

Căștile WH-XB900N oferă până la 30 de ore[2] de muzică wireless, permițându-le iubitorilor de bass să asculte muzică atât ziua, cât și noaptea. Căștile WH-XB900N includ o funcție de încărcare rapidă care permite o autonomie de până la o oră, doar după zece minute de încărcare.

Căștile sunt optimizate pentru Asistentul Google, Alexa Amazon și pentru asistentul nativ al telefonului, precum Siri, oferind astfel o experiență[3] hands-free cu control prin voce. Prin atingerea unui buton personalizat, asistentul vocal preferat poate să pornească melodiile favorite și multe altele.

EXTRA BASS™

Seria EXTRA BASS™ de la Sony este proiectată special pentru a oferi un bass puternic, profund și îmbunătățit, fiind o serie ideală pentru fanii melodiilor de top. Sunetul EXTRA BASSTM de la Sony poate fi experimentat pe o gamă variată de produse, precum boxe wireless portabile, căști și sisteme audio de mare putere.

În cadrul CES 2019, Sony a anunțat trei noi boxe wireless portabile din această serie, XB32, XB22 și XB12, dar și boxa de mare putere XB72. Cea mai recentă adiție la această gamă sunt căștile WH-XB700. Disponibile din luna aprilie, aceste căști includ o claritate vocală îmbunătățită, asistent vocal și libertate wireless cu o autonomie de până la 30 de ore.

Preț și disponibilitate

Căștile WH-XB900N vor fi disponibile în albastru și negru, la un preț de aproximativ €250. Acestea vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu luna iulie 2019.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

Citește și...

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]

Se deschide pe 24, adică luni, astăzi a fost pentru prietenii și rudele celor din Ikea. Iar eu fiind un prieten vechi, am fost invitat, strict ca prieten. În sfârșit, s-a deschis. Jur, nu mai speram, iar noi suntem addicted de ikea, toate chestiuțele le luăm de la ei, mobila la fel, nici […]