Comunitatea arhiblog e una de oameni frumoși

chapeau bas

Trebuie să recunosc că mulți dintre voi, cei ce formați comunitatea, sunteți niște oameni prea frumoși ca să fie reali. Serios, câteodată rămân chiar și eu surprins de gesturile voastre.

Poate sunteți curioși cum s-a terminat povestea cu aragazul.
S-a terminat frumos. Doi dintre voi s-au oferit să cumpere câte un aragaz celor 2 familii care aveau cu adevărat nevoie de ele. Fără să primească nimic în schimb, fără să dorească promovare, fără nimic. Doar un gest de om. Simplu și de efect. Vă mulțumesc, sunteți niște OAMENI.

Ce s-a întâmplat cu aragazul meu?
L-am dat portarului de la bloc. Tipul a lucrat în construcții și a căzut de pe schelă. Asigurarea medicală i-a acoperit operația și punerea tijelor necesare. Nu și scoaterea lor, când nu a mai fost nevoie. Prin urmare, viața lui s-a cam dus și nici nu se vede vreo schimbare. Desigur, e posibil ca după atâta timp, tijele alea să nu mai poată fi scoase.

În fine, fiecare om cu durerile sale.
Cert e că mă simt mulțumit. Noi, ca grup de oameni, am făcut ceva pentru alți oameni. Și ce mă bucură mai mult, nu am făcut-o în decembrie, atunci când vor începe să micționeze toți îndemnuri cu Fii mai bun, de crăciun, dăruiește etc.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. Eu stiam deja, felicitari. 🙂

  • Vreau si eu numerel castigatoare de la Loto 6/49 de duminica! Crezi ca se poate? Plsssss!

   PS: felicitari Arhi si celor doua persoane care au facut donatiile!

 2. Citind titlul ma gindeam ca te iei de cei care am comentat la poza ta lucioasa…

 3. #4

  oamenii sunt in esenta buni cam toti, dar trebuie un stimul, o motivatie, un „manager”, o poveste, un ghid. felicitari!

 4. Felicitari!

 5. Apropo de tije, daca la instalare i s-a spus omului ca trebuie scoase, trebuie scoase! Daca nu se scot, omul poate da in diverse chestii foarte serioase de pe urma carora singurii care profita sunt popii.
  Daca tijele sunt permanente, e alta treaba.

  Incearca sa vorbesti cu omul sau si sa te/ne lamureasca situatia; poate nu s-au terminat oamenii faini din comunitatea ta.

  Numa’ bine!
  N.

 6. Eu stiu un mosh de la bunica ce si-a pus tija in picior pe la 45 de ani, trebuia scoasa dupa cativa ani. A trait peste 80 si nu cred ca de la aia a murit …

  • well, problema e ca tipul meu isi taraie piciorul cu tija, ca are dureri foarte mari si nu poate calca pe el

  • @ kpy: așa o fi, nu l-am cunoscut pe moșu’ de care zici. O fi avut noroc… În articol Arhi a scris că tijele respective ar fi trebuit scoase. Mai jos, tot Arhi, zice că pe om îl doare piciorul și nu poate călca pe el. Eu zic că omul ar trebui văzut de un doctor; cât mai repede.
   @Arhi: ce zici maestre, așteptăm să ne spună Olivia că trece cu mămăligă vârtoasă și ne facem speranțe că omu’ bate optzeciu de capu’ lui sau ar trebui încurajat / ajutat să treacă pe la un ortoped cu ceva cărți uzate prin bibliotecă?

   Noroc bun,
   N.

 7. #10

  Felicitari!

 8. #11

  Multumim. 🙂

 9. #12

  Tu ramai surprins si nu iti vine sa crezi? Daca tie ti se intampla asta, ce sa mai spunem de cei care ne ocupam de cazurile astea (adica eu, pe de o parte si Lucian pe de alta parte) sau de cei care au beneficiat de acele produse? Produse, da, pentru ca OMUL care a avut inima indeajuns de mare cat sa ajute cazul meu nu a luat numai aragazul ci si un sandwish maker.Nici eu si nici Lucian nu cred ca speram la asa ceva cand am postat la articolul initial.
  Desi am facut asta si pe mail, tin sa va multumesc din nou tie si celui care a facut posibil ca o ciorba sa fie gata in 45 de minute, nu in 3 ore.
  MULTUMESC!

 10. #13

  Ma bucur pentru aragaz & gest. Am ceva dubii legate de „Nu și scoaterea lor”.

 11. #14

  Poate o ideea ar fi sa incercam un apel, proiect, ceva pentru scoaterea tijelor.
  Se gasesc, probabil, cativa doctori in comunitatea arhiblog care pot ajuta intr-un fel sau altul cu un sfat sau altceva.

  scuze de nume, adr de e-mail, ideea conteaza, o fapta buna din cand in cand…

 12. #15

  Asigurarea acoperea doar punerea, nu si scoaterea tijelor?:)))))
  Vrajeala
  Ce ma amuza nespus este ca vad ca unii chiar cred asta. Dada, hai sa campanie. Sa claxonam, sa afle si altii fix cat de destepti suntem

  • #16

   incerci sa ne spui ca ori Arhi e credul ori vrea sa profite de comunitatea de aici? Ce dracu’ e comentariul asta?

  • poate vrea să spună că omul ăla nu știe ce drepturi are și/sau cum să le ceară.
   și-n plus, rar rezolvă cineva ceva doar pe baza asigurării medicale.